geriu Femina35, tai pradejo mazeti plauku ant galvos, ta prasme pradejo slinkti..
bet darausi svogunu kauke, tai gal pasitaisys...

Pradėjau gerti Femina-35. Šiandien išgėriau trečią tabletę. Mėnesinės gausios kaip niekada anksčiau, jaučiuosi mieguista, nuotaika nepakili ir labai norisi valgyti, bet kai valgau, toks jausmas, kad nesinori ir pykina net nuo maisto. Ar gali būti tai susiję su KT? Lyg yra tokių pašalinių poveikių... Ar taip greitai gali jie pasireikšti? Turbūt turėčiau kantriai laukti ir žiūrėti, kas bus toliau, juk organizmui prisitaikyti reikia. Esu gėrusi gal prieš trejus metus "Harmonet", bet tik kelis mėnesius gydytojos paskyrimu, tai patirties mažai turiu.
as jau trecia cikla geriu Femina35, kol kas menesines ilgos, kelias dienas pries ir po teplioja, bet bent jau ne tokios gausios

QUOTE(Lieputė @ 2006 07 22, 10:34)
geriu Femina35, tai pradejo mazeti plauku ant galvos, ta prasme pradejo slinkti..
bet darausi svogunu kauke, tai gal pasitaisys...

Mano draugei per 3 men. sumazino plaukuotuma (jau usai visai nemoteriski daresi)
Baigesi pirmos mano menesines pradejus gerti Femine35. Gausios buvo gal del pristaikymo, o gal siaip
Taciau dabar jokio tepliojimo, nei galvos skausmo, jauciuosi puikiai ir jaudulys islikes
Turbut tiko man sios tabletes, nors reiktu paluketi dar menesiuka kita, o tada ir spresti

Išgėriau 10-ą tabletę šiandien. Iš tiesų, įdomu sekti ir stebėti pokyčius, nes kasdien vis kitaip
Išgėrus tabletę po kelių valandų būna, kad pateplioja šiek tiek, bet nedaug ir ne visada
Jaučiu saldumynų potraukį, nors visada mėgau saldumynus
Svorio šiek tiek gal ir norėtųsi priaugti, nes vakar išgirdau, kad dar labiau sukūdau
Regis, valgau ir jokios dietos nesilaikau, dėl savęs pasimankštinu dar kas rytą
Krūtinė truputį jautresnė tapo, apvalesnė lyg kiek, bet žymių pokyčių nepastebiu
kaip jaučiatės kitos, kurios neseniai pradėjo gerti?

Jau pusantru metu juos geriu, ir viskas gerai, svoris toks pats, jokiu galvos skausmu ir menesines laiku, nebelabai pamenu kaip pirmus menesius buvo, bet tikrai nieko baisaus, nes buciau prisiminus, dabar bandysiu pora menesiu pertrauka padaryti

na aš geriu trečią dieną tik šias KT, tai pirmas pastebėjimas, tikrai sumažėjo spuogų, nors rašo, kad tik po kelių mėnesių matomas spuogų mažėjimas, bet man tikrai matosi, senieji smarkiai pamažėjo ar išnyko, o naujų nėra (na aš vargstu su spuogais, moteriškė kaip ir amžiuje, o oda kaip pas paauglę brendimo laiku)
kas dar per mmm negalėjau be vaistų; gerdavau po 3-4 tabletes nuo skausmo, kaip plėšydavo visą pilvą. O dabar tik pirmą dieną maudė, o va jau dvi dienos viskas puiku, toks jausmas kaip nesirgčiau
dar po pirmos tabletės išgėrimo praėjus pusei paros, labai niežtėjo visą kūną, ypač apatinę kūno dalį, neswupratau ar ai nuo KT, ar nuo kokių žolių, nes dieną leidom lauke ant pievutės, tad nežinau tiksliai
kas dar per mmm negalėjau be vaistų; gerdavau po 3-4 tabletes nuo skausmo, kaip plėšydavo visą pilvą. O dabar tik pirmą dieną maudė, o va jau dvi dienos viskas puiku, toks jausmas kaip nesirgčiau

dar po pirmos tabletės išgėrimo praėjus pusei paros, labai niežtėjo visą kūną, ypač apatinę kūno dalį, neswupratau ar ai nuo KT, ar nuo kokių žolių, nes dieną leidom lauke ant pievutės, tad nežinau tiksliai

Niežulys šioks toks ir man buvo, bet ne apatinės kūno dalies, o šiaip visą kūną niežėjo, bet gal ir nesusiję su KT
Šiaip nuotaikų kaita jaučiasi, tai linksma, gera, energijos daug, tai nieko nesinori, pikta ant viso pasaulio nežinia kodėl..
Nepatinka man tai..
Beje, spuogai pernelyg nevargino, bet vienas kitas iškildavo ant veido, krutinės, ypač prieš dienas, tačiau pradėjus gerti KT, jų lyg padaugėjo
Žinoma, neišsigąstu, nes matau kaip iškyla ir iškart gyja, nespaudinėju
, tai gal nuo KT suaktyvėjo riebalinės liaukos ir pokyčiai tokie. manau, išties 3 mėnesių reikės palaukti, kad galėčiau spręsti

Na as sias KT vartoju jau 1.5men, tai ka as zinau...Lyg ir plaukuotuma mazina, tik ne ten kur reikia
labai pradejo slinkti nuo galvos plaukai...Jauciau labai stipru silpnuma, kad vos keltis galejau, o jau kazka padaryti tai man buvo kancia, labai galva svaigo, svoris nekyla (tfu tfu tfu
), gal net krenta...Visi siaip tai sako per daug jau sukudusi, tai maniau gal nuo to ir silpna darosi, labai mazai valgau....Bet pradejau gerti vitaminus, tai lyg ir tvarkosi tas silpnumas...Dabar laukiu mmm, ziuresiu kokios bus...Nes pirmos buvo labai gausios ir ilgos, bet neskausmingos....Krutine nepadidejo
Turiu problemu su spuogais, tai kol kas nematau pagerejimo, kaip tik siom dienom kazkoks berimas uzpuole...Tai kol kas tiek....

As jau lyg nepastebiu, kad geriu KT
Jauciuosi puikiai, nuotaikos pernelyg nesikaitalioja, galvos neskauda
Siek tiek pateplioja, bet tiek tik, kad ir iklotai nebutini
Krutine pabrinkusi tokia, jautresne truputi
Spuogams, plaukuotumi teigiamos itakos dar nepastebiu. Del plauku slinkimo, jie man po viena kelis plaukus iskrisdavo sukuojant ar plaunant galva, taciau darausi plauku kaukes su citrina, ricinos aliejumi, pirktas kaukes naudoju, taip pat geriu dar Ca, Mg ir Zn vitaminus, tai visa tai gal ir padeda nuo plauku slinkimo