sveikos gyvos, idomu butu zinoti ar kam vartojanciom sumazejo plaukuotumas ir tie spuogiai? Na man spuogiai sumazejo, bet as dar naudoju dar tokias priemones nuo spuogu tai ir ner ir vat nezinau nuo tu kremu ar KT kokia jusu patirtis?
Nežinau kaip dėl plaukuotumo, bet dėl spuogų atrodo visgi geriau yra Diane 35. Prieš tris mėnesius pradėjau naudoti Femina 35 ir atrodo spuogelių atsiranda (bent jau prieš mūsų dienas). Vartojant Diane 35 to niekada nebuvo. Tačiau man naudojant Diane 35 būdavo labai stiprūs migrenos priepuoliai, o dabar jie kartojasi rečiau ir netokie stiprūs. Žiūrėsiu kaip bus vėliau. Jeigu spuogų atsiras vis daugiau, tai tikriausiai grįšiu prie Dianes.
sveikos merginos,
vakar gydytoja liepe pakeisti KT is Novynete i Femina35, o as neneoriu, nenoriu nei kad papai padidetu ir bijau dar ir svorio priaugti
uz dvieju menesiu vestuves, bijau kad ir ciklas sutriks, ir ispuls man mano dienos per vestuves,
KT turiu gert ne del spuogu ar plaukuotumoo del ligos tai net nezinau ka daryti
vakar gydytoja liepe pakeisti KT is Novynete i Femina35, o as neneoriu, nenoriu nei kad papai padidetu ir bijau dar ir svorio priaugti

uz dvieju menesiu vestuves, bijau kad ir ciklas sutriks, ir ispuls man mano dienos per vestuves,
KT turiu gert ne del spuogu ar plaukuotumoo del ligos tai net nezinau ka daryti

Dabar jau naudoju Femina 35. Jokio ciklo sutrikimo nebuvo. Kas link svorio, tai jis nekinta (nes aš jam neleidžiu
). Sveriuosi kikvieną rytą ir vakarą ir stengiuosi, kad matyčiau tuos pačius rezultatus. Žinoma taip užkandžaiuti ir smaguriauti, kaip anksčiau negaliu, bet jei iš tikrųjų, tai ko gero jau ir amžius yra toks, kad reikia truputį atsirinkti ,ką valgyti ir kada valgyti. Mano darbas yra kiaurą dieną sėdimas, man 38-neri
, ir medžiagų apykaita jau nebe ta kaip 20-metės ar 30-metės kad buvo
.

Vartojau sias KT metus, po antrojo vaiko. Oda tai tikrai pagrazejo, tai tik toks vienintelis geras pozymis. Siaip nuotaika nekokia, noras dingo visai (kaip lapas guledavau), tai gydytoja paskyre silpnesnias. Bet po KT nutraukimo spuogai ir odos riebumas uzpuole kokio anksciau niekad nebuvo

Taigi vat vat, po KT nutraukimo spuogai taip užpuolė, kad siaubas. Aš jau minėjau, kad išbandžiau šį metodą. O gal jau gerai, bet... Viltis durnių motina
. Taip išeina, kad KT tiek Diane, tik Femina tų spuogų negydo, o tik kažkaip neleidžia jiems išdygti
. Juk šiaip jei vaistai gydo, tai po kiek laiko yra pasveikstama ir vaistų gerti nebereikia
. Argi ne tiesa?
.

Noras tai greit dingo, jau pirma menesi
o oda pagarzejo palaipsniui, lyg po keliu menesiuku

QUOTE(dekr @ 2006 05 11, 12:42)
Taigi vat vat, po KT nutraukimo spuogai taip užpuolė, kad siaubas. Aš jau minėjau, kad išbandžiau šį metodą. O gal jau gerai, bet... Viltis durnių motina
. Taip išeina, kad KT tiek Diane, tik Femina tų spuogų negydo, o tik kažkaip neleidžia jiems išdygti
. Juk šiaip jei vaistai gydo, tai po kiek laiko yra pasveikstama ir vaistų gerti nebereikia
. Argi ne tiesa?
.

As ilga laika vartojau Diane 35, dabar 4 menesius padariau pertrauka, veida isbere... anksciau kai geriau KT veido oda buvo lygi... dabar galvoju pabandysiu Femina 35 nes kiek skaiciau jos analogiskos Diane 35 tik pigesnes

Geriau mercilon 1.5 metu, pries pusmeti nustojau vartoti. dabar daktras israse femina 35 nes padidejes vyrisku hormonu kiekis ir suletejus kiausides veikla
sake butu gerti pagerti bent 5 menesius.. dar tik 4 dienos kaip geriu, jauciu lengva pykinima rytais, galvos svaigima. daktaras sake jei blogai jausiuos galvosim kita varianta. as pati labai nenoriu vartoti kt, tikiuos uzteks tu penkiu menesiu..sekmes visoms

aha, man gydytoja irgi patare femina-35 vartot. O ka as zinau- dar nesu vartojus jokiu KT, tai nezinau, ar sitos geros. Siaip mano 2 drauges vartoja "logest"... nei is vienos negirdejau dideliu skundu. O as dabar pasimetus- bijau, kad femina 35 netiks, o dar svorio didejimo bijau
kazkaip visai pasimeciau... patarkit naujokei, ar verta pradet ta femina? gal ir mano gydytoja uzverbuota kokios nors farmacijos imones

Nu nžn kaip jums mergytės, bet aš svorio priaugau kaip tik per pertrauką nuo KT. Kaip ir daugumai, nutraukus irgi išbėrė ir dar kaip baisiai, visą kūną
Nors prieš pradedant jas vartoti spuogų nedaug būdavo...

Sveikutes....Pradejau ir as vartoti Femine 35, geriu kol kas tik 5 dienas, tai lyg ir nieko, nu gal apetitas padidejo
...Ai tiesa, buvo toks bajeriukas, pirma diena kai isgeriau kt, tai kita diena 6val ryte sedejau apkabinusi klozeta ir baisiai galva skaudejo, bet po to viskas praejo...Tik vat galvoju, ar cia nuo kt ar ne?..Nes ana diena, valgiau rukytus visciuku skrandukus ir vistiena saldziarugsciame padaze, tai po to karto nei i ta nei i ta negaliu net ziureti,
baisiai pykina
siaip tai turbut tik kelissyk esu apsinuodijus maistu, tai net nezinau, gal cia nuo kt?..