QUOTE(visiskai_rami @ 2008 05 13, 17:10)
kaip tau sekas gert vaistus?kiek laiko jau vartoji? ar jauti koki poagerejima?
as tai nugriebiau 2 juvedical serumus uz 80 svaru tai patenkinta baisiausiai
vartoju nuo balandzio 21 d. ty yra jau 7 savaite eina. nesenai buvau pas daktarus, tai nusprendem dozes nedidinti,palikom tuos pacius 25 mg, bet dabar galvoju pati dar 5 mg padidinti

kolkas dar laukiu visu kraujo tyrimu kol atsius pastu, tada paziuresiu ar kas pakito
na o del isores, tai pradejus gerti situacija nebuvo sakyciau bloga, taigi pablogejimo ir nejauciau, isbere labiau nebuvo
o po truputi gereja, iskyla aisku vienas kitas, bet tokie,del kuriu galvos kolkas nesuku. beto lindo is nosies inkstiriukai kaip patrake

pasuki nosi i sona, ir visi laukan
apsitvarke truputi plaukai, anksciau plaudavau kas ryta, dabar jau galiu istemti dvi dienas siaip ne taip
buvo tik dvi bedos ( kolkas) ty trecia vartojimo savaite pradejau kraujuoti

buvau biskuti persigandus, nes man MM visada laiku ir vietoj, bet gydytojai nuramino, tai zodziu truko tik keleta dienu,kai normalios MM
ir smunka plaukai. na jie man ir anksciau smukdavo, bet gal dabar siek tiek daugiau. net nezinau ka kaltinti.. taigi padare priedu ir skydliaukes tyrima, tai ziuresiu, kai gausiu atsakyma.
ai, dar dziusta lupos, sakyciau kartais labai stipriai
raumenu skausmo jokio nejauciu, sportuoju 4-5 kart i savaite. blogo nepastebejau.
ai dar per antra savaite kelias dienas svaigo galva, liejosi akyse ir panasiai.
tai tiek.
Papildyta:
QUOTE(Gintare=) @ 2008 06 04, 20:43)
man jis nepadėjo... gėriau po 50mg per dieną, 5 mėnesius

net trūksta žodžių... buvo vienintelė mano viltis... bet... o ir kiek išleidau turbūt įsivaizduojat...
o tu palaipsniui didinai iki 50? ar pardejai nuo tokios dozes? ar pabaigus gerti spuogai atsinaujino? ar jie isvis nebuvo pranyke?
beje,ar kasnors baige gydyma dar gere palaikomaja doze?