Įkraunama...
Įkraunama...

Ar derinate vaiku vardus

QUOTE(angeloangel @ 2009 04 06, 20:16)
Mus tevai derino, merginos esam deives Gabija, Žemyna ir Austėja, o broliai kunigaiksčiai Skirgaila, Jogaila ir Margiris ax.gif

Noreciau derinti savo vaikiuko varda, gal kas girdejote suderinta kazka su vardu Joris? mums berniuko varda derint reiktu blush2.gif

Nauris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 06, 21:03)

O kokio Jūs derinimo norite? smile.gif  Skambesyje ar kad taip pat lietuviškas būtų...
Aišku, čia reikia gerai pagalvoti, taip staigiai irgi niekas nešauna į galvą...

Na va kol kas keli toptelėjo į galvą, tai Jonis arba Jonas... ax.gif Jonas (06.24) – hebrajų (sen. žydų) : „Jahvės (Dievo) išklausytas, palaimintas“
Vardo variantai: Jonis

Na gal dar Jaunius (06.26) – lietuvių „jaunas“...  g.gif

Nauris- lietuviškas...

QUOTE(Arvena @ 2009 04 06, 21:17)

matot dar noriu kad ir deretu ir nebutu ilgas ir labai populiarus blush2.gif uz tai man cia ir problema blush2.gif aciu uz nuomones bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=mamaly,2009 04 06, 20:39]
[quote=angeloangel,2009 04 06, 21:16]
Mus tevai derino, merginos esam deives Gabija, Žemyna ir Austėja, o broliai kunigaiksčiai Skirgaila, Jogaila ir Margiris
nuostabus vardai kai visi kartu toje pacioje seimoje,ypac seseru.man irgi grazu suderinti vardai.musu vaiku Tadas ir Tomas.gal ir kitoki butume rinke,nederine,bet besilaukdama susapnavau savo suneli Toma,tai ir nebebuvo kur trauktis,nes vaikas kaip ir pats ta varda atsinese. ax.gif na o jei dar neduok Dieve vienas butu,tai jau tikrai Titas smile.gif
[/quote]

Vat čia tai grožis... wub.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 06 balandžio 2009 - 20:48
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 06, 21:46)
[size=1][/color]

Vat čia tai grožis... wub.gif good.gif

vat uz tai ir as lygiuojuos i tevus ir noriu saviskiams sugalvoti kazka panasaus, nes Joris yra zalumos dievas tai juk brolio negalim nuskriausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 06, 21:52)
vat uz tai ir as lygiuojuos i tevus ir noriu saviskiams sugalvoti kazka panasaus, nes Joris yra zalumos dievas tai juk brolio negalim nuskriausti blush2.gif

Ingas – skandinavų derliaus ir taikos dievas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 04 06, 23:46)
Ingas – skandinavų derliaus ir taikos dievas  4u.gif

Grazus bet gana populiarus dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 06, 21:29)
matot dar noriu kad ir deretu ir nebutu ilgas ir labai populiarus blush2.gif  uz tai man cia ir problema blush2.gif  aciu uz nuomones bigsmile.gif

Karolis, Ugnius, Martynas, Orestas.

(siaip tai Joris nepasakyciau kad labai retas vardas siais laikais )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamingo: 07 balandžio 2009 - 12:22
QUOTE(flamingo @ 2009 04 07, 13:18)
Karolis, Ugnius, Martynas, Orestas.

(siaip tai Joris nepasakyciau kad labai retas vardas siais laikais )

kai dejau ji savo mazyliui jis buvo tikrai maziau populiarus, nei dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 04 06, 23:46)
Ingas – skandinavų derliaus ir taikos dievas  4u.gif

QUOTE(angeloangel @ 2009 04 07, 12:32)
Grazus bet gana populiarus dabar blush2.gif

INGAS - išvis nepopuliarus. Vaikis com. nerodo, kad apskritai toks vardas būtų buvęs užregistruotas. Turbūt paniojat su IGNU
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 04 07, 17:31)
INGAS - išvis nepopuliarus. Vaikis com. nerodo, kad apskritai toks vardas būtų buvęs užregistruotas. Turbūt paniojat su IGNU

aha sumaisiau paskui tik perskaiciau, bet jau negalejau atsakymo kooreaguoti mirksiukas.gif siaip tuo vaikis.com nelabai pasitikiu del statistikos yra kitas tinklapiukas kur is metrikacijos gauna duomenis mirksiukas.gif

P.S. Ingas man kaip suberniukintas mergaites vardas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 07 balandžio 2009 - 19:11
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 07, 20:10)

man irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 07, 20:10)

Nera tokiu Lietuvoj
Atsakyti