Įkraunama...
Įkraunama...

Ar derinate vaiku vardus

QUOTE(Burtininke @ 2008 05 16, 12:45)
vardą reik derint prie pavardės: jei berniuko pavardė baigiasi -as, tai ir vardas turi būti pvz. Tomas, o ne Nojus, su mergaitėm tas pats, jei - ė, tai Eglė, o ne Orinta smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
galima pagalvot , kad yra mergaitisku pavardziu kur baigiasi kitaip nei -ė doh.gif

cia gi ne apie rimavimasi , o apie tinkamuma/derejima kalba ejo...

vyriski vardai kaip tik graziau kai nekartoja pavardes galunes schmoll.gif

Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti koki grazu ir trumpa varduka mergaitei ir berniukui is G raides?
Sunus Gytis....o vat jei gims mergaite sumastem varduka Urte....nors dar viskas lieka ant ? Jei gims berniukas, tikrai noresim vardo is G raides ir svarbu, kad butu trumpas....mergaitei raide ne taip aktualu smile.gif
Man grazus vardai Goda ir Gintas, gal turite daugiau minciu, aciu smile.gif
Atsakyti
O mes visi turim priebalse R. Mergaites turiu Greta ir Gerda thumbup.gif abi is pasaku lotuliukas.gif
Atsakyti
Man Gerta, Grėtė, Gerda patinka. Dukra mano Greta tik kad jų labai daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 30 gegužės 2008 - 21:00
Mergaitėm taip jei gims dukros derinsiu- nors MB vsom 5 prieš bet jau aš sudėjusi:
Pirmagimė pas mus Andrė.
toliau Andromeda, Andrėja, Adrija, ir blogiausiu atveju Adrijana lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (čia juokais... bet tiek sugalvojau
jei berniukas tai nelabai ką ir prigalvosi- norėjau Vilgaudo bet visa giminė sušuko, kad tik per jų lavonus... (čia ir Mb ) kadangi našle nesiruošiu būt... o taip pat nenoriu laidot giminių tai pergalvojau ir priėmiau alternatyvą: Adrijus... gal Armandas... Bet linkstu prie Adrijus- mano vyro vardas jei ką- Andrius lotuliukas.gif
Atsakyti
man turbūt didybės manija, savo vaikus pavadinom karalių vardais Viktorija ir Karolis. Čia netyčia taip gavosi, bet gal ir gerai. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
man tai nepatinka zydrius ir giedrius,redas nedas...kazkaip jau per daug...galvojam koki varda antram vaikui reikes deti,jei dukryte norejau deti aira bet db nelabai,nes sunaus aronas,galvojom gal andreja bet irgi nebelabai..o jei antras sunus tai neisivaizduoju
Atsakyti
Na kažkaip kai gimė musu pirmagimė tai vos pamatėm su vyru tai iš karto,bus Ievutė,kažkaip net nelipo kitas vardas.Nors mano Eglė bet visai nederinom.Kai gimė sūnus buvo daug diskusijų vyras labai norėjo pavadinti Vėju,jau tada bandėm derinti nes vyras Audrius,bet man nepatiko kažkaiptai.Radom kompromisą ir pavadinom Gustu.Dera ar ne nežinau bet man patinka abiejų mano vaikų vardai.
Atsakyti
specialiai nieko nederinau schmoll.gif pagal "idėją" reikėjo galvot iš A, bet nesugalvojau gražių vardų
Atsakyti
Mes nieko nederinom pirmajam sūneliui Alanui vardą rinkom labai sunkiai, o antrajam tarsi net nereikėjo nieko rinkti tiesiog su vyru galvojom apie tą patį Viliaus vardą. Taigi dabar mūsų šeimoje auga broliukai dobiliukai Alanas ir Vilius. biggrin.gif
Atsakyti
o mes vistiek atsizvelgem i tai ,kad nesipestu vardukai,ir kad nebutu is vienos raide 4u.gif ax.gif
ir galutinis sprendimas : Vita ir Nojus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kaneringa @ 2008 05 28, 17:57)
Mano mergaiciu vardai Kamile ir Akvile. Svetimi daznai juos supainioja. biggrin.gif

supainiociau ir as doh.gif bet man fainai skamba smile.gif
cia panasiai : Dovile - Zivile ,be man fainai ,kai rimas yra 4u.gif
Atsakyti

man patinka kai vardai derinami skambesiu. Jei svelniai skambantis vardas tai ir brolio/ sesers vardo norisi svelnaus.. ir atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamingo: 13 rugsėjo 2010 - 09:25