Įkraunama...
Įkraunama...

Ar derinate vaiku vardus

Manau derinimas gali buti ivairiapusis, kaip vardu kilme, vardu pirmos raides, vardu skambesys, derinimas su pavarde.
Mes derinam su pavarde, skambesys ir bvisi trys vardai is priebalsiu, nes du kazkaip gavosi is priebalsiu( to nederinom) tai trecias koki beimem is balses visai nederejo
Atsakyti
Mūsų tėvai mano ir sesers (jaunesnės) vardus derino: Veronika ir Anželika smile.gif vienodas raidžių skaičius ir panašus skambesys (turbūt dėl galūnės -ika) smile.gif esu labai patenkinta savo vardu smile.gif ir manau, kad kai turėsiu savo vaikų, vardut taip pat derinsiu tiek tarpusavyje, tiek su pavarde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ronikea @ 2011 02 18, 16:37)
Mūsų tėvai mano ir sesers (jaunesnės) vardus derino: Veronika ir Anželika smile.gif vienodas raidžių skaičius ir panašus skambesys (turbūt dėl galūnės -ika) smile.gif esu labai patenkinta savo vardu smile.gif ir manau, kad kai turėsiu savo vaikų, vardut taip pat derinsiu tiek tarpusavyje, tiek su pavarde smile.gif

visiškai nedera doh.gif -ika tikrai negelbsti schmoll.gif
Atsakyti
Mes turbūt suderinom blush2.gif

Mantas wub.gif ir Herkus wub.gif
Atsakyti
musu dukryte Juste ir jei gims mergyte bus Rusne. visai netycia, bet susiderino 4u.gif
Atsakyti
nederinom, ir nemanau, kad derinimas yra grazu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.A.M.A.: 03 kovo 2011 - 19:55
Musu vyresnioji -Migle,o mazajai net nepagalvoje ar panasus vardai ar ne-pavadinom Mingaile.Daug kas sako,kad labai jau panasus,o man tai nelabaiiii...
Atsakyti
Man grazu, kai vaiku vardai panasios kilmes. Forume maciau mamyte, kurios vieno sunaus vardas - lietuviskas pagoniskas su galune -a, o kito - biblinis. Abu grazus vardai, bet labai jau skiriasi doh.gif
Atsakyti
Kokį vardą pasiūlytumėte mergaitei, kad derėtų prie Austėjos? Vis iš galvos neišeina Žemyna, nes - Austėja bičių deivė, o Žemyna žemės deivė... Ar gražu būtų taip pavadintos sesytės?
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 03 09, 16:49)
Kokį vardą pasiūlytumėte mergaitei, kad derėtų prie Austėjos? Vis iš galvos neišeina Žemyna, nes - Austėja bičių deivė, o Žemyna žemės deivė... Ar gražu būtų taip pavadintos sesytės?

gražiai ax.gif dar kokia Aušrinė, Audinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 03 09, 16:49)

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 03 09, 19:49)

Dar Medeina (ar Medeine) grazu butu - misku deive smile.gif
Atsakyti