Įkraunama...
Įkraunama...

Dingo garsas

QUOTE(marka100 @ 2009 10 26, 21:54)
O koks jei ne paslaptis blush2.gif ,jei ka ta zinosiu i koki kreiptis mirksiukas.gif

cia yra offtopic...

nick neatskleisiu, nereikia cia visiems zinot irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 26 spalio 2009 - 21:19
Tai tu man i az parasyk bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mane ištiko ši bėda, padėkit prašau, kuo greičiau susitrvarkyti, kol dar kokių nesamonių nepridirbau, nes ištryniau visus garsus, ta prasme buvo pilnas c diskas ir sumaniau pašalinti nenaudojamas programas ir pašalinau tokį mėlyną robotuką doh.gif
Pas mane laptopas Asus, su Wind., garso ikonėlės nerodo,įlindus toliau rašo kad nėra garso įrenginio, o kai noriu pasiklausyt muzikos rašo
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly.
Pas mane kompe visas lietuvių kalba, ir žinios apie kompus prastos, tai man gal kas apsiimtų smulkiau ir aiškiau patarti ką daryyyyyyyyyyyyyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 11 15, 14:30)
Ir mane ištiko ši bėda, padėkit prašau, kuo greičiau susitrvarkyti, kol dar kokių nesamonių nepridirbau, nes ištryniau visus garsus, ta prasme buvo pilnas c diskas ir sumaniau pašalinti nenaudojamas programas ir pašalinau tokį mėlyną robotuką  doh.gif
Pas mane laptopas Asus, su Wind., garso ikonėlės nerodo,įlindus toliau rašo kad nėra garso įrenginio, o kai noriu pasiklausyt muzikos rašo
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly.
Pas mane kompe visas lietuvių kalba, ir žinios apie kompus prastos, tai man gal kas apsiimtų smulkiau ir aiškiau patarti ką daryyyyyyyyyyyyyt doh.gif

Ieškoti tvarkyklių (drivers) kompakto, kurį turėjo duot prie kompiuterio ir susidiegt garso tvarkykles (sound drivers).
Arba gal dar padėtų System restore.

O labiausiai padėtų Linux naudojimas – jie skirtingai nei Windows, neleidžia trinti sisteminių failų, tai nelabai įmanoma prisidirbt tokių nesąmonių.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 15, 18:19)
Ieškoti tvarkyklių (drivers) kompakto, kurį turėjo duot prie kompiuterio ir susidiegt garso tvarkykles (sound drivers).
Arba gal dar padėtų System restore.

O labiausiai padėtų Linux naudojimas – jie skirtingai nei Windows, neleidžia trinti sisteminių failų, tai nelabai įmanoma prisidirbt tokių nesąmonių.

Bet jei pas mane buvo Windows Vista kai pirkau PC, o po to perdaryta į XP, tai ir tie diskeliai bus skirti Vistai ar universalūs g.gif
O system restore tas pats kaip paleisti iš naujo? Jeigu taip tai nepadėjo unsure.gif
O kai įjungiu kompą tai ir prašo manęs įdėti diskelį arba susirasto iš kur susiinstaliuot tuos garso draiverus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikė: 15 lapkričio 2009 - 20:48
QUOTE(Mikė @ 2009 11 15, 21:27)
Bet jei pas mane buvo Windows Vista kai pirkau PC, o po to perdaryta į XP, tai ir tie diskeliai bus skirti Vistai ar universalūs g.gif
O system restore tas pats kaip paleisti iš naujo? Jeigu taip tai nepadėjo unsure.gif
O kai įjungiu kompą tai ir prašo manęs įdėti diskelį arba susirasto iš kur susiinstaliuot tuos garso draiverus.

Iš kur man žinot, kokios ten tvarkyklės ir kam tinka. Pabandysi ir sužinosi.

System restore http://www.google.lt...e...mp;aq=f&oq=

Tai jei prašo kompakto, tai ir duokit kompaktą smile.gif
Jei neveiks, tada einam čia ir susirandam apie tvarkyklių diegimą ir pasiskaitom
http://mantas.malciu...liuoti-windows/
Atsakyti
O gal žinai iš kur galėčiau parsisiųsti, mano Asus F5Z ?
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 11 15, 22:01)
O gal žinai iš kur galėčiau parsisiųsti, mano Asus F5Z ?

http://support.asus....d/download.aspx
Input model or to search: f5z

Turėtų būt
Atsakyti
JAU SUSITVARKIAU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai tą lentelę metė pradžioj ir davė pasirinkti , kad iš kompe galiu naršyti ir iš jo pasirinkti, ta aš taip ir padariau išsirinkau su žodžiu Sound po dar turėjau pasirinkti ir atrodo sėkmingai clap.gif
Dabar beliko tik garso ikoną į įrankių juostą atstatyti. g.gif
Ačiū už palaikymą 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 11 15, 22:17)
JAU SUSITVARKIAU thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kai tą lentelę  metė pradžioj ir davė pasirinkti , kad iš kompe galiu naršyti ir iš jo pasirinkti, ta aš taip ir padariau išsirinkau su žodžiu Sound po dar turėjau pasirinkti  ir atrodo sėkmingai clap.gif
Dabar beliko tik garso ikoną į įrankių juostą atstatyti. g.gif
Ačiū už palaikymą 4u.gif  notworthy.gif

control panel, sounds and audio devices, kažkur varnelė turi būt, kad rodytų tą ikoną.
Windows nebenaudoju, tiksliai neatsimenu.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 15, 22:23)
control panel, sounds and audio devices, kažkur varnelė turi būt, kad rodytų tą ikoną.
Windows nebenaudoju, tiksliai neatsimenu.

Aha, radau, ačiū labai.

Ne į temą , bet įdomumo dėlei:pažiūrėkit
tame laukelyje įrašyti vardą savo ir paspausti submit. smile.gif

Dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
na susiduriau ir as su tokia beda. Tiesiog isijungiu sian savo nesiojama kompa, o garso nerasta. Ir dar desiniam kampe kur volume ikona, ja ijungus anksciau ismesdavo tokia ilga lentele su daug parinkciu, o dabar tik su dviem. Paskaicius tema nuejau i device manager, tai prie microsoft kernel wave audio mixer yra sauktukas. Apdeitint neleidzia. Pasiulykit sprendimu. Aciu 4u.gif
Atsakyti