Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis

QUOTE(korrrta @ 2007 01 04, 07:54)
Šauni istorija ir dar šaunesnė mamytė  thumbup.gif
Papildyta:
O tu visus vaikus namuose gimdei?

Ačiū.
Pirmąjį gimdžiau ligoninėje.
Atsakyti
Viena iš geriausių mano skaitytų istorijų. Ir tiesą sakant, privertė mane rimtai susimąstyti apie natūralų gimdymą .
Nuostabi ir pati istorija, ir gražiai papasakota (kas nedažnai pasitaiko).
Sekmės ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai! :4u:Smagu,kad yra drasiu moteru.As tai bijociau namie ax.gif
Atsakyti
viešpatėliau skaičiau ir atrodė kad pati skaitydama gimdžiau ir viską jutau. aš kaip ir dauguma nesiryžčiau namie. nors skaitant atrodo taip nuostabu - viskas išjausta iki galo. mh, jei kadanors antram ryšiuos, tikiuosi kad bent maža dalele gimdyme bus tos ramybės ir sugebėjimo jausti.
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 04 sausio 2007 - 17:57
QUOTE(Raideles @ 2007 01 03, 12:46)
Na jau, juk nei daktarų, nei medicinos instrumentų visai nereikėjo smile.gif Reikėjo tik susiūti, tai buvo padaryta namų sąlygomis, plyšimas sugijo kuo puikiausiai smile.gif

Raideles, labai gražiai aprašei savo gimdymą! 4u.gif

Sveikatytės tau ir tavo mažiukui! wub.gif

Ir ačiū Dievui, kad viskas baigėsi laimingai - kartais juk nepadėtų ir didelis pasitikėjimas savo jėgomis. Tavo gimdymą apibūdinčiau kaip neatsargios mamos laimingai pasibaigųsi gimdymą...

Laikykis ir aukit sveikučiai! 4u.gif
Atsakyti
Nu žinai,tu drasi,stipri moteris.Aš taip nesugebečiau.Linkiu tau ir tavo šeimai viso ko geriausio.TU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Raidelės,
sveikinu susilaukus trečiojo mažylio.
labai graži, jauki istorija.
Linkėjimai šauniajai šeimynėlei rolleyes.gif .

Atsakyti
QUOTE(nicci @ 2007 01 05, 15:26)
Raideles, labai gražiai aprašei savo gimdymą! 4u.gif

Sveikatytės tau ir tavo mažiukui! wub.gif

Ir ačiū Dievui, kad viskas baigėsi laimingai - kartais juk nepadėtų ir didelis pasitikėjimas savo jėgomis. Tavo gimdymą apibūdinčiau kaip neatsargios mamos laimingai pasibaigųsi gimdymą...

Laikykis ir aukit sveikučiai! 4u.gif

schmoll.gif Tai buvo sąmoningas sprendimas su gydytojo pritarimu. Su reikiamomis atsargumo priemonėmis.

Ačiū už sveikinimus ir gražius palinkėjimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 05 sausio 2007 - 16:47
QUOTE(nicci @ 2007 01 05, 16:26)
Tavo gimdymą apibūdinčiau kaip neatsargios mamos laimingai pasibaigųsi gimdymą...

man Raideles tikrai nepanaši į neatsargią mamą. Ar daug atsargesnės yra tos, kurios atsiduoda į gydytojų rankas, o pačios nemąsto ir nedalyvauja gimdyme? schmoll.gif
Atsakyti
na nežinau.. g.gif negimdyčiau namie. man keistai nuskambėjo "prasidėjo daiktų ieškojimas" . drąsi jūs ax.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
brrr net šiurpuliukai kratė skaitant, ačiū diev viskas baigės gerai ir sweikinu su sūneliu wub.gif 4u.gif ..šaunuolė mamytė 4u.gif , aš abejoju ar ryžčiausi gimdyt namie schmoll.gif
Atsakyti
Raideles, atiduodu pagarbą 4u.gif Šaunuolė, gražių gražios šeimynos dienų Jums wub.gif
Atsakyti