Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis

drasuole!tik galiu pasveikint kad viskas gerai baigesi! ax.gif ir palinket, kad ateityje sveikuciai augtumet... 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, raideles, gimus trečiam leliukui. Aukit stiprūs
Atsakyti
Raideles,
sveikinu su sūnaitėliu clap.gif
man smagu už jus visus penkis, kad taip šiltai, jaukiai, šeimyniškai - ir paprastai sutikote naują šeimos narį. Sveikatėlės ir ramių pilvukų!
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif Pilvukai kol kas ramūs, tik vakarinis būdravimas ilgas, bet be riksmų, kai nešioju. Namus kaip tik spėjom pabaigti tiek, kad galėtume gyventi, o daugelio daiktų dar ir dabar tenka ieškoti dėžėse, o kartais ir rasti nepavyksta... Persikraustėm nepilnos dvi savaitės prieš gimdymą smile.gif
Atsakyti
Sveikute
Sveikinu su sekmingu gimdymu 4u.gif
Man labai patiko tavo vyro reakcija ir palaikymas. Ne daug vyrų gali taip ramiai su viskuo susitvarkyti ir palaikyti gimdymo metu. Kiti arba neleistų gimdyti namuose, arba supanikuotu gimdymo metu.
Šaunoliai
Atsakyti
labai grazus gimimas wub.gif jauki namu atmosfera, vyras (kuris irgi labai drasus, kitas butu tris kartus nualpes), pakurtas zidinys ...
buvau skaicius antro tavo gimdymo istorija ir kada atsirado naujas stebukliukas jau pati norejau uzklausti , o kaip si karta ? ir stai radau nuostabia istorija smile.gif

Sveikinimai graziai seimynelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
saunuoliai thumbup.gif laikykites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedra*: 11 sausio 2007 - 16:08
nera pasaulyje nieko stipresnio uz mama,kuri rupinasi savo vaikuciu wub.gif

nuostabi ir neiprasta istorija, stipri mamyte, saunuolis tevelis ir geruolis sunelis 4u.gif

sveikinimai sauniai seimynelei 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau issiziojusi, negaliu patiketi, kad pas zmogu gali buti tiek drasos, bet...pagalvojus, kad tai jau trecias vaikutis, tai kodel ne, patirtis yra, man negimdziusiai atrodo siaubas, o moteriai su patirtimi - tai normalu, turbut. 4u.gif Sveikunu Jusu gausia seima, saunuole mamyte! Aukit ir stiprekit! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
saunuole smile.gif drasi, as nesiryzciau gimdyti namuose, ne vien del save (nuskaisminimas ir pan), bet labiau del maziuko, juk visko gali buti smile.gif
Sekms auginant mazyli 4u.gif
Atsakyti
na bet ir drąsu iš tavo pusės thumbup.gif aukite sveiki ir laimingi
Atsakyti
thumbup.gif faina,drasu,nors siais laikais neverta grizti i "atgal ",juk negaletum zmogus sau atleist,jei kas butu buve ne taip...
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif Na tu ir šaunuolė ir drąsi 4u.gif Aš tai nežinau, kiek man pasiryžimo reiktų gimdyti namie bigsmile.gif Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Atsakyti