drasuole!tik galiu pasveikint kad viskas gerai baigesi!
ir palinket, kad ateityje sveikuciai augtumet...
Sveikinu, raideles, gimus trečiam leliukui. Aukit stiprūs
Raideles,
sveikinu su sūnaitėliu
man smagu už jus visus penkis, kad taip šiltai, jaukiai, šeimyniškai - ir paprastai sutikote naują šeimos narį. Sveikatėlės ir ramių pilvukų!
sveikinu su sūnaitėliu
man smagu už jus visus penkis, kad taip šiltai, jaukiai, šeimyniškai - ir paprastai sutikote naują šeimos narį. Sveikatėlės ir ramių pilvukų!
Ačiū už sveikinimus
Pilvukai kol kas ramūs, tik vakarinis būdravimas ilgas, bet be riksmų, kai nešioju. Namus kaip tik spėjom pabaigti tiek, kad galėtume gyventi, o daugelio daiktų dar ir dabar tenka ieškoti dėžėse, o kartais ir rasti nepavyksta... Persikraustėm nepilnos dvi savaitės prieš gimdymą
Sveikute
Sveikinu su sekmingu gimdymu
Man labai patiko tavo vyro reakcija ir palaikymas. Ne daug vyrų gali taip ramiai su viskuo susitvarkyti ir palaikyti gimdymo metu. Kiti arba neleistų gimdyti namuose, arba supanikuotu gimdymo metu.
Šaunoliai
Sveikinu su sekmingu gimdymu
Man labai patiko tavo vyro reakcija ir palaikymas. Ne daug vyrų gali taip ramiai su viskuo susitvarkyti ir palaikyti gimdymo metu. Kiti arba neleistų gimdyti namuose, arba supanikuotu gimdymo metu.
Šaunoliai
labai grazus gimimas
jauki namu atmosfera, vyras (kuris irgi labai drasus, kitas butu tris kartus nualpes), pakurtas zidinys ...
buvau skaicius antro tavo gimdymo istorija ir kada atsirado naujas stebukliukas jau pati norejau uzklausti , o kaip si karta ? ir stai radau nuostabia istorija
Sveikinimai graziai seimynelei
saunuoliai
laikykites
buvau skaicius antro tavo gimdymo istorija ir kada atsirado naujas stebukliukas jau pati norejau uzklausti , o kaip si karta ? ir stai radau nuostabia istorija
Sveikinimai graziai seimynelei
saunuoliai
nera pasaulyje nieko stipresnio uz mama,kuri rupinasi savo vaikuciu
nuostabi ir neiprasta istorija, stipri mamyte, saunuolis tevelis ir geruolis sunelis
sveikinimai sauniai seimynelei
nuostabi ir neiprasta istorija, stipri mamyte, saunuolis tevelis ir geruolis sunelis
sveikinimai sauniai seimynelei
Skaiciau issiziojusi, negaliu patiketi, kad pas zmogu gali buti tiek drasos, bet...pagalvojus, kad tai jau trecias vaikutis, tai kodel ne, patirtis yra, man negimdziusiai atrodo siaubas, o moteriai su patirtimi - tai normalu, turbut.
Sveikunu Jusu gausia seima, saunuole mamyte! Aukit ir stiprekit!
saunuole
drasi, as nesiryzciau gimdyti namuose, ne vien del save (nuskaisminimas ir pan), bet labiau del maziuko, juk visko gali buti
Sekms auginant mazyli
Sekms auginant mazyli
na bet ir drąsu iš tavo pusės
aukite sveiki ir laimingi
Sveikinu
Na tu ir šaunuolė ir drąsi
Aš tai nežinau, kiek man pasiryžimo reiktų gimdyti namie
Aukit sveiki ir dideli