Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis

Nu cia tai geras bigsmile.gif
neisdrysciau gimdyti namie schmoll.gif
jus saunuoliai abu, nes maniskis taip pat nugriutu vietoj pamates mane gimdant doh.gif
thumbup.gif medalio vertas gimdymas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aišku, kad kiekviena renkamės gimdyti, kaip mums atrodo geriau. Galiu tik pasakyti - gerai, kas gerai baigiasi. Manyčiau, kad tai tik sėkmės ir begalinės drąsos istorija smile.gif Niekada negalėčiau leisti sau tokios prabangos - vienai be jokios pagalbos gimdyti namuose ax.gif
Sekmes auginant savo stebukliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karina: 04 gegužės 2008 - 16:36
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė thumbup.gif ne kiekviena ryžtasi namie gimdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patiko. Gimdyti namuose turetu buti zymiai jaukiau ir maloniau nei gimdykloje. Visgi, tu drasi biggrin.gif
Atsakyti
SUPER thumbup.gif saunuole mama thumbup.gif as visad norejau gimdyti namie, na bent jau vandeny.. tik be pribuvejos turbut bijociau baisiausiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2008 05 11, 21:37)
SUPER thumbup.gif saunuole mama  thumbup.gif as visad norejau gimdyti namie, na bent jau vandeny.. tik be pribuvejos turbut bijociau baisiausiai  blush2.gif

Na, gimdymas tiesiog vyksta, bijai ar nebijai, nespėji į ligoninę ar pribuvėja vėluoja biggrin.gif Tai nelieka nieko kito kaip tik gimdyti...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Neeilinė istorija. wub.gif Nuostabu.
Atsakyti
Fantastiska moteriske thumbup.gif
Ot man patinka tokie zmones thumbup.gif
Gimdymas namie prie degancio zidinio su mylimu zmogumi turetu buti fantastika. Sveikinu triju vaikuciu seimyna 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Is vienos puses zaviuosi mamos sugebejimu samoningai gimdyti, suprasti visa procesa ir nepanikuoti.
Is kitos puses pritariu kazkuriai " jei kas butu blogai, nagus nusigrauztu ".
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti