QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 10:08)
O čia pačiai taip teko ar vyrui?
Neištikimybė buvo abipusė, tiesa vyras pirmas pradėjo eiti į šoną, aš penkis metus tikėjausi, kad dar viskas susitvarkys. Deja..... aš jau pustrečių metų išsiskyrus ir dėl to nesigailiu. Dėl santuokos tiesa irgi nesigailiu, tokios patirties niekur kitur neigausi... Daug rašiau jau čia apie savo gyvenimą, nenoriu kartotis.

as tai geriau sakau niekada nesakyk niekada
, as atkersinau ir man nuo to pasidare tik geriau, kadangi pasijauciau, kad ir as kazkam galiu buti reikalinga net tik mane isdavusiam vyrui, po kersto pasijauciau geriau, kerstas saldus
, na bet daugiau tai tikrai nekersyciau, nes tai buvo tik laikinas jausmas
o dabar vistiek man skaudu, kad mane isdave su kita

Kersyti sitaip nenoreciau, ir negaleciau
, jau geriau pasistengciau jam irodyti jo neistikimybe man, kaip sakant prigriebti ji uz s.

QUOTE(persy @ 2007 09 25, 14:36)

as nuo to geriau nepasijusciau.. gal ir igelciau vyrui, bet paciai tai butu negerai

O gal kaip tik jam paslauga padarytum

QUOTE(germa @ 2007 09 26, 09:51)
Teisingas poziuris

QUOTE(linciliuke @ 2007 09 25, 16:21)
as atkersinau ir man nuo to pasidare tik geriau, kadangi pasijauciau, kad ir as kazkam galiu buti reikalinga net tik mane isdavusiam vyrui,
na, vienai nakciai reikalinga, kazin ar tai paguoda

as tokiu budu tikrai nekersyciau

QUOTE(Shriubas @ 2007 09 26, 13:43)
Teisingas poziuris
o paskui uz rankuciu i svingeriu kluba ir tik kersijat vienas kitam tik kersijat 

kersyti ar nekeryti sunkus klausimas. lyg ir noretusi kersyti, bet tada lyg ir busi tokia pat, o juk norisi buti teisesnei