Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

nekershichiau... nemanau, kad padetu nuraminti neishtikimybes skausma.
Atsakyti
Keršiti g.gif Ne manau nereikia keršiti,nes nuo to geriau nepasidarys.Vaikiška manau tai būtu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 10:08)
O čia pačiai taip teko ar vyrui?

Neištikimybė buvo abipusė, tiesa vyras pirmas pradėjo eiti į šoną, aš penkis metus tikėjausi, kad dar viskas susitvarkys. Deja..... aš jau pustrečių metų išsiskyrus ir dėl to nesigailiu. Dėl santuokos tiesa irgi nesigailiu, tokios patirties niekur kitur neigausi... Daug rašiau jau čia apie savo gyvenimą, nenoriu kartotis.smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
as nuo to geriau nepasijusciau.. gal ir igelciau vyrui, bet paciai tai butu negerai schmoll.gif
Atsakyti
as tai geriau sakau niekada nesakyk niekada smile.gif , as atkersinau ir man nuo to pasidare tik geriau, kadangi pasijauciau, kad ir as kazkam galiu buti reikalinga net tik mane isdavusiam vyrui, po kersto pasijauciau geriau, kerstas saldus blush2.gif , na bet daugiau tai tikrai nekersyciau, nes tai buvo tik laikinas jausmas doh.gif o dabar vistiek man skaudu, kad mane isdave su kita verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kersyti sitaip nenoreciau, ir negaleciau schmoll.gif , jau geriau pasistengciau jam irodyti jo neistikimybe man, kaip sakant prigriebti ji uz s.
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2007 09 25, 14:36)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
as nuo to geriau nepasijusciau.. gal ir igelciau vyrui, bet paciai tai butu negerai  schmoll.gif

O gal kaip tik jam paslauga padarytum g.gif , nuimtum jam sazines grauzati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(germa @ 2007 09 26, 09:51)
O gal kaip tik jam paslauga padarytum  g.gif  , nuimtum jam sazines grauzati  mirksiukas.gif

Teisingas poziuris lotuliukas.gif o paskui uz rankuciu i svingeriu kluba ir tik kersijat vienas kitam tik kersijat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linciliuke @ 2007 09 25, 16:21)
as atkersinau ir man nuo to pasidare tik geriau, kadangi pasijauciau, kad ir as kazkam galiu buti reikalinga net tik mane isdavusiam vyrui,

na, vienai nakciai reikalinga, kazin ar tai paguoda g.gif

as tokiu budu tikrai nekersyciau schmoll.gif
Atsakyti
Kerstas-kerstu?Ne tikrai nekersyciau ir dar tuo paciu kaip jis man padare juk zema lygintis su tokiu zmogum kuris gali iskaudinti savo mylimus zmones,ir kas pasidarytu lengviau jei atsigultum i lova su kitu?Manyciau kad ne.
Atsakyti
QUOTE(Shriubas @ 2007 09 26, 13:43)
Teisingas poziuris  lotuliukas.gif  o paskui uz rankuciu i svingeriu kluba ir tik kersijat vienas kitam tik kersijat smile.gif

lotuliukas.gif orgijas cia padarysit
Atsakyti
kersyti ar nekeryti sunkus klausimas. lyg ir noretusi kersyti, bet tada lyg ir busi tokia pat, o juk norisi buti teisesnei g.gif
Atsakyti