Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

Nemanau,kad toks kerstas kazka pakeis,gal geriau susimastyti,kas ne taip ,kad vyras sulauze istikimybe ax.gif
Atsakyti
o norejau paklausti tu, kuriu vyrai turi naias drauges arba zmonas, jei cia tokiu yra mirksiukas.gif kokie jusu santykiai su buvusiu ar esamu vyru ir nauomis ju gyvenimo palydovemis.? kazkoks bendravimas vyksta ar ne? kaip tos naujos ju puses i jus reaguoa, kaip reaguojate jus?ka sako vyras?
Atsakyti
Gerai, visi ir visos protingi, sakykit, kaip elgtis moteriai, kai situacija tokia:
draugauja vaikinas ir mergina, ji netycia pastoja, vaikinas issigasta ir pareiskia, kad jau savaite su kita matosi ir nenori sito vaiko, siulo aborta. Mergina nusprendzia gimdyti ir pasiuncia isdavika vaikina kuo toliau. Vaikinas po 3 dienu dienu nusprendzia buti su mergina, o ji, jausdama didziule baime (gi irgi stresas, vaikas gi neplanuotas) ir praverkusi tas tis naktis pasilieka su vaikinu. Jie susituoke. Gime nuostabus berniukas. Kaip jie gyvena? Vyras myli ja, o ji jo meile netiki. Kazkada buvo atvirksciai, ji ji mylejo, jis jos ne...Vyras be galo myli savo sunu...o kazkada jo taip nenorejo... Nuo tada, kai buvo isduota, toji moteris nepasitiki savo vyru ir svarbiausia savimi. Santuoka lydi pavydas ir nepasitikejimas, o pamirsti tokiu dalyku neimanoma, nes tai buvo susije ne tik su ta mergina, bet ir su ju vaiku, kurio galejo ir nebuti, jei ne jos noras ir uzsispyrimas ji tureti. Ji be galo laiminga, nes zino, kad sis mazas zmogutis po 10 ar daugiau metu jos neisduos ir neiskeis i kita, grazesne ir turtingesne...
Ta moteris ir vyras gyvena santuokoja dat tik 7 men, gal ji jam atleis ir viskas bus kitaip, bet vienas dalykas palikes zyme jos zirdyje bus, tai tai, kad ji niekada to nepamirs...
Vat jums tikra istorija, kurios tesinio as nezinau...niekas nezino...
Atsakyti
QUOTE(juuulita @ 2007 10 26, 15:30)
Kazkada buvo atvirksciai, ji ji mylejo, jis jos ne...

Tai myli ar nemyli g.gif
Ar visdelto "Santuoka lydi pavydas ir nepasitikejimas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(germa @ 2007 10 26, 14:37)
Tai myli ar nemyli  g.gif
Ar visdelto  "Santuoka lydi pavydas ir nepasitikejimas"  mirksiukas.gif

Tu teisi, blogai issireiskiau...
Jei nemyletu, gal nepavydetu... tiesiog sirdy daug kitokiu jausmu, visu pirma, pyktis...
Atsakyti
QUOTE(juuulita @ 2007 10 26, 15:51)

Teisus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(germa @ 2007 10 26, 14:53)

Upss ... biggrin.gif
Atsakyti
as i temos klausima atsakyciau viena dideli NE schmoll.gif jei pasielgi taip pat negraziai kaip kazkas kitas su tavim,vadinasi,pats esi ne geresnis.tame ir yra stiprybe atsilaikyti ir nenusileisti iki zemesio lygio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 11 04, 20:01)
as i temos klausima atsakyciau viena dideli NE schmoll.gif jei pasielgi taip pat negraziai kaip kazkas kitas su tavim,vadinasi,pats esi ne geresnis.tame ir yra stiprybe atsilaikyti ir nenusileisti iki zemesio lygio rolleyes.gif

drinks_cheers.gif butent. nemanau, kad jausciausi geriau permiegojusi su kitu
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 15:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės  g.gif

Skirtis tikrai neverta, ypač jei tai tik nuotykis ir ta mergužėlė vienkartinė pramoga. Geriau, kad jų nebūtų, bet... {Be to nėra jokios garantijos, kad sekantis bus ištikimas...} Bet pakalbėti su vyru apie tai būtina - pageidautina be isterijų ir kvailų grasinimų, kiek tai įmanoma {nors gal ir nelengva}.
Kitas klausimas, jei tai jau visas romanas su visais jausmais ir visom iš to išplaukiančiom pasekmėm. Tada mažai vilties, kad ateityje nusimato kas nors gero... Nors ir šiuo atveju skubėti nevertėtų.
Atkeršyti tuo pačiu, jei tai tik kerštas - visiška nesąmonė, nes taip atkeršysi ne jam, o tik sau.
Mano patarimas būtų toks: Nekeršyk, nepulk pasakoti jo tėvams ir artimiesiems {aišku, jei dar to nepadarei}, pasikalbėk apie tai su vyru, gal net ne vieną kartą ir, svarbiausia, nedaryk skubotų išvadų. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2007 11 09, 15:14)
Skirtis tikrai neverta, ypač jei tai tik nuotykis ir ta mergužėlė vienkartinė pramoga. Geriau, kad jų nebūtų, bet... {Be to nėra jokios garantijos, kad sekantis bus ištikimas...} Bet pakalbėti su vyru apie tai būtina - pageidautina be isterijų ir kvailų grasinimų, kiek tai įmanoma {nors gal ir nelengva}.
Kitas klausimas, jei tai jau visas romanas su visais jausmais ir visom iš to išplaukiančiom pasekmėm. Tada mažai vilties, kad ateityje nusimato kas nors gero... Nors ir šiuo atveju skubėti nevertėtų.
Atkeršyti tuo pačiu, jei tai tik kerštas - visiška nesąmonė, nes taip atkeršysi ne jam, o tik sau.
Mano patarimas būtų toks: Nekeršyk, nepulk pasakoti jo tėvams ir artimiesiems {aišku, jei dar to nepadarei}, pasikalbėk apie tai su vyru, gal net ne vieną kartą ir, svarbiausia, nedaryk skubotų išvadų. Sėkmės. 4u.gif

Pritariu, kad skirtis neverta, ir keršyti taip pat. Bet kaip tada patikėti atsiprašymais ir tikėti, bei pasitikėti kad to daugiau nenutiks? Kas susidūrėt su tuo, kaip patikėti, kad tai buvo tik seksas? Aš to nesuprantu, nes man seksas yra tik tuomet, kai yra jausmai. O gal jei be jausmų ir aš nueičiau į šoną, man padėtų suprasti, kaip tai daroma be jausmų ir būtų lengviau susitaikyti, kodel vyras taip padare?
Atsakyti