Sakyciau, kad neverta
bet manau, kad tokia mintis kiekvienam ar kiekvienai ateitu i galva

mastant blaiviu protu,tai nekersyciau,nes tie kerstai apsisuka,i pat save
Bet budama tokioje situacijoje,net nezinau ka galeciau padaryti,tikrai nesedeciau sudejusi rankas ir ramiai ziurejusi.
kiekvieno kerstas priklauso nuo aplinkibiu,kartais nekaltas kerstas gali viska pastatyti i savo vezes.
P.S. aisku sitoi situacijoj patarejas nekoks as,bet geriau gyventi be ju,ramiai,ir laimingai
LAIMES<MEILES<ISTYKIMYBES!!!!

Bet budama tokioje situacijoje,net nezinau ka galeciau padaryti,tikrai nesedeciau sudejusi rankas ir ramiai ziurejusi.

kiekvieno kerstas priklauso nuo aplinkibiu,kartais nekaltas kerstas gali viska pastatyti i savo vezes.
P.S. aisku sitoi situacijoj patarejas nekoks as,bet geriau gyventi be ju,ramiai,ir laimingai
LAIMES<MEILES<ISTYKIMYBES!!!!
Jei nuo to bus lengviau manau verta
Bet dažniausiai nutinka taip , kad pati taip padarius būsi negeresnė už savo vyrą
Reikia pasistengti būti aukščiau viso to brūdo

o kam to reikia?

QUOTE(Lekker Kontje @ 2008 02 11, 15:21)
Kad lengviau ir ramiau butu. Ir apskritai, kodel vienas gali, o kitas, ka kazkoks kitoks ir turi kentet???

Gal ir neverta,bet jei tau bus nuo to geriau,tai galima.Aš atkeršyčiau,nežinau kaip ,bet maža nepasirodytų.Gal ne iš karto,gal vėliau,bet tikrai

QUOTE(xerotsx @ 2008 02 11, 16:40)
Kad lengviau ir ramiau butu. Ir apskritai, kodel vienas gali, o kitas, ka kazkoks kitoks ir turi kentet??? 

o tu esi tikra kad tas kam kersiji kentes

QUOTE(erborista @ 2007 01 03, 18:34)
Ir ką tuo kerštu pasiektum?
Aš asmeniškai taip negalėčiau. Nu išdavė - ok, pirmąkart atleidžiam arba baigiam santykius, bet jei renkamės pirmą variantą, tai pasakykit man štai ką.... Jei žmonės yra kartu, tai reiškia, kad vienas kitam turi kažkokius jausmus, sakykim, meilę. Tai ar taip paprasta paimt ir skaudint žmogų net jei jis tave įskaudino? Ar tau pačiai nuo to keršto geriau būtų? Nekalbu apie atvejus, kai meilužį susirandi iš poreikio, bet dėl keršto... Man savigarba to neleistų, o ir mylimojo nenorėčiau skaudint kad ir kaip jis mane įskaudinęs būtų. Kerštas prie gero neprives
Esu prieš jį visais atvejais.

Pritariu ir sutinku. Kersyti vyrui neverta, is to niekam geriau nebus, tik pati veliau pasijausi blogai.
Man kerštas nesuvokiama, jei myli žmogų...
Aš nekeršyčiau, tik mane prarastų jau, viskas sugriūtų
Abu tą žinom, kad taip padėtumėm tašką tarp mūsų
Aš nekeršyčiau, tik mane prarastų jau, viskas sugriūtų

Abu tą žinom, kad taip padėtumėm tašką tarp mūsų