Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

QUOTE(Indre223 @ 2008 12 16, 18:10)
na as tai tycia neiciau i kaire,kad atkersyt,bet jei pasitaikytu proga,jos nepraleisciau tikrai.

Nu na...ir kokia baisuokle reikia būt,kad tos progos vis nepasitaiko...
Turėjau šunį kažkada trenktą...įkando jis man...kerštas buvo...ir aš jam įkandau...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 12 17, 15:25)
Nu na...ir kokia baisuokle reikia būt,kad tos progos vis nepasitaiko...
Turėjau šunį kažkada trenktą...įkando jis man...kerštas buvo...ir aš jam įkandau...

o kaip tos progos atrodo, kad jei jau pasitaikys, kad nepraleist bigsmile.gif
Atsakyti
Ne, neverta. Jausmas po tokio kersto turetu buti kvailokas...
Pasimyleti su kazkuo tam, kad atkersyciau neistikimam sutuoktiniui g.gif Nu ar cia protingai skamba? Ir kaip is viso siuos du dalykus galima sieti?
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2008 12 10, 08:09)
nu gis zaprasta gėjų daugėja, normalių vyrų mažėja ir kiekvienam normaliam vyrui tenka vis daugiau stervų, GalBut tiesiog savus plaiko ir jais rūpinasi, juk tikra meilė tik tarp vyrų  bigsmile.gif

tai šaunu, nematau čia jokios tragedijos cool.gif

QUOTE(artech @ 2008 12 13, 15:26)
kerstas negerai

gerai-negerai, gerai-negerai, gerai-negerai, gerai......ramunė baigėsi laugh.gif

kerštas patiekalas, kuris valgomas atšalęs smile.gif
Atsakyti
ne, vien is kersto niekada tuo paciu neatsilyginciau schmoll.gif t.y. specialiai neieskociau kazkokio meiluzio, tiesiog jausciau jog tuo zeminu pati save
Atsakyti
o as kazkada pasielgiau kazkaip panasaus i tai, situacija buvo tokia, mano pirmas vyras buvo be proto pavydus, jam vaidendavosi visur, kad as gatveje sveikinuosi su buvusiu job..iumi ir t.t. visur ir visada jam atrode, tai viena karta emiau ir padariau tai su kitu vyruku, tada bent zinojau, kad is tikro esu tokia siokia ir anokia, nors nebebuvo abydna kai varydavo issijuoses biggrin.gif o jis manau, irgi buvo neistikimas, juk istikimas normalus zmogus nematys kiekviename zingsnyje neistikimybes g.gif zodziu, finale vistiek issiskyrem
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2008 12 20, 19:31)
o as kazkada pasielgiau kazkaip panasaus i tai, situacija buvo tokia, mano pirmas vyras buvo be proto pavydus, jam vaidendavosi visur, kad as gatveje sveikinuosi su buvusiu job..iumi ir t.t. visur ir visada jam atrode, tai viena karta emiau ir padariau tai su kitu vyruku, tada bent zinojau, kad is tikro esu tokia siokia ir anokia, nors nebebuvo abydna kai varydavo issijuoses  biggrin.gif o jis manau, irgi buvo neistikimas, juk istikimas normalus zmogus nematys kiekviename zingsnyje neistikimybes  g.gif zodziu, finale vistiek issiskyrem

nesuprantu moralo: išsiskyrėt dėl jūsų neištikimybės? ar dėl vyro pavydumo ir priekaištų? beje, kai nori pasiteisinti-priežastį rasi visada smile.gif
Atsakyti
verta thumbup.gif kerstas saldus dalykas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monaving @ 2008 12 20, 21:31)
o as kazkada pasielgiau kazkaip panasaus i tai, situacija buvo tokia, mano pirmas vyras buvo be proto pavydus, jam vaidendavosi visur, kad as gatveje sveikinuosi su buvusiu job..iumi ir t.t. visur ir visada jam atrode, tai viena karta emiau ir padariau tai su kitu vyruku, tada bent zinojau, kad is tikro esu tokia siokia ir anokia, nors nebebuvo abydna kai varydavo issijuoses  biggrin.gif o jis manau, irgi buvo neistikimas, juk istikimas normalus zmogus nematys kiekviename zingsnyje neistikimybes  g.gif zodziu, finale vistiek issiskyrem

nu ir gerai padarei thumbup.gif nes vistiek butumet issiskyre,bet dabar nors zinai del ko issiskyret mirksiukas.gif
Atsakyti
neverta
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 12 26, 10:17)

kodel?
Atsakyti
tikrai neverta....man tai labai zema.. schmoll.gif
Atsakyti
Visdėlto manau, kad po tokių vyro "pokštų", tiesiog, jei pati norėčiau -galėčiau kokį kartą paišdykauti, tikrai neatsisakyčiau, bet tikrai ne su bet kokiu... O ir ne iš keršto, tiesiog būtų lygiosios ax.gif
Atsakyti