Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

QUOTE(poizon @ 2008 12 26, 14:15)

ne mano budui schmoll.gif
as taip tikrai negaleciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 12 26, 22:53)
ne mano budui  schmoll.gif
as taip tikrai negaleciau  schmoll.gif

aaa.na tik siaip paklausiau,idomu buvo suzinoti kodel nekersytum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poizon: 26 gruodžio 2008 - 22:44
Kerstas panasus i prisigerima: kol geri-gerai,linksma, o rytas paskuj vistiek sunkus isausta, o ir pagirios moralines...

Nors negaliu grieztai neigti, kad taip nepadaryciau-nuo aplinkybiu priklauso.
Atsakyti
as papasakosiu savo istorija ax.gif
dar buvau netekejusi ir su busimu vyru ne negivenome kartu.. mus skire 100 km, mokslai, todel matemes tik svaitgaliais... As lb ji mylejau (ir tebemyliu wub.gif ) ir pasitikejau.. Ir karta, jo namuose radau nuotrauka.. kurioje bucinys su kita.. Gal kitos sakytu kas cia tokio, bet mane tai labai iskaudino verysad.gif skirtis zinoma nenorejau, bet va kad pajustu, ka as jauciau.. kai pasitiki pasitiki, ir kaip is giedro dangaus trenkia.. verysad.gif Nemaniau, kad kitaip gali suprast, ka galiu jausti..tik pats pajutes kazka panasaus...Pasitaikius progai, kai jis buvo uzsienyje (padirbet) pradejau bendraut su draudo draugu (siaip pramogaut, nors mintis viesvien buvo ta..) doh.gif Taigi as jam atkersijau ziauriau, jo tik bucinys/iai buvo (gal ir nesake daugiau, bet as juo nenorejau tiket daugiau). Nebutu kerstas, jei jis to nesuzinotu, aisku jam pati pasakiau, kad ir man ant sirdies butu lengviau ax.gif Tiesa tas kerstas galbut ne buvo vien kerstas.. nes buvo ir noras su kitu, nes maniskis buvo man pirmasis blush2.gif .
siaip buvo abiem gera pamoka smile.gif dabar viskas kitaip. Meile nugali wub.gif
Atsakyti
[quote=GalBut,2008 12 17, 16:25]
Nu na...ir kokia baisuokle reikia būt,kad tos progos vis nepasitaiko...
Turėjau šunį kažkada trenktą...įkando jis man...kerštas buvo...ir aš jam įkandau...
[/qu
gal tau ir pasitaiko,kad priremia prie sienos,o tu tada sakai ne,ne,ne.
o as iki to net neleidziu sau priet,nesneku net,kad ir koks zavus vyras kalbina.
norejau pasakyt,kad jei mano vyras man butu buves neistikimas,tada as leisciau sau susipazint,o nuo pazinties viskas ir prasideda.ir jei man tas vyras butu tikrai zavus ir as jo noreciau,priremta nesipriesinciau.aisku,jei tik pati to noreciau.
specialiai neieskociau progu,bet jei pastaikytu,nepraleisciau.

ir priciom cia baisuokle...????
ps.man rodos ne suo,o tu trenkta buvai,todel ir ikando...
ps.nenoriu rasyt piktai,bet pati nemandagiai pradejai...
Atsakyti
Kažin, ar sieloj bus geriau, kai atkeršysi-juk nebus meilės, nebus tikros aistros, tik kerštas. Kam nuo to geriau?
Atsakyti
kerštas dėl keršto - kategoriškai ne.
na kaip imti ir sugult su nemaloniu vyru, kuriam nieko nejauti? turi mėgauti su kitu, o ne "darydama tai", galvot vat, vat keršiju savajam.

mačiau filmą, "Kaimo klebono dienoraštis", kuriame du veikėjei, abu kunigai, prieš mirtį, išsako savo slapčiausius dalykus. viens iš jų prasitaria kad iš pykčio ar keršto kažką sumachinavęs, ko niekas iki šiol nežino. jis atskleidžiąs tą tik draugui mirties patale. jo bendrininkas kunigas, pagrindinis filmo herojus nuliūsta, sako: "Žinai...jei būčiau galėjęs pasirinkt nuodėmę, būčiau mylėjęs moterį...bet iš meilės..."

taip taip, verčiau mūsų klaidos tebūna natūraliai iš įsimylėjimo/meilės , o ne iš kitokių jausmų. mano kuklia nuomone... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

manau, psichologai man šia prasme (dėl jausmų kokybės cool.gif ) irgi pritartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 02 sausio 2009 - 13:17
QUOTE(Eglita_L @ 2008 12 30, 13:50)
Pasitaikius progai, kai jis buvo uzsienyje (padirbet) pradejau bendraut su draudo draugu (siaip pramogaut, nors mintis viesvien buvo ta..) doh.gif  Taigi as jam atkersijau ziauriau, jo tik bucinys/iai buvo (gal ir nesake daugiau, bet as juo nenorejau tiket daugiau). Nebutu kerstas, jei jis to nesuzinotu, aisku jam pati pasakiau, kad ir man ant sirdies butu lengviau ax.gif Tiesa tas kerstas galbut ne buvo vien kerstas.. nes buvo ir noras su kitu, nes maniskis buvo man pirmasis :geda2: .
siaip buvo abiem gera pamoka smile.gif dabar viskas kitaip. Meile nugali wub.gif

blink.gif o tai pries kersydama bent issiaiskinai kada ta nuotrauka daryta?
sekantis.paryskinau tai,kas manau ir buvo tikroji priezastis ejimo na lieva.o pavadinta kerstu tik tam,kad sazine ramesne butu.
dabar del jusu viska nugalincios meiles.. nu jooo... jau matosi kiek daug ji nugalejo ir kiek pasitaikius pirmai tinkamai progai ji dar nugales....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erosi: 02 sausio 2009 - 15:13
QUOTE(Eglita_L @ 2008 12 30, 15:50)
1. Taigi as jam atkersijau ziauriau, jo tik bucinys/iai buvo (gal ir nesake daugiau, bet as juo nenorejau tiket daugiau). Nebutu kerstas, jei jis to nesuzinotu,Tiesa tas kerstas galbut ne buvo vien kerstas.. nes buvo ir noras su kitu, nes maniskis buvo man pirmasis blush2.gif .
2. aisku jam pati pasakiau, kad ir man ant sirdies butu lengviau ax.gif
3. siaip buvo abiem gera pamoka smile.gif

1.koks cia kerstas, jei pati norejai
2. o del ko pati pasakei, kad pasirodytum kokia sauni?
3. Manau, kad nebloga buvo pamoka su kitu, kitaip sakant kvalifikaciniai kursai, juk reikia tobuleti
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2009 01 02, 16:11)
sekantis.paryskinau tai,kas manau ir buvo tikroji priezastis ejimo na lieva.o pavadinta kerstu tik tam,kad sazine ramesne butu.
dabar del jusu viska nugalincios meiles.. nu jooo... jau matosi kiek daug ji nugalejo ir kiek pasitaikius pirmai tinkamai progai ji dar nugales....
ir man pasirode, kad cia daugiau buvo noras pabandyt su kitu unsure.gif
Atsakyti
Kerštas niekad prie gero nepriveda. Jei jautiesi įskaudinta ir jei (tikrai) myli - pasišnekėk su savo žmogum, pasistenk išsiaiškinti pirmiau kokiomis aplinkybėmis tokia foto atsirado.
Išardyti santykius kerštavimu visada suspėsi, tačiau juos išlaikyti (net kai be galo) skaudu - sunku. 4u.gif O jei tai tikrai tavo žmogus - visokių nesusipratimų ateityje dar tikrai bus ... pagalvok, kaip spręsi juos? wink.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eagle78: 07 sausio 2009 - 14:25
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 02, 11:11)
Kažin, ar sieloj bus geriau, kai atkeršysi-juk nebus meilės, nebus tikros aistros, tik kerštas. Kam nuo to geriau?

drinks_cheers.gif nemanau, kad man butu palengveje verysad.gif
QUOTE(erosi @ 2009 01 02, 17:11)
blink.gif o tai pries kersydama bent issiaiskinai kada ta nuotrauka daryta?
sekantis.paryskinau tai,kas manau ir buvo tikroji priezastis ejimo na lieva.o pavadinta kerstu tik tam,kad sazine ramesne butu.dabar del jusu viska nugalincios meiles.. nu jooo... jau matosi kiek daug ji nugalejo ir kiek pasitaikius pirmai tinkamai progai ji dar nugales....

va va koks cia kerstas... Tik tam kad turetum pateisinima doh.gif
O gal kersija tik tos kurioms dalampocki nu nzn, prisimenu kai suzinojau, kad nuejo na lieva man taip sirdis plyso, nes juk taip mylejau doh.gif o apie kersta net minties nebuvo, nes nemaniau kad palengves... Nors gyvenimas dar ilgas, gal viena diena imsiu nueisiu na lieva ir sakysiu, ai zinai cia buvo kerstas tau lotuliukas.gif Tiesiog gyvenimas toks, kad niekada nesakau niekada cool.gif
Atsakyti