Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

QUOTE(edna @ 2009 02 03, 16:26)
As specialiai nekersyciau, bet jei noretusi, tai jau po jo poelgio saves nestabdyciau  ax.gif
Papildyta:

as sitos jusu istorijos morala matau visai kitoki - neverta atleist uz neistikimybe, nes jei jus pats taip pasielgtumet, jus gali isvaryti is namu. Neverta buti gailestingam  cool.gif

l drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nemanau kad cia gera mintis, gyvenau su vyru kuris buvo man neistikimas, bet niekada neieskojau nuotikiu pati is kersto.Tiesiog cia to, pacio zmogaus apsisprendimas,ar knsiotis ar su tuo susitaikyti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipkute: 11 vasario 2009 - 19:23
Tikrai neverta to daryt schmoll.gif ...kam save sumenkinti ir susideti su kitu...o be to nemanau kad palengvetu jei kaip nors jam atkersytum. As manau, kad anksciau ar veliau pats likimas uz tave atkersys vyrui cool.gif
Atsakyti
atkeršysi vadinasi pasidarysi lygiai tokia pati kaip jis
nekeršysi būsi aukščiau už jį
Atsakyti
manu kad neverta,vistiek nieko tokiu poelgiu nepakeisi ...
Atsakyti
Man padėtų unsure.gif atleisti smile.gif
Atsakyti
kersyt vyrui uz neistikimybe tas pats, kas kandziot suni uz tai, kad jums ikando.
Atsakyti
QUOTE(liepal @ 2009 06 13, 16:08)
kersyt vyrui uz neistikimybe tas pats, kas kandziot suni uz tai, kad jums ikando.

Jūs turite vyrą, ar šunį?
Atsakyti
<..> If It's Aching
You Have To Rub It<..>

Michael Jackson

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesterna: 13 birželio 2009 - 15:40
QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 16:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės  g.gif

Neverata ir kas is to , kad tu sugulsi su kitu vyru nemanau, kad tau po to bus geriau dusei. Cia tik mano nuomone.
Atsakyti
neverta..., nes vyras po tokio keršto mažesniu niekšu netaps ax.gif
Atsakyti
man tikrai padėtu padėtų lengviau su tuo susitaikyti, bent prikaišiojimų jis tikrai mažiau sulauktų mirksiukas.gif "nedaryk to ko nenorėtum, kad tau darytų" reiškia norėjo g.gif
Atsakyti