Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

QUOTE(lepsiugas @ 2009 06 30, 14:29)
Na nelaikau saves nei tupa,  nei kazkokia dar ten, ir prie jo as nelendu, tik paprasciausia jo EGO  ir jo SAVIMEILE buvo yzeista. Kiekviena galime teisti, bet noreciau suzinoti ka jus darytumete, tokioj situacijoje????

Tu pati save pažeminai, tapdama dar geresne už jį. Jo ego ir savimeilė seniai su tavimi nesusijusios. Dabar neturi net moralinės persvaros, nes guliesi su kuo papuola, o po to dar bėgi pasipasakot savajam buvusiam vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 06 30, 07:33)
O tai pasakymas...ir ne Blondinas raso, bet, matyt, blondine....  bigsmile.gif

Oi, soriukas, matyt, ir Jus įžeidžiau, veikiausiai Jums tokie poelgiai suprantami ir priimtini smile.gif . Aha, tikrai blondinė, puikus bajeris , visi juokiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džovaita: 30 birželio 2009 - 19:54
QUOTE(Zarazza @ 2007 01 04, 06:59)
Jei didžiai gerbiamas sutuoktinis gailėtųsi ir žadėtų daugiau taip nedaryt - gautų dar vieną ir jau paskutinį šansą. Jeigu jam tai atrodytų nereikšminga, normalu ar pan., bet aš dėl kažkokių priežasčių norėčiau su juo likti - nepulčiau keršyti tuoj pat, bet progai ir žavingam individui pasitaikius daryčiau tai nejausdama jokio sąžinės graužimo.

butent dabar pati pakliuvau i tokia situacija ir turbut saugau santykius tik del iprocio, bet to tvirto isitikinimo, kad jis man vienintelis - nebeliko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 17:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės  g.gif

manau, kad kerštas - neišeitis tokioje situacijoje... juk vyras nuo to geresnis nepasidarys ir vargu ar jam suskaudės kažkurioje vietoje... o pačiai irgi vargu ar bus geresnė savijauta, greičiau - tuštumos jausmas...
Atsakyti
Žinoma, kad verta..netgi sakyčiau reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei kiek rimčiau, tai kerštas toli gražu neišeitis...Kažin ar palengvėtų...
Jei po neištikimybės yra abipusis stiprus noras išsaugoti sąjunga - kerštas netinka...nes tai jau antra neištikimybė...po kurios galima skirstytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lepsiugas @ 2009 06 29, 20:38)
Kai vyras mane paliko, o tai buvo du menesiai atgal, isejo pas kita.

As galvojau kaip toliau man gyventi , ka daryti, bet svarbiausia mintis buvo atkersyti jam tuo paciu. Kaip tariau taip ir padariau, maniau bus sunku po tiek laiko gultis y lova su kitu, nieko, radau kandidata nebloga ir parmiegojau. Jauciuosi nei purvina nei pasileidus. bigsmile.gif  Jauciuosi labai gerai. bigsmile.gif  Ir paskambinau dar jam ir pasakiau kad padariau ta paty ka ir jis. Jam buvo sokas, nes jis to is manes nesitikejo. blink.gif As myliu jy , bet is manes saipytis ir kvaila saves laikyti neleisiu.

QUOTE(lepsiugas @ 2009 06 30, 15:29)
Na nelaikau saves nei tupa,  nei kazkokia dar ten, ir prie jo as nelendu, tik paprasciausia jo EGO  ir jo SAVIMEILE buvo yzeista. Kiekviena galime teisti, bet noreciau suzinoti ka jus darytumete, tokioj situacijoje????

visiškai nesuprantu tavęs, lepsiuge... juk jis jau gyvena su kita, tai negi manai, kad jam svarbu dar su kuo tu miegi????? blink.gif

jei mano vyras išeitų pas kitą, tai man savigarba neleistų jam skambinėti ir pasakoti su kuo aš miegu ar nemiegu ir ką veikiu... tai jau ne jo reikalas... kaip ir ne mano reikalas kur jis ir su kuo, nes mes jau nebegyventume kartu.

tavo vyra šokas ištiko ne nuo to, kaip tu manai... cool.gif

Atsakyti
kerstas pades tik tame, kad pati geriau jaustumeis... bent jau nusiraminimui...
Atsakyti
QUOTE(_vava_ @ 2009 07 09, 01:48)
kerstas pades tik tame, kad pati geriau jaustumeis... bent jau nusiraminimui...

Nepritariu schmoll.gif Koks čia nusiraminimas doh.gif Tada geriau išvažiuot pailsėt..pasimėgaut kokiais masažais ir pan...
Netikiu, kad padariusi tai tik dėl to, kad atkeršyti pajausi nusiraminimą ar palengvėjimą rolleyes.gif Seksas dėl keršto doh.gif Kita kalba, jei seksas dėl sekso...tada ir jausmas geras thumbup.gif
Atsakyti
Neapsimoka kersyti, geriau tikrai nepasidarys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lepsiugas @ 2009 06 29, 18:38)
Sveikos mamytes....... drinks_cheers.gif
Kai vyras mane paliko, o tai buvo du menesiai atgal, isejo pas kita.

As galvojau kaip toliau man gyventi , ka daryti, bet svarbiausia mintis buvo atkersyti jam tuo paciu. Kaip tariau taip ir padariau, maniau bus sunku po tiek laiko gultis y lova su kitu, nieko, radau kandidata nebloga ir parmiegojau. Jauciuosi nei purvina nei pasileidus. bigsmile.gif  Jauciuosi labai gerai. bigsmile.gif  Ir paskambinau dar jam ir pasakiau kad padariau ta paty ka ir jis. Jam buvo sokas, nes jis to is manes nesitikejo. blink.gif As myliu jy , bet is manes saipytis ir kvaila saves laikyti neleisiu.

Teisingai! Maladec ! taip ir reikia! Kam cia save durnint.. O jei vyro kita moteris pagimdys jam vaika - tu irgi nesileisk kvailinama, susirask bile ka ir gimdyk nuo jo! Ant kersto! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2009 07 09, 12:45)
Teisingai! Maladec ! taip ir reikia! Kam cia save durnint.. O jei vyro kita moteris pagimdys jam vaika - tu irgi nesileisk kvailinama, susirask bile ka ir gimdyk nuo jo! Ant kersto!  biggrin.gif

Teisingai !!! Ir geriausia būtų pagimdyt dvynukus lotuliukas.gif dvigubas kerštas thumbup.gif
Įtariu, kad vyrui buvo šokas - kaip jis anksčiau nesuprato, kad tokia durnė šalia buvo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jokiu budu nekersyti! Nesilesikit iki jo lygio, jei dar galit atleisti, jei tik buvo akimirkos silpnumas.Ir net jei tai kartojosi, tada geriau iseiti, jau rasiau, vyrai medziotojai, mes-stirnos biggrin.gif , o gamta taip sutvarke, kad turi gaudyt, na kur matyta, kad stirna pati ateina pas medziotoja? mirksiukas.gif
Ir eikit pakelta galva, o ne po pirmu pasitaikiusiu pulkit.As pvz negaleciau gyventi su vyru, kuris man atleistu neistikimybe, jis gi negerbtu pats saves, o ir pati kazi ar galeciau gult salia, kaip niekur nieko, ne negaleciau...cia tik mano nuomone, neisizeiskit. ax.gif
Atsakyti