Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

Perskaičius visus pasisakymus temoje, labai aiškiai matyti giliai giliai įsišaknyjęs patriarchatas. Vyrui galima viskas. Jam reikia atleisti, arba jei neatleisti, tai skirtis ir STOTI kur nors į vienuolyną. Tokiu būdu išsaugoti orumą ir t.t.
Kerštas turbūt ne išeitis būtų, ypač " ant karštųjų".
QUOTE(Elian @ 2009 07 08, 13:06)
visiškai nesuprantu tavęs, lepsiuge... juk jis jau gyvena su kita, tai negi manai, kad jam svarbu dar su kuo tu miegi?????  blink.gif

O čia manau netiesa. Daugumai svarbu. Juk čia kaip haremas. Jis savinsis visas SAVO moteris.
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2009 07 09, 14:02)
1.Perskaičius visus pasisakymus temoje, labai aiškiai matyti giliai giliai įsišaknyjęs patriarchatas. Vyrui galima viskas. Jam reikia atleisti, arba jei neatleisti, tai skirtis ir STOTI kur nors į vienuolyną. Tokiu būdu išsaugoti orumą ir t.t.
Kerštas turbūt ne išeitis būtų, ypač " ant karštųjų".

2.O čia manau netiesa. Daugumai svarbu. Juk čia kaip haremas. Jis savinsis visas SAVO moteris.

1.Jus cia kurioj vietoj perskaitet, kad vyram viskas galima? Ir kur apie vienuolyna? Gal skirtingas temas skaitem g.gif

2. Vyrui, kuris moters jau nebemyli ir neberupi, nsusispjaut jei ir visas batalionas pereis wink.gif
Atsakyti
o as kersyciau,bet tyliai... del saves... ax.gif
Atsakyti
Aš to nepavadinčiau kerštu net, bet tikriausiai daryčiau.

Ne santuokoje taip ir buvo, nes turėjau tokio tipo partnerį, kuris lakstė palei sijonus. Nenoredama žemintis, sekti ar tikrinti - pati i priekį "padraugavau", todėl kai pradėjo lysti viskas ko neturėjau sužinoti, visai neskaudėjo. Nors tokios situacijos tikrai ne iš maloniųjų.
Atsakyti
QUOTE(Praksa @ 2009 07 09, 15:49)
Aš to nepavadinčiau kerštu net, bet tikriausiai daryčiau.

Ne santuokoje taip ir buvo, nes turėjau tokio tipo partnerį, kuris lakstė palei sijonus. Nenoredama žemintis, sekti ar tikrinti - pati i priekį "padraugavau", todėl kai pradėjo lysti viskas ko neturėjau sužinoti, visai neskaudėjo. Nors tokios situacijos tikrai ne iš maloniųjų.

Gal neskaudejo del to, kad netaip jau jis ir rupejo, pabandzius kitu?
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2009 07 09, 14:09)
1.Jus cia kurioj vietoj perskaitet, kad vyram viskas galima? Ir kur apie vienuolyna? Gal skirtingas temas skaitem  g.gif

2. Vyrui, kuris moters jau nebemyli ir neberupi, nsusispjaut jei ir visas batalionas pereis wink.gif

1. Na tiesiai šviesiai taip nerašo, bet ...tarp eilučių...Beveik absoliuti dauguma pasisako, kad nekeršytų (kitaip sakant į šoną neitų), nes mol taip negerai, neoru ir t.p. irt.t. O vyrams "oru" lotuliukas.gif
2. Vyrui, kuris NEMYLĖJO NIEKADA < o ne jau nebemyli. Jei mylėjo, bus svarbu. Nes jei mylėjo, tai ir nenustos, nepamirš. Nors tikriausiai ir į šoną neis. Nors nežinia kaip čia dėl to ėjimo į šoną. Bet meilės dalelė visada lieka širdyje. Apie save pagalvokite. Apie tokį žmogų, kurį mylėjote, bet teko skirtis. Ar pamiršote? ( čia ir pirma meilė ir šiaip jaunystės meilė tinka)
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2009 07 10, 09:05)
1. Na tiesiai šviesiai taip nerašo, bet ...tarp eilučių...Beveik absoliuti dauguma pasisako, kad nekeršytų (kitaip sakant į šoną neitų), nes mol taip negerai, neoru ir t.p. irt.t. O vyrams "oru" lotuliukas.gif
2. Vyrui, kuris NEMYLĖJO NIEKADA < o ne jau nebemyli. Jei mylėjo, bus svarbu. Nes jei mylėjo, tai ir nenustos, nepamirš. Nors tikriausiai ir į šoną neis. Nors nežinia kaip čia dėl to ėjimo į šoną. Bet meilės dalelė visada lieka širdyje. Apie save pagalvokite. Apie tokį žmogų, kurį mylėjote, bet teko skirtis. Ar pamiršote? ( čia ir pirma meilė ir šiaip jaunystės meilė tinka)

1. Nekersija gal ne del to, kad vyras galima, o moterims ne. Nekersija, nes nemato to kaip problemos sprendimo budo.
2. Jus cia maisot kazka. Ar Jums labai svarbu su kuo Jusu ex miega? Onute ar Katryte? Ar visai nemiega? Juo labiau, kai Jus pati turit su kuo miegot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2009 07 10, 10:05)
1. Beveik absoliuti dauguma pasisako, kad nekeršytų (kitaip sakant į šoną neitų), nes mol taip negerai, neoru ir t.p. irt.t. O vyrams "oru" lotuliukas.gif

2. Bet meilės dalelė visada lieka širdyje. Apie ave pagalvokite. Apie tokį žmogų, kurį mylėjote, bet teko skirtis. Ar pamiršote? ( čia ir pirma meilė ir šiaip jaunystės meilė tinka)

1. Jei Jus išvadinsiu idiote, Jūs jausite pareigą mane išvadinti atgal, nes tik tokiu atveju jausitės oriai? Jei Jums mašinos langus išdaužys kaimynas, Jūs tuoj pat pulsite jam daužyti atgal, nes tik tokiu būdu jausitės "atsiteisusi"? Jei pažįstamas nunuodys Jūsų katę, Jūs eisite nuodyti jo šuns, nes toks poelgis staiga taps sveikintinu ir būtinu? Kiekvienas problemas sprendžiame savu būdu. Jei kažkam būtina atsilyginti tuo pačiu tam, kad "atkeršyti" valio. Tačiau tai nepadaro analogiško poelgio savaime geru ar priimtinu vien todėl, kad kitas tą patį padarė kiek anksčiau.

2. Man visiškai vienodai su kuo miega ir gyvena mano pirmoji meilė.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 07 10, 09:57)
1. Jei Jus išvadinsiu idiote, Jūs jausite pareigą mane išvadinti atgal, nes tik tokiu atveju jausitės oriai? Jei Jums mašinos langus išdaužys kaimynas, Jūs tuoj pat pulsite jam daužyti atgal, nes tik tokiu būdu jausitės "atsiteisusi"? Jei pažįstamas nunuodys Jūsų katę, Jūs eisite nuodyti jo šuns, nes toks poelgis staiga taps sveikintinu ir būtinu? Kiekvienas problemas sprendžiame savu būdu. Jei kažkam būtina atsilyginti tuo pačiu tam, kad "atkeršyti"  valio. Tačiau tai nepadaro analogiško poelgio savaime geru ar priimtinu vien todėl, kad kitas tą patį padarė kiek anksčiau.

2. Man visiškai vienodai su kuo miega ir gyvena mano pirmoji meilė.

1. aš jūsų nevadinau idiote spam.gif , ir manau čia ne vieta svaidytis tokiais žodeliukais mirksiukas.gif be to pirma perskaitykit mano pasisakymus. Aiškiai ir LIETUVIŠKAI parašiau, kad kerštas ne išeitis. Taigi lieka labai oriai atleisti laugh.gif thumbup.gif blink.gif doh.gif , Nesugebėčiau atleisti to. Spirčiau į rurą.
2. reiškia nemylėjote to žmogaus, o buvote tik susižavėjusi. Nes realybė tokia, kad tikrai mylėtą žmogų sutikus net po daugelio metų, gali kojytės virptelėti.
3. O kodėl JŪS taip piktai man rašote?
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2009 07 10, 22:40)
Nes realybė tokia, kad tikrai mylėtą žmogų sutikus net po daugelio metų, gali kojytės virptelėti.

O Jūs mylėjote kada?
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2009 07 10, 22:40)
1. aš jūsų nevadinau idiote spam.gif , ir manau čia ne vieta svaidytis tokiais žodeliukais mirksiukas.gif be to pirma perskaitykit mano pasisakymus. Aiškiai ir LIETUVIŠKAI parašiau, kad kerštas ne išeitis. Taigi lieka labai oriai atleisti laugh.gif  thumbup.gif  blink.gif  doh.gif , Nesugebėčiau atleisti to.  Spirčiau į rurą.
2. reiškia nemylėjote to žmogaus, o buvote tik susižavėjusi. Nes realybė tokia, kad tikrai mylėtą žmogų sutikus net po daugelio metų, gali kojytės virptelėti.
3. O kodėl JŪS taip piktai man rašote?

1. Aš Jūsų irgi nepavadinau g.gif Aš rašiau "jeigu..., tai...." Tikrai nesakiau, kad Jūs idiotė ar kad Jūsų kaimynas nunuodijo Jūsų katę ar kad kažkas išdaužė Jūsų mašinos langą. Tai hipotetinės situacijos. "Spirtumėt į rūrą" dėl ko? Kad atkeršyt bent tokiu būdu... kad nuskriaust, nes jis Jus nuskriaudė... kad įskaudint, nors ir taip minimaliai..?

2. Galbūt. Niekada negali žinoti, kiek tikra ta meilė buvo smile.gif

3. Aš nerašau piktai. Rašau neutraliai. Perskaitau pasisakymą, parašau atsakymą. Jokiu būdu nejaučiu Jūsų atžvilgiu jokio pykčio smile.gif Bandau tik diskutuoti. Tai, kad mano nuomonė nesutapo su Jūsų, nereiškia, kad Jūsų nuomonė man kelia pyktį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 07 10, 21:50)
1. Aš Jūsų irgi nepavadinau g.gif Aš rašiau "jeigu..., tai...." Tikrai nesakiau, kad Jūs idiotė ar kad Jūsų kaimynas nunuodijo Jūsų katę ar kad kažkas išdaužė Jūsų mašinos langą. Tai hipotetinės situacijos.  "Spirtumėt į rūrą" dėl ko? Kad atkeršyt bent tokiu būdu... kad nuskriaust, nes jis Jus nuskriaudė... kad įskaudint, nors ir taip minimaliai..?

2. Galbūt. Niekada negali žinoti, kiek tikra ta meilė buvo smile.gif

3. Aš nerašau piktai. Rašau neutraliai. Perskaitau pasisakymą, parašau atsakymą. Jokiu būdu nejaučiu Jūsų atžvilgiu jokio pykčio smile.gif Bandau tik diskutuoti. Tai, kad mano nuomonė nesutapo su Jūsų, nereiškia, kad Jūsų nuomonė man kelia pyktį mirksiukas.gif

1. Todėl, kad negalėčiau atleisti. Gal banalu tai, bet negalėčiau tokio žmogaus liesti. Na nebent laiko daug praeitų... Bet ne nuoskauda vis tiek nusvertų svarstykles. Dar prieš santuoką sudarėm aiškų žodinį susitarimą dėl 3 dalykų.1. gėrimas. 2. ėjimas į šoną 3. ( gal juokingai nuskambės) bet niekada negirdėsiu žodžio "boba"Sutikau tekėti, kai prižadėjo laikytis susitarimo. Ir laikosi jau 7 metus. Aišku dėl nieko negali būti tikras visą gyvenimą. Čia pasisakiau tik dėl to, kad pagrasinau tada, kad jei sulaužys susitarimą, tai atkeršysiu tuo pačiu lotuliukas.gif T.y pradėsiu gert ir į šoną eisiu biggrin.gif biggrin.gif
Bet jei rimtai pamasčius labai sunku būtų su tuo susitaikyt. NEĮMANOMA. Va kas man būtų neoru.
2. 4u.gif
3Pamiršta 4u.gif
Atsakyti