Rimona, labai užjaučiu tave
Aš pas ją gimdžiau prieš 3 metus, bet antrąkart negimdysiu. Pirmiausia todėl, kad man patinka daktarai, kurie viską paaiškina, pakomentuoja. Jos visada turėjau visko klausti pati. Per kiekvieną konsultaciją man susidarydavo įspūdis, kad ji labai atsainiai žiūri į mano nėštumą. Ir bendrai, jokio žmogiško ryšio su ja nebuvo, nei paplepėti, nei pajuokauti.
Ji man pasirodė esanti "baltarankė" teoretikė. Nors konsultacijos kainuodavo nepigiai, trukdavo gal po 10min. Ji tik tylėdama popieriukus užpildydavo, o visą juodą darbą atlikdavo sesutės. Ir per gimdymą ji stovėjo apsimovus baltas pirštinaites ir akušerę šokdino, užsukdavo į gimdyklą kas 3 val
Aš esu daugiau mažiau natūralistė ir visą nėštumą porinau, kad noriu gimdyti natūraliai. Ponia daktarė neslėpė pašaipos mano pasirinkimui. Šiaip ji kiek žinau lyg ir patologiniame skyriuje dirba, tad jei jūsų nėštumas komplikuotas, ko gero docentė tikrai išmano reikalą. Bet jei norite gimdyti natūraliai, manau sunkiai seksis susitarti.
Turėjau gimdyti per Kalėdas. Visą nėštumą jos klausinėjau, ar jai tai nesukels nepatogumų ir gal man pasiieškoti kito daktaro. Ji sakė, kad nebus jokių problemų. Likus gal savaitei iki gimdymo pareiškė, kad turiu pagimdyti iki gruodžio 22, kitaip skatins. Jokių argumentų tokiam sprendimui nepateikė, todėl peršasi mintis, kad docentė tiesiog patingėjo priiminėti gimdymą per šventes. Kaip kvaiša pabijojau keisti daktarę paskutinę minutę, pagailėjau nėštumo metu sukištų pinigų. Gimdymui buvau nepasiruošusi nei fiziškai, nei psichologiškai, tai pačios įsivaizduojat kaip pagimdžiau - ilgai ilgai... Gimdymą iššaukė nuleisdami vaisiaus vandenis - nepadėjo, tada pradėjo leisti skatinančius - nepadėjo, didino dozę ir didino... Ačiū Dievui galiausiai pagimdžiau sveiką ir mielą dukrytę. Situaciją gelbėjo nuostabi akušerė Jolanta.
Už paslaugas sumokėjau 400lt. Nežinau, daug tai ar mažai, kiek turėjau tiek ir daviau. Vyras visai norėjo neduot. Po gimdymo buvo užėjusi tik kartą, matyt per mažai daviau.
Gal tik man taip nepasisekė surasti su ja bendros kalbos. Sėkmės toms, kurios apsispręsite gimdyti pas ją.