QUOTE(matomama @ 2007 02 27, 12:04)
Aisku gali buti kad kitos priezastys, pavyzdziui neramumas del pilvo diegliu, bet raumenu tonusas kaip supratau daznai buna susijes su skatinimu, nes lankemes pas 2 neurologus ir abieju pirmas klausimas buvo ar pati gimdziau ar skatino
.
Ai bet svarbu kad dabar viskas ok. As kita nestuma rinkciausi kita daktare, bet echoskopija eiciau pas doc.Arlauskiene
. Nes dabar tikrai butu gaila uz tokius trumpucius vizitus moketi tiek
.

Ai bet svarbu kad dabar viskas ok. As kita nestuma rinkciausi kita daktare, bet echoskopija eiciau pas doc.Arlauskiene

hmmm... dabar tik susimasciau-mano mazoji baisiai nerami buvo,bet visa laika masciau,kad tai del to,kad nervavausi nestumo pradzioj,o kad ta gali itakoti skatinimas...
gimdziau pries 1,5 metu-tiesa pasakius antrakart pas ja tikriausiai negimdyciau... nors gimdymas praejo sklandziai ir akusere buvo

o kas link del tyrimu,tai pati domejaus ir klausdavau ar man atliksit tuos ir tuos tyrimus...
del skatinimo,tai as pati buvau uz,nes tarp pazistamu yra atveju,kad del to pernesiojimo buna ir zali vandenys ir infekcijos,o dar vasara ir karsta buvo... idejo kazkokios tabletytes,kad gimdos kaklelis greiciau plestusi-ir tik to truko,nes visi nustebo,kad man taip greit viskas atsidare, mygam i gimdykla ir po valandziukes jau kvyke mazoji... kai pasake "nu dar karteli ir jau turesim",tai net paklausiau "ka turesim"-"nu tai ko mes cia susirinkom?"... bet toks gimdymas manau,kad ne gydytojos nuopelnas-tiesiog vienos gimdo lengvai,o kitos ne... ir dar del nuskausminamuju-labai ju norejau,nes siaip esu neatspari skausmui ir dantis visada taisau su nuskausminamaisiais,tai pamaniau,kad situo atveju be ju irgi neisgyvensiu... o daktare buvo pries,nes tai pristabdo gimdyma-tik sulasino i laseline kazkokiu "narkotiku" nuo kuriu turejo palengvet,bet to palengvejimo nelabai jautesi.... nu bet dziaugiuos,kad pagimdziau be epiduro...