QUOTE(Karmen @ 2004 11 20, 20:37)
Man irgi teko su tuo susidurti. Pries pusantru metu mire Velyku ryta mano senelis. As nuo pat mazens esu uzaugusi pas senelius - man jie kaip antri tevai, nors tevus as turiu ir jie gyvena tame paciame mieste ir as su jais labai sutariu. Bet su seneliais augau del to kad tevai labai daug dirbo...
Seneli mylejau labiausiai is visu - jis buvo labai labai geras.
Man sita netektis sukele toki soka, kad as ilgai negalejau atsigauti, dar ir dabar labai sunku...
Jisai buvo sveikas ir jaunatviskas jeigu taip galima pasakyt apie 75 metu zmogu, netgi dirbo!
Buvo sauletas sekmadienis, Velyku rytas, valgyti turejome pas mus t.y. seneliu namuose, kurs as visa laika gyvenau. Senelis atsikele anksti apie 7val. ir kaip visa laika isejo su suniu i lauka. Grizo, pavalge. Mociute sukiojosi, ruose stala, nes 11 val. turejo atvaziuoti gimines. Is vakaro pas mus jau buvo atvaziave teta su dede is kauno, jie mums padejo. Kadangi pas mus virtuve sujungta su kambariu, o senelis miegodavo visa laika tame kambaryje, tai mociute pasake kad jisai gali dar prigult kokiai valandai kol jinai baigs ruostis. Jisai prigule....ir daugiau nebeatsikele. Kadangi kaip minejau kambarys sujungtas su virtuve, tai ir mociute ir dede ir teta buvo tame paciame kambaryje ir nieko nepajaute. Apie 9val ryto mociute priejo kad pazadinti, kad jau laikas keltis, rengtis ir laukti sveciu ir pamate kad senelis nebereaguoja..... Per 5 minutes atvaziavo greitoji, bet jau nieko nebegalejo padaryti......tik pasake kad mirtis buvo staigi ir greiciausiai jisai nejuto jokio skausmo, nes jo veide buvo sypsena....Greiciausiai trombas......
Man jo po siai dienai labai truksta, negaliu patiket......
Taciau guodziuosi tik tuo, kad isejo labai graziai ir lengvai. Visi galetu pavydet tokios mirties. Kai pagalvoji kartais kaip zmones kankinasi pries mirti kai serga veziu.....
mano senelis irgi mire nuo trombo, irgi su sypsena veide, as ja prisimenu ir verkiu. Vasaras leisdavau pas seneli irmociute, o dabar jo nebera

Negaliu susitaikyti ir nezinau, ar kada galesiu... Aisku, jam buvo daug metu, bet dar galejo gyventi ir gyventi, niekuo nesiskunde, dar pries ssavaite buvau, buvo linksmas, kalbejo, o dabar jo jau nebera

viskas per viena diena, viena diena dar kalbejom, linksmas, zvalus, ziuri tv, o kita jau mires..,