Įkraunama...
Įkraunama...

VRM poliklinika (Dainavos g., Vilnius)

QUOTE(Azazella @ 2007 08 13, 14:36)
Na, tikrai ne akmens amziuje viskas vyko, o lygiai pries 4 metus, taigi, manau, kad dantiys jau visoje Lietuvoje buvo taisomi civilizuotai.

As tikrai nenoriu nieko nuteikti pries VRM poliklinika, ypac jei kazkam ten patinka.
Tiesiog rasau kaip buvo man, kad kiti zinotu kaip gali buti.
Pvz.,kad Bogatyriene yra puiki gydytoja (yra taip mananciu ir apie tai pasisakiiusiu auksciau), bet mano vaikui ji krapste gyva nerva be nuskausminanciuju. Taigi, reiskia ir kazkam kitam taip gali atsitikti. As, turedama tokiu ziniu apie stomatologa pas ji tikrai nesilankyciau. Gal kazkam kita mano pasisakymai irgi pades apsispresti 4u.gif

na nieko ir nenuteikinėji, tiesiog kiekvieno patirtis yra skirtinga vieniems patinka ta pati gydytoja kitiems ne, o patirtim reikia dalintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2007 01 26, 02:36)
ne nepriima. priima tik sistemos darbuotojų šeimos narius.

jo atrodo kalinauskis, tai vat man teko pas jį apsilankyti kelis kartus, likau patenkinta.
o dėl gydytojos galiu pasiteirauti, aš tai pas baranauskienę einu, super gydytoja ir jos sesutė labai faina.

Tikrai gydytoja super. thumbup.gif
Atsakyti
O mano gydytoja Miseviciene, esu ja labai patenkinta thumbup.gif super 4u.gif ji berods bendrosios praktikos, o anksciau buvo vaiku ax.gif

gal kas nors ka nors gali pasakyti apie ginekologe tokia rusiska pavarde, nepamenu g.gif is S ar is Š raides pavarde g.gif visikai nepamenu pavardes... g.gif
ji tokia pusamze moteris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2008 01 18, 00:41)
O mano gydytoja Miseviciene, esu ja labai patenkinta thumbup.gif  super  4u.gif  ji berods bendrosios praktikos, o anksciau  buvo vaiku ax.gif

gal kas nors ka nors gali pasakyti apie ginekologe tokia rusiska pavarde, nepamenu g.gif  is S ar is Š raides pavarde g.gif  visikai nepamenu pavardes... g.gif
ji tokia pusamze moteris blush2.gif

tiesą pasakius net nežinau, bet už tad grįžusi Gabrėnienė thumbup.gif ji man labai patinka.
Atsakyti
o pas Maciene gal kas lankosi? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, padekit man. Dantukus gydausi privaciai. Mano odontologe rado blogai sutvarkyta kanala. Uzjudino letine infekcija. Penktadieni prasidjo kosmatas. Sekmadieni sutinau. Siandien mano daktare supjauste mane ir israse lapuka, kad man reikalingas biuliotenis. Nueja pas Sakiene, ji manes per sutinima ne nepazino. Mano gydtoja nesutiko israsyti biuliotenio, nusiunte pas odontologos. KAS TEN PER ZVERYS DIRBA!!!!!! Skyriaus vedeja (neatsimenu ne pavardes) sugrudo savo drebancias rankas man i supjaustyta burna, pradejo rakinet, an ne paaiskint nieko neleido. Pradejo keikt mano odontologes darba ir grasint, kad neduos biuliotenio. Man, prasikankinusiai 4 dienas jau asaros pacios is nervu, ytampos ir soko pacios kai pupos rieda. Siaip ne taip ismaldavau biulioteni 3 dienom. O treciadieni turiu pasirodyti pas ta BOGATYRIENE. As nenoriu, kad ji prie manes ne prisiliestu. Ka man toku atveju sakyt ar daryt? Jei patinimas dar nebus praejes, reiks biulioteni pratest. gal jai koki maiseli nunest, ar vokeli. Ir kiek i ta vokeli idet?
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2008 02 04, 22:48)
Oi, mergaites, padekit man. Dantukus gydausi privaciai. Mano odontologe rado blogai sutvarkyta kanala. Uzjudino letine infekcija. Penktadieni prasidjo kosmatas. Sekmadieni sutinau. Siandien mano daktare supjauste mane ir israse lapuka, kad man reikalingas biuliotenis. Nueja pas Sakiene, ji manes per sutinima ne nepazino. Mano gydtoja nesutiko israsyti biuliotenio, nusiunte pas odontologos. KAS TEN PER ZVERYS DIRBA!!!!!! Skyriaus vedeja (neatsimenu ne pavardes) sugrudo savo drebancias rankas man i supjaustyta burna, pradejo rakinet, an ne paaiskint nieko neleido. Pradejo keikt mano odontologes darba ir grasint, kad neduos biuliotenio. Man, prasikankinusiai 4 dienas jau asaros pacios is nervu, ytampos ir soko pacios kai pupos rieda. Siaip ne taip ismaldavau biulioteni 3 dienom. O treciadieni turiu pasirodyti pas ta BOGATYRIENE. As nenoriu, kad ji prie manes ne prisiliestu. Ka man toku atveju sakyt ar daryt?  Jei patinimas dar nebus praejes, reiks biulioteni pratest. gal jai koki maiseli nunest, ar vokeli. Ir kiek i ta vokeli idet?

Siulyciau uzeiti pas Marija Skorb, ji ten kazkokia virsininke. Labai supratunga moteriske. Manau, isdescius situacija, ji tikrai ras sprendimo buda.
Tik pas ja geriau eiti nuo 9 iki 12 val., jei aisku niekas nepasikeite.
As kazkada savo vaika irgi pas tas stomatologes suzverejusias nuzmogejusias vedziau, buvau uzsirasius, taloneli turejau, uzeinu i kabineta, man sako, kad mano korteles ner. Einu i registratura, ten man sako, kad eiciau vel i kabineta, nes kortele nunesta ten. As i kabineta, o ten man vel liepia eiti i registratura, tipo jos neturi, nieko nezino ir zinoti nenori.
Na, as ir nuejau, tik ne i registratura, o pas Skorb.
Viskas issisprende per 5 min., kortele atsirado, stomatologijos skyriaus vedeja ir varinejanti stomatolge atsiprase.
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2008 02 05, 00:48)
Oi, mergaites, padekit man. Dantukus gydausi privaciai. Mano odontologe rado blogai sutvarkyta kanala. Uzjudino letine infekcija. Penktadieni prasidjo kosmatas. Sekmadieni sutinau. Siandien mano daktare supjauste mane ir israse lapuka, kad man reikalingas biuliotenis. Nueja pas Sakiene, ji manes per sutinima ne nepazino. Mano gydtoja nesutiko israsyti biuliotenio, nusiunte pas odontologos. KAS TEN PER ZVERYS DIRBA!!!!!! Skyriaus vedeja (neatsimenu ne pavardes) sugrudo savo drebancias rankas man i supjaustyta burna, pradejo rakinet, an ne paaiskint nieko neleido. Pradejo keikt mano odontologes darba ir grasint, kad neduos biuliotenio. Man, prasikankinusiai 4 dienas jau asaros pacios is nervu, ytampos ir soko pacios kai pupos rieda. Siaip ne taip ismaldavau biulioteni 3 dienom. O treciadieni turiu pasirodyti pas ta BOGATYRIENE. As nenoriu, kad ji prie manes ne prisiliestu. Ka man toku atveju sakyt ar daryt?  Jei patinimas dar nebus praejes, reiks biulioteni pratest. gal jai koki maiseli nunest, ar vokeli. Ir kiek i ta vokeli idet?

As pas Bagatyriene lankiausi pries 6 metus. Labai ja nusivyliau. Isejus po jos kankinausi su skaudanciu dantimi visa savaitgali. Bet pagalvojau, kad gal taip vaistai veikia. Uzplombavo ji man kanalus ir danti, bet vis tiek kazkoks skausmas liko. Po keleriu metu iskrito man ta plomba ir as nuejau i privatu kabineta pas pazystama odontologe ir paaiskejo, kad kanalai buvo blogai uzplombuoti ir plomba sudejo ne ta uz kuria mokejau poliklinikoje.
Aciu dievui, as is sios poliklinikos isejau. Sioje istaigoje man patiko vienintelis gydytojas tai K. Kalinauskis (ginekologas), su kitais gydytojais man laaaaaaabai nepasiseke.
Atsakyti
Taip,dantų gydytojai šioje poliklinikoje siaubingi fear.gif . Teko susidurti su Vaškinel,kuri apšaukė,pareiškė,kad negydys danties, ant kurio buvo uždėti vaistai žalgirio gatvėje,nes ne ji juos dėjo,vietoj to išgręžė neprašoma visai niekuo dėtą dantį fool.gif (tipo,kad nesiskųsčiau,jog atsisakė gydyti),beje,gręžė be nuskausminimo,o pamačiusi,kad man silpna,sugirdė valerijono lašų bash.gif . Vėliau taisiausi dantis pas Vizgirdienę,ta pasirodė gana maloni,tik netyčia paliko danties šaknyje nulūžusį kažkokio instrumento galą mega_shok.gif,kurį po poros metų ,kai keičiau senas plombas,aptiko ir ištraukė privatus odontologas. Visa laimė,kad instrumentas,matyt,sterilus buvo,jei per tiek laiko dantukas nesupūliavo smile.gif g.gif ... Dėkinga esu tik gyd. Smirnovai,kuri neatsisakė apžiūrėti ,nors neturėjau numeriuko .
Atsakyti
gimdžiau pas Kalinauskį. superinis gydytojas. tikrai išmano ką daro. ir bendrauja kaip normalus žmogus, be jokių išsidirbinėjimų. po gimdymo dar keletą patarimų davė, aplankė palatoje. buvau maloniai nustebinta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras gydosi pas Persitskaja, sake nebloga gydytoja smile.gif
Atsakyti
Lankausi pas Miseviciene ir Gabrenenie, tai abi sakyciau neblogos smile.gif
Atsakyti