QUOTE(Azazella @ 2007 08 13, 14:36)
Na, tikrai ne akmens amziuje viskas vyko, o lygiai pries 4 metus, taigi, manau, kad dantiys jau visoje Lietuvoje buvo taisomi civilizuotai.
As tikrai nenoriu nieko nuteikti pries VRM poliklinika, ypac jei kazkam ten patinka.
Tiesiog rasau kaip buvo man, kad kiti zinotu kaip gali buti.
Pvz.,kad Bogatyriene yra puiki gydytoja (yra taip mananciu ir apie tai pasisakiiusiu auksciau), bet mano vaikui ji krapste gyva nerva be nuskausminanciuju. Taigi, reiskia ir kazkam kitam taip gali atsitikti. As, turedama tokiu ziniu apie stomatologa pas ji tikrai nesilankyciau. Gal kazkam kita mano pasisakymai irgi pades apsispresti
As tikrai nenoriu nieko nuteikti pries VRM poliklinika, ypac jei kazkam ten patinka.
Tiesiog rasau kaip buvo man, kad kiti zinotu kaip gali buti.
Pvz.,kad Bogatyriene yra puiki gydytoja (yra taip mananciu ir apie tai pasisakiiusiu auksciau), bet mano vaikui ji krapste gyva nerva be nuskausminanciuju. Taigi, reiskia ir kazkam kitam taip gali atsitikti. As, turedama tokiu ziniu apie stomatologa pas ji tikrai nesilankyciau. Gal kazkam kita mano pasisakymai irgi pades apsispresti
na nieko ir nenuteikinėji, tiesiog kiekvieno patirtis yra skirtinga vieniems patinka ta pati gydytoja kitiems ne, o patirtim reikia dalintis