Įkraunama...
Įkraunama...

VRM poliklinika (Dainavos g., Vilnius)

QUOTE(Crystalic @ 2009 06 02, 19:24)
Labas  4u.gif  Norėjau Jūsų paklausti, gal kuri žinot, ar būtina pareigūnams gydytis šioje poliklinikoje ? Ne per seniausiai pati tapau pareigūne, bet turiu savo šeimos gydytoją, ne šioje poliklinikoje. Reikalui prispyrus ketinu kreiptis į ją, tik man klausimas iškilo, ar gali pareigūnai gydytis kitur ?

gali gydytis ir kitur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci XX: 02 birželio 2009 - 19:37
QUOTE(Gucci XX @ 2009 06 02, 20:20)
planuoju ir as pas ja uzsirasyt. o nesate koki sokaladuka ar ka gydytojai.. g.gif

kai laukiausi tai pora kartų nešiau butelaitį ir medaus, o šiaip daugiau tai ne, dabar biški problemėlių turiu, tai gydytoja normaliai elgiasi ir be lauknešėllio. o šiaip gabrėnienė dar ir privačioj klinikoj dirba, tai ne manau kad ji labai jau ten laukia dovanų, nors šiaip dėmesys visiems patinka - jei nunešit nieko blogo nebus smile.gif
Atsakyti
Mano terapeute-Baranauskiene. Labai protinga ir gera daktare.
Ginekoilogas Kalinauskis - tikrai superinis thumbup.gif
Visiskai neinu tik pas stomatologus, nes bloga patirtis pas Bagatyriene pries N metu atbaide nuo ju visiskai. Nors draugu seima labai gire Iljina.
Chirurgai - puse velnio. Tyrimams siuncia(kai man reikejo MR, dave siunima i Centro pol-ka).
Akiu-kaip ir visose kitose pol-kose.
Neurologe-normali.
Tik endokrinologe labai skubanti ir nuolat neturinti laiko.
Labai patiko kardiologe. Issamiai viska tikrina.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2009 11 02, 18:01)
Mano terapeute-Baranauskiene. Labai protinga ir gera daktare.
Ginekoilogas Kalinauskis - tikrai superinis  thumbup.gif
Visiskai neinu tik pas stomatologus, nes bloga patirtis pas Bagatyriene pries N metu atbaide nuo ju visiskai. Nors draugu seima labai gire Iljina.
Chirurgai - puse velnio. Tyrimams siuncia(kai man reikejo MR, dave siunima i Centro pol-ka).
Akiu-kaip ir visose kitose pol-kose.
Neurologe-normali.
Tik endokrinologe labai skubanti ir nuolat neturinti laiko.
Labai patiko kardiologe. Issamiai viska tikrina.

4u.gif

as taip pat lankausi pas terapeute Baranauskiene superine daktare, o pas ginekologa Kalinauski, nuostabus zmogus, pas ji ir ruosiuosi dabar gimdyti VGN
Papildyta:
QUOTE(Mamusik @ 2009 01 27, 19:51)
O gyd. Kalinauskis dar dirba poliklinikoje?

dirba as pas ji lankausi thumbup.gif
Atsakyti
Kalinauskas tai VGN nedirba, tik Trakuose ax.gif
Atsakyti
Ir as pas Kalinauski lankiausi vise nestuma VRM ir gimdziau pas ji VGN thumbup.gif zmogus nerealus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(indvai @ 2009 11 03, 09:50)
Kalinauskas tai VGN nedirba, tik Trakuose ax.gif

dirba vgn
Atsakyti
Aš ir vyras lankomės šioje poliklinokoje. Vyro gyd. Baranauskienė - tai jis patenkintas, mano - Našlėnienė. Ačiū dievui labai sveikata nesiskundžiu, o jei koks peršalimas prisikabina - gydausi liaudies priemonėm savarankiškai. Bet šita gyd. yra mane senai smarkiai nugydžiusi slogą doh.gif Nusivariau iki lėtinio sinusito. Kai trūko kantrybė, nuėjau privačiai pas lor ir padarius visisus tyrimus išsigydžiau.

Pas Bagatyrienę esu tvarkiusi kelis dantis, bet mane šiaip nervina ta užsirašymo svarka pas stomatologus. O kadangi turėjau tikrai didelių problemų su dantimis perėjau tvarkytis privačiai.

Jau antrą nestuke.gif lankausi pas Gabrėnienę. Man patinka. Mano nėštumai nekomplikuoti, vadovėliniai . Į klausimus visus atsako, tyrimus padaro, dėmesio man užtenka smile.gif Tačiau kai turėjau tam tikrų rimtesnių ir specializuotų ginekologinių problemų, kreipiausi privačiai į tą ginekologę, kuri specializuojasi toje srityje- tam , kad negaišti lako ir gauti tikrai išsamią info ir gydymą.
Atsakyti
as taip pat gydausi sioje poliklinikoje...
mano terapeute Miseviciene, thumbup.gif
ginekologas Kalinauskis thumbup.gif
o vat su odontologais prastai... vienintele likusi nepakeista poliklinikos plomba (kitos pakeistos privaciai) man tiek problemu pridare.. kad niekam nelinkeciau.. dbr sedziu su drenu po lupa.. ir nzn kur reiks ji ryt pasikeist ir pas ka danti pasitaisyt verysad.gif
Nes mano stomatologas, pas kuri gydziausi privaciai, pies kokiu puse meteliu mire.. cry.gif
registraturos darbuotojos - gun_bandana.gif kortele nikad nebuna ten, kur turi buti..
net yra keleta kartu buve taip,kad nueinu pas gydytoja- korteles ner, o registraturoj sako- nunesem, ziurekit pliusiukas padetas, o kortele guli ant jos pacios stalo panosei.. doh.gif
deja, bet kartais tokie bajeriai ypac, kai kazka skauda buna visai nejuokingi.. verysad.gif
o mano mamai buvo dar geriau- kelis metus gyde nuo plauciu uzdegimo(nors negalavimu priezastis buvo visai ne ta), kol paaiskejo,kad teks salinti inksta.. na, viskas baigesi visai gerai, nes jau ligoninej ji pateko pas gera chirurga ir inksta pavyko isgelbet.. bet ir to galima buvo isvengti... verysad.gif
Atsakyti
As irgi gydausi sitoj poliklinikoj,kortele visda buna ten kur reikia biggrin.gif ,o jei zmogus uzsirases pas kelis gydytojus,tai tada kortele velniai zino kur gali buti g.gif ,o siaip sitoj polik. visai dar nieko,kiek zinau kitose patekt pas gydytoja tikra tragedija unsure.gif
Atsakyti
noreciau prisiregistruoti sioje poliklinikoje, kadanagi ji man arti darbo, taciau nedirbu VRM. ar priims mane? girdejau, kad jau dabar ir paprastus mirtinguosius priima
Atsakyti
Taip dabar galima prisiregistruoti bet kam ir VRMpolik.,tik girgejau ,kad ji gyvuos iki liepos men. verysad.gif
Atsakyti
na neseniai prisiregistravau ir as cia...gabreniene visai nieko, gal tik mazai kalbejo..
o persidskaja, tai ka as zinau lotuliukas.gif
nepatiko. labai nepatenkinta, surugusi, visai nekalba, kol buvau kabinete, tai su manimi bendravi tik jos sesute(lb maloni moteriske), o gydytoja rankomis prilaikydama galva snaude ant stalo... g.gif
Atsakyti