Įkraunama...
Įkraunama...

Patariu perskaityti BAILĖMS kaip ir aš

na tikrai pavydu kai skaitai,o mano gimdymas doh.gif apie 9val paguldė ant gimd stalo ,o lelė atėjo 13,45 na bet pagal mediciną-normalus gimdymas biggrin.gif
Atsakyti
mano gimdymas labai panašus į jūsų smile.gif epidūrą daryti taip pat buvo per vėlu (kuom dabar labai džiaugiuosiu biggrin.gif ) na ir po 6,5 val "vargų", viskas buvo baigta biggrin.gif
Atsakyti
Smagu kad viskas taip sklandziai 4u.gif
Atsakyti
Beskaitant ir mano baimė sumažėjo rolleyes.gif Aukit sveikos ir stiprios!! 4u.gif
Atsakyti
labai dziugu uz jus 4u.gif aukite sveikos biggrin.gif o as tikiuosi kad ir man taip gerai bus nes as irgi paniskai bijau gimdymo... blush2.gif
Atsakyti
Man irgi panašiai buvo, 11val atvažiavau į ligoninę, kol apžiūrėjo, nuleido vandenis, o 14.25 jau turėjau lelių biggrin.gif Smagu kad gimdymas neišgąsdino, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
nu va matai,šaunuolė 4u.gif sweikinu 4u.gif
daug kur radau tokių pat minčių kai pati gimdžiau wub.gif
Atsakyti
Faina, kad viskas taip gerai 4u.gif Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
niu tiesiog sveikintina! ir pavydu!gal tikrai verta laaaaaaaaaaaabai bijot ir tada nebus taip baisu... ax.gif

sveikatytes judviem augant... 4u.gif
Atsakyti
pavydziu tau kad viskas taip lengvai praejo,as tai abu po dvi paras gimdziau.Sekmes tau auginant savo leliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Tave ir tavo leliuką drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Va ir yra gi palaimintų mirksiukas.gif Kad man taip - greitai ir neskausmingai blush2.gif
Atsakyti