Įkraunama...
Įkraunama...

Patariu perskaityti BAILĖMS kaip ir aš

koks lengvas tavo lelytes atejimas wub.gif
linkiu , kad ir toliau viskas taip gerai ir sklandziai smile.gif
tikiuosi augint taip pat lengva mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif tiesa sakant, ir auginti kol kas nesunku.palyginti rami mergaite.
Atsakyti
ech g.gif arteja man ta dienele,dar savaitele ar dvi,o labai bijau verysad.gif ,kad man pasisektu taip kaip tau blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 01 13, 22:13)
ech g.gif arteja man ta dienele,dar savaitele ar dvi,o labai bijau verysad.gif ,kad man pasisektu taip kaip tau blink.gif  smile.gif

4u.gif tikiuosi tavo gimdymas bus lengvas kaip ir mano.
Atsakyti
ačiū blush2.gif
Atsakyti
na štai, pasirodo kokios plačios baimės akys būna wub.gif sveikinu taip lengvai susilaukus mergytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 01 14, 14:49)
na štai, pasirodo kokios plačios baimės akys būna wub.gif  sveikinu taip lengvai susilaukus mergytės wub.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
Šaunuolė! Kad daugiau tokių istorijų, kad kitos nebijotų! Bet koks skausmas yra pakenčiamas!
Man labai patiko ta vieta, kur norėjai nuo gimdymo "pabėgt" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sia istorija ir parasiau,kad kitas nestukes padrasinciau
Atsakyti
sekmingas gimdymas, tai tegul buna ir sekmingas auginimas 4u.gif
Atsakyti
Čia tai geras! bigsmile.gif Kai gimdžiau pirmą dukrytę, nebijojau iš vis nieko, bet skausmas nerealus buvo, buvau net sąmonę praradusi (rajono ligoninėje nedarė epidūro). O gimdymas tęsėsi 18 val. Net rankomis plėšė gimdos kaklelį (dabar silpna darosi, kai prisimenu). O dar sako, kad jei bijosi, tai ten viskas užsispaus. Tavo pavyzdys rodo, kad tai netiesa. Visoms nėštukėms galima palinkėti tokio leliukų gimimo.
Tegu būna tavo lėlytės toks lengvas gyvenimo kelias, kaip jos gimimas. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 26 sausio 2007 - 18:27
smagu, kad gimdymą atsimeni kaip nuostabų įvykį, o ne kaip nesibaigiančių kančių virtinę. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti