QUOTE(godule @ 2007 01 06, 23:43)
na tikrai pavydu kai skaitai,o mano gimdymas
apie 9val paguldė ant gimd stalo ,o lelė atėjo 13,45 na bet pagal mediciną-normalus gimdymas 

ir čia ilgai?

QUOTE(liepa27 @ 2007 01 10, 11:01)

VA CIA TAI GIMDYMAS
ir nera ko cia bijoti pasirodo
LABAI TAU PASISEKE, tegul tavo mazyte tik dziugina mamyte, neatnesant skausmo

WAUW . . .
Svajoniu gimdymas !!!
Sekmes Jums!!!
Svajoniu gimdymas !!!
Sekmes Jums!!!

QUOTE(liepa27 @ 2007 01 05, 00:46)

Ne taip seniai ir man vien tik išgirdus žodį GIMDYMAS,šiurpas nukrėsdavo .Aš,apskritai,visą gyvenimą paniškai bijojau skausmo.Kiekvieno vizito pas ginekologą ar pas stomatologą laukdavau su siaubu.Nors,reikia pripažinti,kad labai stipraus skausmo net nebuvau patyrusi,bet,kaip žinia,baimės akys plačios.
Taigi,tardamasi su ginekologe,kuri priiminės gimdymą, iškart pasakiau,kad gimdysiu tik su epidūru.Žinoma,mane gydytoja įspėjo,jog nuskausminimą taiko tik atsivėrus gimdos kakleliui 3 ar 4 cm.Jau isivaizdavau tą vaizdelį:aš rėkiu iš skausmo,o tas kaklelis vis neatsidaro,paskui anesteziologas man duria į stuburą ir nuo tos adatos skausmo aš apalpstu.Tai va tokiom nuotaikom ir laukiau GIMDYMO.
O dabar apie tai ar visada išsipildo mūsų košmarai,trumpai tariant apie GIMDYMĄ. Apie pusę 6 ryto pajutau, kažką nestipriai tekant,pasižiūriu- rausvas skystis.Paskambinau ginekologei.Ji liepė važiuoti į ligoninę,sakė ten apžiūrės ir pasakys ar jau prasidėjo GIMDYMAS.Pakėliau vyrą,pasiėmiau daiktus ir išvažiavom į klinikas.KMUK buvau apie 6.30.Priimamajame viską surašė,davė marškinius,kuriuos ,kaip vėliau paaiškėjo, užsidėjau išvirkščiai

Pabėgti,žinoma,nepavyksta

Na,pagaliau gydytoja liepia įkvėpti ir stumti.Taip ir darau.Tiesą sakant ,kai stumi neskauda,tik atrodo,jog akys ant kaktos iššoks

...na as tai pas stomotologa ar siaip pas koki gydytoja, kur daro popa nebijau eiti, man net patinka (vyras mozochiste vadina
), bet vat kas menesi, per menstruacijas tai buna taip, kad is skuasmo raitausi lovoje, susirieciu kaip kamuoliukas, net pasikelti pirma diena negaliu, buna, kad net pykina nuo to skausmo, tai vat, jei mano gimdymo skausmai bus tokie, tai labai dziaugsiuos, istversiu, bet jei dar labiau skaudes, tai abejoju...
Man gal pats baisiausias procesas stumimas, saremiu nebijau, nes kaip jau minejau, kas menesi toooki "salduma" jauciu, kad nelinkeciau nei vienai (gyd. sako, kad po gimdymo mano menesiniai saremiai dings
), o saremiu bijau, nes nemokeciau stumpti (dabar), bet kai lauksiuos, planuoju lankyti pamokelias, tad reiskia, pasiruosiu.
Ot prirasiau, tokiu emociju sukele sita istorija.
Istorijos autorei ir jos seimai linkiu auginti taip pat lengvai savo atzalas, seimoje santarves, meiles, laimes...

Istorijos autorei ir jos seimai linkiu auginti taip pat lengvai savo atzalas, seimoje santarves, meiles, laimes...

QUOTE(INAZUIKELIS @ 2007 01 30, 13:39)
...na as tai pas stomotologa ar siaip pas koki gydytoja, kur daro popa nebijau eiti, man net patinka (vyras mozochiste vadina
), bet vat kas menesi, per menstruacijas tai buna taip, kad is skuasmo raitausi lovoje, susirieciu kaip kamuoliukas, net pasikelti pirma diena negaliu, buna, kad net pykina nuo to skausmo, tai vat, jei mano gimdymo skausmai bus tokie, tai labai dziaugsiuos, istversiu, bet jei dar labiau skaudes, tai abejoju...
Man gal pats baisiausias procesas stumimas, saremiu nebijau, nes kaip jau minejau, kas menesi toooki "salduma" jauciu, kad nelinkeciau nei vienai (gyd. sako, kad po gimdymo mano menesiniai saremiai dings
), o saremiu bijau, nes nemokeciau stumpti (dabar), bet kai lauksiuos, planuoju lankyti pamokelias, tad reiskia, pasiruosiu.
Ot prirasiau, tokiu emociju sukele sita istorija.

ojei.... as tokia pati baile esu... bijau netgi kai is pirsto krauja ima..
sakiau kai reikes man gimdyti tai tik cezariuka darysiu...
kaip mano viena drauge pasake atvaziuoji su papudruota nosyte i gimdyma ir isvaziuoji
bet kai paskaiciau tavo istorija tai kazkaip suabejojau ar cezariuka daryt ar paciai... niu mano vyras nera labai didelis ir as pati smulkute tai musu lelius turetu taip pat coliukas buti tai gal ir verta bus paciai bandyt gimdyti...
kad tik greiciau gyvybe uzsimegztu pas mane...

bet kai paskaiciau tavo istorija tai kazkaip suabejojau ar cezariuka daryt ar paciai... niu mano vyras nera labai didelis ir as pati smulkute tai musu lelius turetu taip pat coliukas buti tai gal ir verta bus paciai bandyt gimdyti...

Sėkmės jums
aukit dideles ir sveikos

QUOTE(Bittute.. @ 2007 02 01, 12:58)
ojei.... as tokia pati baile esu... bijau netgi kai is pirsto krauja ima..
sakiau kai reikes man gimdyti tai tik cezariuka darysiu...
kaip mano viena drauge pasake atvaziuoji su papudruota nosyte i gimdyma ir isvaziuoji
kad tik greiciau gyvybe uzsimegztu pas mane...

Zinoma,gimdyk pati.Palatoje gulejau su moterimi,kuriai cezari dare.Tai ji sake,kad kokios kvailos tos moterys,kurios savo noru renkasi operacija.Patikek jai tikrai nesaldu buvo.Todel linkiu tau kuo greiciau pastoti ir tokio pat lengvo gimdymo kaip ir mano.