QUOTE(jolantapaske @ 2008 01 23, 16:23)
Labas,
Musu vestuves vede Laimis Banevicius. Mums ji rekomendavo musu fotografas. Buvo viskas taip saunu, kad net nesapnavome...
Musu vestuves vede Laimis Banevicius. Mums ji rekomendavo musu fotografas. Buvo viskas taip saunu, kad net nesapnavome...
Kaip smagu girdet
Ir dar, kaip jus manot jaunamartes' ar jis "sueitu" su "Antrakto" muzikantais? kiek zinau jis daznai veda su Metronomu, bet paklausiau ju demo... tai man nelabai...
Oi begu... mano
QUOTE(reduxe @ 2008 01 23, 18:18)
As turbut tikra lietuve
kai apie zmogu nieko neraso...blogai, kai zmogu taip nerealiai isgiraia vel blogai, nes itarimas kyka
(Cia apie L.Baneviciu)
Taip cia tikras lietuviskas bruozas.
Gal kitiems jis ir nepatinka.
o kiek kainuoja L,Baneviciaus paslaugos
? labai graziai rasote apie ji, sudomino, bet kainos kazkaip nepastebejau...
QUOTE(laurynaa @ 2008 01 23, 20:19)
o kiek kainuoja L,Baneviciaus paslaugos
? labai graziai rasote apie ji, sudomino, bet kainos kazkaip nepastebejau...
Man sake 900lt uz vakara, arba 1400 uz dvi dienas! dabar neapsisprendziu del vedejo nes dar neturiu muzikantu!
QUOTE(reduxe @ 2008 01 24, 00:00)
Man sake 900lt uz vakara, arba 1400 uz dvi dienas! dabar neapsisprendziu del vedejo nes dar neturiu muzikantu!
jau i panika puolu 
Ir man tokia pat kaina sake. O tu apie kokius muzikantus galvoji? Kada tavoji DIENA? O fotografa ir operatoriu issirinkai?
QUOTE(Butter_Fly @ 2008 01 23, 22:30)
Ir man tokia pat kaina sake. O tu apie kokius muzikantus galvoji? Kada tavoji DIENA? O fotografa ir operatoriu issirinkai? 
Fotografa turiu (www.nelik.com)
Aciu merginos,
As cia daug paskaitinejau. Sendien buvau suitikusi su tuo L.Banevicium. Ispudis susidare neblogas.
Lengva buvo kalbetis, atrodo kad senokai pazystami butume.
Kaina didoka 900 lt.uz vakara.
Bet siaip man patiko jo poziuris i darba.
Dar pabandysiu pasikalbeti su vienu vedanciuoju is Kauno. Regimantas vardas. Drauge sake duos vizitine. Gal kas ka zinote apie ta Regimanta?
As cia daug paskaitinejau. Sendien buvau suitikusi su tuo L.Banevicium. Ispudis susidare neblogas.
Dar pabandysiu pasikalbeti su vienu vedanciuoju is Kauno. Regimantas vardas. Drauge sake duos vizitine. Gal kas ka zinote apie ta Regimanta?
Sorry, kad kisu nosi, bet labai keista pasidare, kad apie vestuviu vedeja L.Baseviciu visi geri ir grazus atsiliepimai yra parasyta tu zmoniu, kurie prisijunge butent ta pacia diena ir visi naujokai parase po 1-2 postus
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 01 23, 23:09)
Sorry, kad kisu nosi, bet labai keista pasidare, kad apie vestuviu vedeja L.Baseviciu visi geri ir grazus atsiliepimai yra parasyta tu zmoniu, kurie prisijunge butent ta pacia diena ir visi naujokai parase po 1-2 postus
as jau anksciau rasiau, kad man irgi tas itarima sukele
QUOTE(Nataly it @ 2008 01 24, 00:51)
Aciu merginos,
Lengva buvo kalbetis, atrodo kad senokai pazystami butume.
? 
As tai apsidziaugiau, kai suzinojau, kad 900 uz vakara, nes pvz Tomas Ratautas uz viena diena 1500, uz dvi 2000 Lt. Ir apskritai bet kokia paslauga vestuvems matuojama keturzenkliais skaiciais.
Man tai labiausiai fotografai galva susuko... nebezinau ka issirinkt
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 01 24, 00:09)