Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjas

As turbut tikra lietuve lithuania.gif kai apie zmogu nieko neraso...blogai, kai zmogu taip nerealiai isgiraia vel blogai, nes itarimas kyka g.gif (Cia apie L.Baneviciu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 23 sausio 2008 - 17:20
QUOTE(jolantapaske @ 2008 01 23, 16:23)
Labas,
Musu vestuves vede Laimis Banevicius. Mums ji rekomendavo musu fotografas. Buvo viskas taip saunu, kad net nesapnavome...

Kaip smagu girdet thumbup.gif As dabar neturiu galimybiu su juo susitikt, kad pamatyti gyvai, paziuret ar nekeliam vieni kitiems itampos, ar auros sutampa biggrin.gif Bet as pora dienu su juo bendrauju e-meil'u, ir ka galiu pasakyt, net tie e-meil'ai tokie malonus biggrin.gif Plius labai greitai, issamiai ir operatyviai atsako, kas manau rodo zmogaus atsakomybes jausma good.gif As dar tikiuosi gauti informacijos is vieno "gyvo" informacinio saltinio per artimasias dienas. Jei ir tos rekomendacijos geros, uzsakysiu ji kuo greiciau, nes gryzusi balandi bijau labai likti ant ledo...
Ir dar, kaip jus manot jaunamartes' ar jis "sueitu" su "Antrakto" muzikantais? kiek zinau jis daznai veda su Metronomu, bet paklausiau ju demo... tai man nelabai... schmoll.gif. Antrakto vestuvinis ritmas siek tiek linksmesnis pasirode sokiai.gif
Oi begu... mano 2.gif pabudo...
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 01 23, 18:18)
As turbut tikra lietuve lithuania.gif  kai apie zmogu nieko neraso...blogai, kai zmogu taip nerealiai isgiraia vel blogai, nes itarimas kyka  g.gif (Cia apie L.Baneviciu)

Taip cia tikras lietuviskas bruozas. biggrin.gif As jo negiriu, tik sakau kad patiko. As jo asmeniskai nezinau koks jis yra istikruju, bet savo darba ismano biggrin.gif Aisku cia tik mano nuomone. rolleyes.gif
Gal kitiems jis ir nepatinka. tongue.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja L,Baneviciaus paslaugos g.gif ? labai graziai rasote apie ji, sudomino, bet kainos kazkaip nepastebejau...
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 01 23, 20:19)
o kiek kainuoja L,Baneviciaus paslaugos  g.gif ? labai graziai rasote apie ji, sudomino, bet kainos kazkaip nepastebejau...

Man sake 900lt uz vakara, arba 1400 uz dvi dienas! dabar neapsisprendziu del vedejo nes dar neturiu muzikantu! fool.gif jau i panika puolu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 01 24, 00:00)
Man sake 900lt uz vakara, arba 1400 uz dvi dienas! dabar neapsisprendziu del vedejo nes dar neturiu muzikantu! fool.gif  jau i panika puolu  verysad.gif

Ir man tokia pat kaina sake. O tu apie kokius muzikantus galvoji? Kada tavoji DIENA? O fotografa ir operatoriu issirinkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Butter_Fly @ 2008 01 23, 22:30)
Ir man tokia pat kaina sake. O tu apie kokius muzikantus galvoji? Kada tavoji DIENA? O fotografa ir operatoriu issirinkai?  4u.gif

Fotografa turiu (www.nelik.com) clap.gif vieta turiu (satiju dvaras), operatoriu turiu, suknele ir ziedus rinksiuos gryzus i LT (gyvenm uzsienyje)...va tik del muzikantu baigiu visus nervus susigadinti doh.gif tiek visko prisiskaiciau, tiek visiem peskambinau, kad nebezinau ka daryti verysad.gif . musu vestuves rugpjucio 2d.
Atsakyti
Aciu merginos,
As cia daug paskaitinejau. Sendien buvau suitikusi su tuo L.Banevicium. Ispudis susidare neblogas. smile.gif Lengva buvo kalbetis, atrodo kad senokai pazystami butume. biggrin.gif
Kaina didoka 900 lt.uz vakara. verysad.gif Bet siaip man patiko jo poziuris i darba.
Dar pabandysiu pasikalbeti su vienu vedanciuoju is Kauno. Regimantas vardas. Drauge sake duos vizitine. Gal kas ka zinote apie ta Regimanta? g.gif
Atsakyti
Sorry, kad kisu nosi, bet labai keista pasidare, kad apie vestuviu vedeja L.Baseviciu visi geri ir grazus atsiliepimai yra parasyta tu zmoniu, kurie prisijunge butent ta pacia diena ir visi naujokai parase po 1-2 postus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 01 23, 23:09)
Sorry, kad kisu nosi, bet labai keista pasidare, kad apie vestuviu vedeja L.Baseviciu visi geri ir grazus atsiliepimai yra parasyta tu zmoniu, kurie prisijunge butent ta pacia diena ir visi naujokai parase po 1-2 postus g.gif

as jau anksciau rasiau, kad man irgi tas itarima sukele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataly it @ 2008 01 24, 00:51)
Aciu merginos,
As cia daug paskaitinejau. Sendien buvau suitikusi su tuo L.Banevicium. Ispudis susidare neblogas.  smile.gif  Lengva buvo kalbetis, atrodo kad senokai pazystami butume.  biggrin.gif
Kaina didoka 900 lt.uz vakara.  verysad.gif ? g.gif

As tai apsidziaugiau, kai suzinojau, kad 900 uz vakara, nes pvz Tomas Ratautas uz viena diena 1500, uz dvi 2000 Lt. Ir apskritai bet kokia paslauga vestuvems matuojama keturzenkliais skaiciais. mad.gif As pinigu kalykla turiu ar ka? biggrin.gif
Man tai labiausiai fotografai galva susuko... nebezinau ka issirinkt angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 01 24, 00:09)

drinks_cheers.gif Ir mane intrigavo. Apie jį kalba tik naujai, tą pačią dieną, prisijungusieji. cool.gif
Atsakyti