Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjas

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 02 27, 09:44)
Dar neatsake slapta tikimes, kad daugiau 1500Lt neprasys....

aciu 4u.gif

o tu gal zinai dar kokiu uzsislaptinusiu vestuviu vedeju, nu tokiu nebrangininku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 24, 21:26)
Galiu parekomenduoti Roberta Petrauska is Vilniaus. Tikrai linksmas, geras ir isradingas vyrukas. Be to turi privaluma - jaunas ir kaip sakei nesenamadiskas. Pazystami buvo ji pasieme, tai sake - taip publika isjudino ir uzeme, kad nebuvo kada nei isgert, nei pavalgyt rimciau  thumbup.gif Ir is visai svetimu zmoniu tai girdejom, kai ejom savo vestuvems vietos ieskoti.  Mes jau pasiemem ji savajai sventei  4u.gif

Visisškai sutinku ir palaikau drinks_cheers.gif teko dalyvauti keliuose renginiuose,kur Robertas vedė, fantastiškas vaikinukas wub.gif Beje,man rodos,jis turi kolegę, moteriškę,kuri irgi super veda renginius,bet nebeatgaminu vardo doh.gif kam čia reikėjo būtinai moters-pasiskambinkit ir paklauskit,tikrai pasakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 27 vasario 2007 - 10:42
QUOTE(zi-zi @ 2007 02 25, 21:18)
Giedrius Gustas iš Klaipėdos, bet važiavo ir į Vilnių. Mano vestuvėse buvo piršliu, bet žinau, kad jis organizuoja renginius, koncertus, prezentacijas, režisuoja ir praveda. Tai jo tikroji "duona". Tai žmogus, kurio negėda rekomenduoti  thumb_yello.gif

Kokios dabar kainos, nepasakysiu, nes tai buvo užpraeitą vasarą.

8699-53185
8610-41041

Piršliavo kartu su Inga. Ji taip pat užsiima tuo pačiu kaip ir Giedrius Gustas. Šauni moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 27, 08:54)
aciu 4u.gif

o tu gal zinai dar kokiu uzsislaptinusiu vestuviu vedeju, nu tokiu nebrangininku blush2.gif

Paieskok vedanciuju per google, buvau radusi daug, daugelis ir su kainom, ir su kontaktais buvo.
Karta buvo planuotoja ir vedanciuju LT 16tuka atsiuntus, tai vieni vyrai jame doh.gif tik Asta Stasaityte is moteru. Pirmoj vietoj - Valinskas, honoraras - 5000Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 27 vasario 2007 - 11:39
Ir aš rekomenduoju Giedrių Gustą ir Ingą. thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramux: 28 vasario 2007 - 15:26
O gal kas ka girdejo apie Mariu is Klaipedos, jis berods Pramogu banke veda renginius?
Atsakyti
Gal mergaites ka nors is Kauno?!!!!!!!!
sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
o klausykit,jei imate vakaro vedeja tai tada pirsliai lieka antram plane kaip suprantu ane?
Atsakyti
QUOTE(ausryle @ 2007 03 15, 00:51)
o klausykit,jei imate vakaro vedeja tai tada pirsliai lieka antram plane kaip suprantu ane?

Gal but dabar daznai jau nebebuna pirsliu, pvz pas mane tai nebus.
Atsakyti
QUOTE(ausryle @ 2007 03 15, 02:51)

Manau, čia alternatyva - arba piršliai, kurie visa ta ,,bazarą" ir varo, arba vakaro vedėjas. Pas mane irgi tik vedėjas bus.

O piršliai ir dar vedėjas - gal per daug? Po to pešis tarpusavyje dėl dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
O tas rekomenduojamas Robertas Pertauskas, čia kuris krepšinio komentatorius yra? Gal kas žinot kaip su juo susisiekt ir kiek orientaciniai jis nori...
Atsakyti
[quote=Vardenė,2007 03 16, 14:44]
O tas rekomenduojamas Robertas Pertauskas, čia kuris krepšinio komentatorius yra? Gal kas žinot kaip su juo susisiekt ir kiek orientaciniai jis nori...
[/quote
forume yra jo kontaktai ir kaina
Atsakyti