Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek leidžiate sau išgerti alkoholio?

Kažkaip nepasigendu alkoholio tongue.gif , sau leidžiu išgert per balius- lygiai 0 gramų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2009 11 03, 18:46)
Kažkaip nepasigendu alkoholio  tongue.gif , sau leidžiu išgert per balius- lygiai 0 gramų... biggrin.gif


Gal sekate Valanciaus pedomis? blush2.gif
Atsakyti
Man nepatinka alkoholis, bet man labai patinka tai, ka jis su manim daro mirksiukas.gif isgeriu per vakarelius, kuriuose esu nedaznas svecias. Geriu tik vyna ir sampana, visa kita man neskanu schmoll.gif bet uztat labai patinka desertai su alkoholiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 11 lapkričio 2009 - 22:46
LapeUrsa, man visiškai taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Geriu tik raudona vyna, dazniausiai karsta, jei einu i svecius ir neturi pasiulyti vyno, o siulo kazkoki kita gerima, paprasciausiai negeriu tongue.gif sampano visai nemegstu schmoll.gif kartais buna noras isgerti kokio skanaus kokteiliuko, bet velgi proto ribose biggrin.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Va ir aš kažkaip susimasčiau, kiek gi aš išgeriu per balius g.gif Nes dažniausiai visi sako, kad mažai. Bet aš to nejaučiu - geriu, kiek norisi, savęs nekontroliuodama. Taigi, apturėjom gerą jubiliejų šiū naktį per naktį. Ir ką - pasirodo, išgėriau taurę šampano ir taurę vyno. Tiesiog po gyrkšnelį kompanijai palaikyti. Ir pagal mane būčiau pasakius, kad išgėriau daaaug. Na, man tiek užtenka ir viskas. Yra geras posakis: "Durnumo ir savo gana - tik dėl kvapo..." tongue.gif
Atsakyti
Pas mus buna 1 karta i menesi tikrai koks baliukas, tai per visa vakara galiu isgerti buteli sampano ar vyno blush2.gif kitu gerimu nemegstu ax.gif
Atsakyti
Alus,baltas vynas,retais atvejais brendis.Vasara megstu kokiam bare isgert cuba libre biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgaliais megstu pagurksnoti vyno ar vermuto smile.gif
Atsakyti
Negeriu visai iskyrus per naujuosius truputi sampano ax.gif
Atsakyti
Alkoholio vartoju mažai ir palyginti retai. Kartais išgeriu kokį skanų kokteilį, kartais vyną ar šampaną, labai retai stipriuosius gėrimus. Pati žiūriu skersai į aplinkinius, kurie dažnai ir dideliais kiekiais ragauja alkoholinius gėrimus.
Atsakyti