Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek leidžiate sau išgerti alkoholio?

QUOTE(angliste @ 2008 07 31, 21:43)

"siaip as geriu nedaug, bet kai isgeriu 100 gramu, tampu kitu zmogum, o tas kitas geria laaaabai daug" lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif geras posakis
aš išgeriu kartais, kai yra proga ax.gif mėgstu šampaniuką
Atsakyti
Aš tai dažnai, vakare prie mėgstamo filmo, po 100 gr vyno, arba 40 gr brendžio, vasarą butelis - kitas alaus blush-anim-cl.gif
Tokį pat kiekį ir per šventes. Jei išgeriu daugiau, taip pat, tampu kitu žmogum.
Atsakyti
Dazniausiai renkuosi raudona vyna. Karsta diena arba prie suras, astraus patiekalo geriu alu. Stipriuju gerimu negeriu visai. Nes kita diena labai sergu blush2.gif
Vyno buteli isgeriu viena kai atsiranda kokiu bedu, va tada man vaistas nuo depresijos nr 1 thumbup.gif gal ir nelabai gerai, bet man nors trumpam leidzia uzsimirsti ir atsipalaiduoti. mirksiukas.gif
Siaip alkoholi vartoju retai, nes kai yra maziukas, nera progu kur iseiti linksmintis.
Atsakyti
leidziu sau labai daug
drinks_cheers.gif
Atsakyti
savaitgaliais vakare leidziu sau isgert kokio vermuto-taip atsipalaiduoju rolleyes.gif
Atsakyti
Nedaznai ir saikingai. Labai "neskaniai" atrodo girta moteris, todel visad sustoju laiku cool.gif ir jei jau pasakiau sau "stop", tai niekas ir niekaip neisiulys... cool.gif
Atsakyti
Aš alaus pakęsti negaiu. mėgstu šampaną saldų, sidriuko skanaus. bet jau dažnai mes nebaliavojam. Kartais būna nė karto per 2 - 3 mėnesiu , o kartai 2-3 kartai per mėnesį. priklauso nuo progų ir nuotaikų. tik manau svarbiausia, kad nebūtų taip, kad norisi pastoviai baliavot. čia jau žiauru schmoll.gif
Atsakyti
Kažkada seniai,seniai, kai dar tik vidurinėj mokinaus tai su kalsiokais dažnai vyniuko papildavom, nes pigiausiai gaudavos ir greičiausiai kirsdavo į galvą (jaunystė durnystė rolleyes.gif ).
dabar vyno negaliu gerti, nes man per rūgštu.

Visa kita lenda, kaip reikalas, aišku priklausonuotaikos ar nuo "mėnulio fazės".

Šeip pabaliavojam. retkarčiais ir padauginu, bet tik jaučiu, kad juostelė trukinėja, iš karto į lovą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erke: 20 lapkričio 2008 - 14:38
QUOTE(KibirVibir @ 2008 10 31, 23:56)
Nedaznai ir saikingai. Labai "neskaniai" atrodo girta moteris, todel visad sustoju laiku  cool.gif ir jei jau pasakiau sau "stop", tai niekas ir niekaip neisiulys...  cool.gif

Saunuole kad valios daug turi thumbup.gif Nes kai mane pradeda ikalbineti, as kartais ir pasiduosu dar taurei vyno doh.gif
Atsakyti
Sawo saika zinau - nukritau ir pakanka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, tainepamenu kada gerus esu... g.gif doh.gif
Atsakyti
Oho cia jus visas paskaicius, tai as visiska alkoholike blink.gif Kiekviena savaitagali su draugais susitinkam alc.gif Tai i kokia kavine nueinam, tai pas ka nors namuose pasisedim biggrin.gif
Tai zinoma nereiskia, kad as kiekviena savaitgali... "iki pergales"... Kartais daugiau pagurksnoju, o kartais tik siek tiek... unsure.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti