Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

Mes irgi valgom pirktines tyreles. Visas valgo skaniai. Kol kas bandem tik Hipp produkcija. Tik va susiduriau su beda, nes nevalgo mano virtu darzoviu kosiu verysad.gif kai idedu sauksteli i burnyte, neryja, verkia ir ima ziaugcioti verysad.gif o as taip noriu virti pati, nes manau kad tokios maistingesnes ax.gif bet kadangi manuju nevalgo, vel grizom prie pirktiniu. Net nzn kaip pripratinti prie naminiu darzovieniu g.gif o vaisiniu pati padaryti nemokeciau schmoll.gif tai valgysim pirktines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 01 26, 19:06)
Mes irgi valgom pirktines tyreles. Visas valgo skaniai. Kol kas bandem tik Hipp produkcija. Tik va susiduriau su beda, nes nevalgo mano virtu darzoviu kosiu  verysad.gif  kai idedu sauksteli i burnyte, neryja, verkia ir ima ziaugcioti  verysad.gif  o as taip noriu virti pati, nes manau kad tokios maistingesnes  ax.gif  bet kadangi manuju nevalgo, vel grizom prie pirktiniu. Net nzn kaip pripratinti prie naminiu darzovieniu  g.gif  o vaisiniu pati padaryti nemokeciau  schmoll.gif  tai valgysim pirktines  ax.gif

lotuliukas.gif o mum pirktines nepatinka lotuliukas.gif mes nuo ju ziaupciojam purtomes schmoll.gif
todel verdam savo mirksiukas.gif
o kas liecia vaisines,trinam banana per sietuka,sutinam obuoly(mikrobangei ar orkaitei) ir trinam(patare vaiku sesute)bet viska tik ragaujam,nes mum skaniausias MP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agug @ 2008 01 27, 23:24)
lotuliukas.gif o mum pirktines nepatinka lotuliukas.gif mes nuo ju ziaupciojam purtomes schmoll.gif
todel verdam savo mirksiukas.gif
o kas liecia vaisines,trinam banana per sietuka,sutinam obuoly(mikrobangei ar orkaitei) ir trinam(patare vaiku sesute)bet viska tik ragaujam,nes mum skaniausias MP ax.gif

O mes ir pacios virtas meginam /tik i jas MP pripilu ir laseli alyvuogiu aliejaus idedu/ , taip pat ir HIPP darzovienes, tik su mesytes nenori nei i burna imti doh.gif nezinau,,,gal pripras g.gif

Na kur tokia saunuole vaiku sesute radote? bigsmile.gif Net nepagalvociau, kad taip vaisines tyreles namie galima pasidaryti doh.gif thumbup.gif

Butinai pameginsim thumbup.gif
Atsakyti
tyrales pirkau nuo 4men.iki 6men.pilnu tempu,buvo vos ne pagrindinis maistukas ax.gif . Dabar verdame kosytes,pati maistuka ruosiu,tyreles jau kaip desertukas 4u.gif
Atsakyti
Na vaisinių tyrelių aš nuperku dar ir dabar, ypač patinka persikai , slyvos (bebivita),
o daržovių mėsos tai labiausiai patiko pietučiai su triušiena(milupos) nuo 5mėn.
Pirktinės labai praverčia kai kur išvažiuoji, ar šiaip ypač neramių dienų metu, kai kalasi dantukai .
Atsakyti
As perku visas, nes namie ruostu nevalgo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pirkau iki pusantrų metų. dabar dar obuolių tyreles kartais paragauja.
Atsakyti
Mes taip pat perkam, bet tik tyreles vaisines, o košytes verdu pati. Ir labai skaniai valgo.
Atsakyti
Mes ir pirktines ir namie darytas skaniai valgom. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 10 vasario 2008 - 10:25
QUOTE(agug @ 2008 01 27, 21:24)

taigi tie bananai pas mus viena chemija doh.gif obuoliukas tai lietuviškas visai nieko, o va bananai ...na bet čia kiekvieno reikalas.
Aš vaisių tyreles perku, o daržovienes su mėsa tai kartais pati verdu, kartais pirktines duodu. Vaikui reikia įvairovės mirksiukas.gif

o dėl šaldytų daržovių virimo vaikui tai negalima, nes jos apdorojamos cheminiu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 02 23, 01:30)
taigi tie bananai pas mus viena chemija  doh.gif  obuoliukas tai lietuviškas visai nieko, o va bananai ...na bet čia kiekvieno reikalas.
Aš vaisių tyreles perku, o daržovienes su mėsa tai kartais pati verdu, kartais pirktines duodu. Vaikui reikia įvairovės mirksiukas.gif

o dėl šaldytų daržovių virimo vaikui tai negalima, nes jos apdorojamos cheminiu būdu.

O jus ką galvojat, kokius bananus ten deda į tas tyreles? Gal BIO užaugintus lietuvoje kur nors po plevele? biggrin.gif Gi tos pačius bananus, kaip ir mes perkame parduotuvėse.
Aš perku ir gatavas tyreles ir duodu pirktinius bananus ir nesuku dėl to galvos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andza: 23 vasario 2008 - 11:45
Skaiciau, skaiciau as viska apie maisteli forume ir galutinai pasimeciau... Mano maziui 8 men. darzoviene su mesyte verdu pati. Skaiciau kai kurios mamos klause kur gauti ekologiskos mesytes. Tai va bent jau Vilniuje turguje prie stoties yra skyrelis ekologiska mesa. Ten mesa is A.Zilienes ekologisko ukio i net i Berline vykusia paroda veze savo mesa. Ten galima uzsakyti kokios mesytes jums reikia ir atvez. Mez tai ten pirksime kai valgys kitokia mesa. kol kas perkame triusiena is pazistamu ukininku.

O del ekologisku ORGANIC darzoviu is Maximos stai ka jums pasakysiu. Mano mazius valgo darzoves is turgaus arba is mociutes kaimo o dabar ziema ir tyreliu kokiu duodu pvz. milupos brokolio, spinatu. O kai nupirkau organic kalafijorus tai maziuka taip isbere, kad gydytoja grieztai uzdraude jas pirkti, nes visas darzoves kurias veza is uzsienio privalomai apipurskia chemija, kad nebutu jokiu ligu. Gydytoja pasake, kad tos "uzsienietiskos ekologiskos darzoves" brudas. Nebent pirkti lietuviskas ekologiskas dabar buna Maximoje arba Vilniuje yra Antakalnyje ekologisku maisto produktu parduotuve.

O siaip as manau vienareiksmimskai negalima pasakyti kas yra is tikruju gerai. As pati daug svarsciau kuo maitinti maziuka, o dabar maitinu tuo kas jam patinka. Darzoviena pati verdu, o kruopas duoda pirktines Milupos, HIpp, nes kai savo virtas bandziau vaikui duoti tai jis verke, veme, nejaugi reikia vaika kankinti ir stumti per prievarta. Abejoju, kad toks maitinimas i nauda, tik skranduko erzinimas, tai duodu maziui ta ka jis valgo su malonumu ir sypsosi.
Atsakyti