Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

QUOTE(cate @ 2007 12 11, 11:39)
O ka jus mamytes manot apie turguose pirktas darzoves? Gal jos geresnes? pasidalinkit savo nuomone  g.gif

perku is turgaus arba yra dar parduotuve ekologisku darzoviu. Kainos ten normalios, ne taip kaip maximose. Pietus verdu vaikui pati, o paskui sumalu blenderiu. Man tai didelis malonumas wub.gif
Vaisiniu tyreliu duodu pirktiniu, nes tokiu pati nepadaryciau.

Atsakyti
Visai neseniai pabandem pirktines vaisiu tyreles, nes iki tol pati dariau ir is vaisiu. O darzoviniu tyriu niekad neperku ir nepirksiu, nes mano pacios virta su meile darzoviena manau daug maistingesne, sveikesne nei pirktine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 19, 13:20)
Visai neseniai pabandem pirktines vaisiu tyreles, nes iki tol pati dariau ir is vaisiu. O darzoviniu tyriu niekad neperku ir nepirksiu, nes mano pacios virta su meile darzoviena manau daug maistingesne, sveikesne nei pirktine  thumbup.gif

tas tiesa, aš labai retai kada pirkdavau daržovių košės, nes jos tokios neskanios, teko paragauti.O iš vaisių tai visai nieko, mažius mielai valgydavo, ir skanios .
Atsakyti
Kadangi esu is tu mamyciu, kurios sedi namuciuose ir gali sau leisti pacios gaminti, tai vaikiukui visa laika duodavau tik namines tyreles ir koseles. Jokiu budu nesakau, kad esu pries pirktines, kurios yra tikras issigelbejimas dirbancioms ir skubancioms mamoms (ar net ir toms, kurioms maisto gamyba yra tikras kosmaras biggrin.gif ). Taciau mano maziukui pirktiniu net ir neisiuliau (pora kartu tiesiog pabandymui nupirkau ivairesniu, kokiu pati nebuvau gaminusi), o jis, isdykutis, viska isspjove. Isimtis tik-slyvu tyreles, kuriu namie neturiu galimybes visuomet pasigaminti, o perku, kai uzkieteja viduriukai ir mano kleckas jas tikrai labai mielai sudoroja ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
vaisiu tyreles tai skaniai valgome bet darzoviu tai buvau pabandziusi ir viska spjove lauk tai valgome namie gamintas,
Atsakyti
Mes valgome vaisiu tyreles pirktines. O perku ivairias ir su varske ir su jogurtu ir vien tik vaisiu. O darzoviene verdu pati. Bandziau duoti pirktine, tai spjove viska lauk ir sukosi nuo sauksto. Bet ji tikrai buvo neskani. Tai daugiua ir neduodu.
Atsakyti
Mano maze ju net nevalgo jokiu pirktiniu tyreliu nesuprantu g.gif Atrodo tos vaisines tokios skanios visos tai ne is tolo ji nenori net ziureti doh.gif doh.gif
Atsakyti
labutis norejau paklausti ar galima duoti tyrele ant pakuotes parasyta apie 4 men,nes nuo 3 men nera pairki viena kara bandziau,bet perku HiPP.Buvau davus tik truputi pabandimuj,kokius 3 saukstelius. unsure.gif
Atsakyti
perkam vaisines tyreles ir paskaninimui į kruopų košytę dedam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2007 01 07, 18:48)
Ziuriu Hipp'as pats populiariausias.  thumbup.gif  Na ir mes jas naudojame jau nuo 3 men. Viena karta tik viriau specialiai kosyte, bet dukryte nenoriai valge. Buvau nusipirkus ir nestle (bet tik viena karta), nei man nei mazylei nepatiko. Tai dabar kikeviena diena 3 k dienoj valgom Hipp'o koseles, tyreles.  smile.gif

p.s. kai per TV kalbejo apie modifikuotus produktus, minejo tarp kitu firmu ir Nestle... Vaiku maistui gal isimtis, bet kad kitokiu Nestle produktu '' ne vaikams'' nelabai ir zinau.. Minejo ir Hellogs
Atsakyti
Mes valgom visa Hipp produkcija nuo pat 4 menesiu. Ir darzoves su mesa ir mesos ruosinius, ir varskyte, ir jogurtus. Kadangi kaimo neturim ir savo darzoviu neauginam, tai manau stebuklingos koses pati neisvirciau, nes visi ukininkai dabar tresia darzoves, kad geras derlius uzaugtu. Todel ta laika, kuri sugaisciau stovedama prie puodu, skiriu savo mazajam smile.gif
Mes isigudrinom ir perkam Hipp produkcija is internetines parduotuves agu.lt-jau ir nuolaidele turim ir labai patogu, nereikia tampyti sunkiu krepsiu su stikliniais indeliais. Kadangi jos sandariai uzdarytos, tai uzsisakom 2 savaitem ir maisto, ir sauskeliniu, ir dregnu serveteliu ir viso kito-ta internetine parduotuve esu labai patentinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 08, 02:16)
visada perku tyreles, nes mano manymu, toks maistelis labai kontroliuojamas, dar geriau, jei randu skaniu patiekaliuku organic. i vaisiu tyreles imaisau ir svieziu vaisiu, taip pat renkuosi orgnic. labai skaniai valgom biggrin.gif
o del maitinimo laiko dabar pasakysiu savo nuomone... kaip galima nustatyti viena riba visiems??? maniskis sveria jau beveik 9kg, nors jam 5men, taip pat aukstas jis, tad ar galima tuos pacius terminus taikyti tokiam vaikui ir pvz neisnesiotukui? kad per anksti grusti maisto negalima suprantu, leiskim skrandukams gerai issivystyti, bet paskui... taip pat ir su kiekiais. maniskis valgo, kol valgo, o ne pagal nustatytas normas. seniau liepdavo vaikus ir maitinti tam tikrais kiekiais tam tikru metu, ar sis metodas pasitvirtino? unsure.gif gime anglijoje pries daugiau nei puse metu vaikas milzinas, 8kg. 4menesiu jau valge seimos vakariene tik zinoma susmulkinta i kose. tad nesutiksiu su simpatiaskos nuomone, kad sazine reikalas. kiekviena mama jaucia, kas geriausia jos vaikuciui.

Siame pasisakyme irgi yra teisingu dalyku parasyta, bet vistik man patinka daug ''simpatiskos'' sioje temoje pasakytu minciu. Ir kad sasyskos kudikiui per anksti, ir kad vos 3 men sulaukus kist jei nera butinybes koses - teisybe. Kartais tikrai atrodo, kad kai kurios motinos savo vaikams tuoj ir vyno pasiulys... Kaip kad niesciai visi per visus susiejimus kiso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 24 sausio 2008 - 15:01