Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

Siandien mazoji paragavo Hipp bulviu ir moliugu tyreles. Nepatiko - su kiekvienu sauksteliu ziaugciojo, o paskui is viso atsisake valgyti. Man si tyrele taip pat neskani. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 04 03, 14:56)
Siandien mazoji paragavo Hipp bulviu ir moliugu tyreles. Nepatiko - su kiekvienu sauksteliu ziaugciojo, o paskui is viso atsisake valgyti. Man si tyrele taip pat neskani.  schmoll.gif

O vat moliugas su obuoliais - tai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2008 04 03, 19:13)
O vat moliugas su obuoliais - tai labai skanu  thumbup.gif

maniske atvirksciai - bulve ir moliuga dar kazkaip suvalgo, o moliuga su obuoliu - pirma karta skaniai suvalge, o paskui - atsisake, net ziaugciojo.
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 04 04, 00:18)
maniske atvirksciai - bulve ir moliuga dar kazkaip suvalgo, o moliuga su obuoliu - pirma karta skaniai suvalge, o paskui - atsisake, net ziaugciojo.

Na , kaip ir suaugusiems, vieniem tas patinka, kitiem - anas biggrin.gif Manoji gražuolytė, kai pamato, kad kas nors valgo obuolį, tai teisiog visa pradeda drebėt, tai jau jai patinka obuoliukas biggrin.gif
Atsakyti
O mano valgydavo visokias, kokias tik duodavom, tik dabar jau atsisako net ir vaisiniu, nes labai jau nori to, ka ir mes valgom ir viska megsta paragauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip duodu, galima sakyti beveik visas išragavę ax.gif . Jam labai patinka ir skanu bigsmile.gif
Atsakyti
Mazajai duodu tik Hipp produkcijos vaisiu tyreles,darzoves su ir be mesos verdu pati,ai tiesa dar Hippo varskyte duodu
Atsakyti
Taip,ir manajai jos labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai ėmiau pratinti savo mažylį prie košių, pirmus du kartus viriau pati. Bet jam taip nepatiko, ėmė žiaugčioti, kad nusprendžiau kol pripras - pirksiu. Na o supirktinėm sekėsi visai neblogai. Teisa pasakius labiausiai jam patiko Hipp moliūgų ir bulvių tyrė (nuo jos jis ėmė pats žiotis). O man ši košė labai smirda schmoll.gif Bet vaikas pasirinko tai kas jam skaniausia smile.gif
O dabar, kai košes valgo visai neblogai, daugiau verdu pati. Tik vaisių tyreles vis dar perkam. Šitų taip skaniai pati pagaminti nemoku ax.gif
Atsakyti
Duodu ir pirktinių, bet dažniau pati gaminu. Pirktines dažniau naudoju besisvečiuojant kur nors.
Atsakyti
Ragaujam hipp tyreles.Visos su darzovem nepatinka...stipriai suspaudzia lupytes ir demonstratyviai bando isvengti atskrendancio sauksto... doh.gif O stai vaisiu tyrele labai megsta.Kol nera savu darzoviu, tol duodam pirktines tyreles, nes neaisku kur daugiau tu nitratu, ar atveztiniuose vaisiuose ir darzovese, ar tuose gatavuose maisteliuose.Visur deklaruoja, kad juos daro is ekologisku produktu... blink.gif
Atsakyti
Mano vaikai geriau valge gamintas koses ir vaisiu tyreles, nei pirktines. Jusu pagamintas maistas ir pigesnis, ir kokybiskesnis. Tie visi Hippo turbut daugiau isreklamuoti negu is tikruju vertingi.As esu pries ju kasdienini naudojima.
Atsakyti