Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

QUOTE(fainulkina @ 2008 06 27, 12:00)
Maniškis skaniau kerta mamos virtą daržovienę  ax.gif Nors neneigsiu, esu davusi ne kartą ir pirktinę blush2.gif  Musų pediatrė mane dėl to labai išbarė ir liepė netingėti ir gaminti pačiai.. Bet vaisinę tyrelę vistik po šiai dienai hipp skanaujam  4u.gif

idomu, ka pediatre patartu naudoti siuo metu virimui: bulviu nera, morku nera - kaime gal yra, o miestieciams sunku gauti. Pirkti be proto brangius ekologiskus brokolius ir moliuga??? Nu brokoliai dar nera labai brangu, bet jei vaikas pav. nevalgo ju... o maniske moliugo nevalge. ivairoves jokios.

todel ir as pamiksuoju: darau ir to, ir to.. duodu ir pirktines. Ypac kelionese gamtoje, prie juros.. kur vaikui grynas oras ir t.t.

Pamanyk, pabare... lengva cia postringauti prie stalo atsisedus, o as kaima turiu, tai nuvykus per visus kaimynus jau morku negavau.

Dar kai kur rase, kad negalima duoti sudziuvusiu, ugliu isleidusiu... o kokios bulves dabar???
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 06 27, 19:23)
idomu, ka pediatre patartu naudoti siuo metu virimui: bulviu nera, morku nera - kaime gal yra, o miestieciams sunku gauti. Pirkti be proto brangius ekologiskus brokolius ir moliuga??? Nu brokoliai dar nera labai brangu, bet jei vaikas pav. nevalgo ju... o maniske moliugo nevalge. ivairoves jokios.

todel ir as pamiksuoju: darau ir to, ir to.. duodu ir pirktines. Ypac kelionese gamtoje, prie juros.. kur vaikui grynas oras ir t.t.

Pamanyk, pabare... lengva cia postringauti prie stalo atsisedus, o as kaima turiu, tai nuvykus per visus kaimynus jau morku negavau.

Dar kai kur rase, kad negalima duoti sudziuvusiu, ugliu isleidusiu... o kokios bulves dabar???

Tai kad jau yra turguose svieziu lietuvisku bulviu, morkyciu, kopustu, kalafioru. Aisku, brangiau kainuoja, bet kiek tam maziui reikia. Po poros savaiciu visko uzaugs daugiau, tada bus jau pigiau ax.gif
Darzovienes, grudu koses verdu pati. Is pirktiniu - tik tyreles. Paruostas darzovienes pirksiu, kai issiruosime atostogoms i tolimesne kelione, kai nebus salygu svieziai paruosti maisteli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 06 28, 19:19)
Tai kad jau yra turguose svieziu lietuvisku bulviu, morkyciu, kopustu, kalafioru. Aisku, brangiau kainuoja, bet kiek tam maziui reikia. Po poros savaiciu visko uzaugs daugiau, tada bus jau pigiau ax.gif
mirksiukas:

teisingai parasete, atsiranda... o dar nesenai nebuvo.
Atsakyti
Duodu ir pirktinių (ypač vaisinių), verdu ir pati.
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 06 28, 21:55)
teisingai parasete, atsiranda... o dar nesenai nebuvo.

Mano vaikinui dar neseniai tos daržovienės ir nereikėjo šiaip jau.. blink.gif Iš kur tiek agresijos? Tu šviežių daržovių jau gan seniai galima gauti... Juk ne karo metai blink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mano mazylei jau 6men as taip pat nuo 4men maitinau Hipp koselem vakar nusipirkau kutnery meginsiu pati virti tik nezinau kaip valgys kazin nuo kada galeciau vistienos imesti gabaleli gal jau dabar butu galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra76 @ 2008 07 07, 11:10)
sveikos mamytes mano mazylei jau 6men as taip pat nuo 4men maitinau Hipp koselem vakar nusipirkau kutnery meginsiu pati virti tik nezinau kaip valgys kazin nuo kada galeciau vistienos imesti gabaleli gal jau dabar butu galima g.gif

Pasikonsultuok su vaikiuko gyd. 4u.gif Mūsiškė veršieną pradžiai siūlo duoti.. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mes tai dar tik savaite kai pradejom darzoviene valgyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif darau pati,kol namuose kai vaziuosim kur tai gal ir pirktines pabandysim
Atsakyti
duodavai pirktiniu ir savo paganintu smile.gif
Atsakyti
Aš pirkdavau ir gana dažnai-saldžias.O košytes tai tik savo patogumui,kai išvažiuoji,arba žinai,kad neturėsi laiko prie puodų stovėt ax.gif
Atsakyti
Dukrytei, kuriai jau keturi metukai, duodavau 80 proc. parduoduvinių tyrelių, nes ir jai ir man jos atrodo skanesnes nei namie gaminto. O, kad nesveika jo ar pan., nemanau, nes maistas vaikams tikrai gaminama pagal pecialius reikalavimus. Gal negerai tik tiek, kad tai nera sviezias maistas. O karve piena (is parduotuves gere nuo vienu metu). Siaip labai sveika, nepamenu kada sirgo, o ir alergijo jokios.... Tikiuosi ir su broliuku taip bus, perkam Hipp, ir kitokias pigesnes.... biggrin.gif
Papildyta:
Kazkaip S raide sunkiai klaviaturoj pasispaudzia, tai zodziai be galuniu gauna ax.gif Sorius
Atsakyti
laba diena esu studente rasau diplomini darba apie vaiku mityba. gal turit vaiku 4- 6 metu ir galetumete uzpyldit anketa?galiu atsiust arba http://www.apklausa.....php?form=16257
Atsakyti