Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

mes irgi valgom Hipp ir Milupa, mažiukei patinka tai ir duodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2007 02 01, 21:40)
Na aš skaitau skaitau ir tikrai nerandu nei druskos, nei pipirų. blink.gif  Perku Hipp firmos. Na nėra ten tokių dalykų! Neklaidinkit. nono.gif
Kad pigiau-tai faktas neginčijamas. O dėl sveikumo, galima būtų ilgai diskutuoti. mirksiukas.gif

Kat, mes irgi mėgstam HIPP. Dėl tų priedų mamos teisios. Aš pati nustebau. PVZ., cukraus vaisinėse tyrelėse HIPP nėra (daugumoje), bet kartą darsyk perskaičiau slyvų HIPP tyrelės sudėtį. kaip koks Šerlokas H. atradau cukrų, mat slyvos juk iš tikrųjų rūgščios. Dabar druska. atidžiau paskaičius bent jau tokioje HIPP triušis+pankolis+bulvės yra. Nu bet čia gali pasirinkti, tarkim pirkti tada slyvas kitos firmos.

O triušieną duodu, nes pati verdu veršieną, kiaulieną be druskos, tai retkarčiais jeigu gaus.............. Nu tu mane supratai biggrin.gif .

Tiesa, PRITARIU - HIPPE pipirų man nepavyko aptikti. Aišku, dar ne visas mėsas išbandėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uhu: 01 vasario 2007 - 23:47
QUOTE(uhu @ 2007 02 01, 23:46)
Kat, mes irgi mėgstam HIPP. Dėl tų priedų mamos teisios. Aš pati nustebau. PVZ., cukraus vaisinėse tyrelėse HIPP nėra (daugumoje), bet kartą darsyk perskaičiau slyvų HIPP tyrelės sudėtį. kaip koks Šerlokas H. atradau cukrų, mat slyvos juk iš tikrųjų rūgščios. Dabar druska. atidžiau paskaičius bent jau tokioje HIPP  triušis+pankolis+bulvės yra. Nu bet čia gali pasirinkti, tarkim pirkti tada slyvas kitos firmos.

O triušieną duodu, nes pati verdu veršieną, kiaulieną be druskos, tai retkarčiais jeigu gaus.............. Nu tu mane supratai  biggrin.gif .

Tiesa, PRITARIU - HIPPE pipirų man nepavyko aptikti. Aišku, dar ne visas mėsas išbandėm.

Taip, as irgi parduotuvese ilgai studijuoju vaikiskas tyreles, kol nusiperku lotuliukas.gif O Hipp tyrelese tikrai kai kuriose yra ir cukraus ir druskos verysad.gif Bet as mieliau paieskau be siu priedu ir tokias tik ir perku. Bet cia tik retais atvejais, o siaip dazniausiai pati verdu kosytes, mesyte, obuoliu tyrele darau. O kol dar nera kitu LT vaisiu, tai tenkinames Hipp bananu ir kt becukrem tyrelem thumbup.gif
Atsakyti
Na manau tikrai nieko blogo jei ir pitktinem kosytem maitint, tik jau galiojimus ju reik stebeti. Nes uz gero men. man ir saviski reiks damaitineti. Tai bandysiu pati daryti, bet jei nevalgys tai ir nesikankinsiu duosiu pirktines g.gif
Atsakyti
Darzoviu tyreles pradejo noriai valgyti tik kokiu 6 men,duodavau ir pirktiniu Hipp,ir pati virdavau,nenoredavo jis ju.Dabar dazniausiai verdu pati is naturaliu produktu,o jei kurnors isvaziuojame duodu pirktines Hipp,bet ne visas jis jas valgo schmoll.gif .Manau,kad geriau paciai virti,jeigu yra galimybe aisku smile.gif
Atsakyti
Aš nuperku taip pat tyrelių Hipp, bet tų vaisinių, nes kitas pati stengiuosi daryti smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif as savo dukrytei duodu hipp tyreles ji jas valgo i noriai,nematau nieko blogo del ju juk jos ruostos specialiai kudikams.Jai tik valgo tai ir duokit thumbup.gif
Atsakyti
mes tai valgom tik HIPP tyreles 4u.gif nes manau kad jos tikrai gerai paruoštos ir subalansuotos juk tokia firma šioje srityje dirba daug metu ir atsako už savo kokybe lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HONDIKĖ: 03 vasario 2007 - 11:32
Na mes dar tik pradedam atrasti tyrelių pasaulį biggrin.gif Nuo vakar pradėjom skanauti HIPP obuolių tyrele, tai truputį pasiraukėm, o vėliau tik ir gaudėm mamos ranką su šaukštu lotuliukas.gif , tokia kaip obuolių tyrelę gal ir pati daryčiau, bet kažkaip baisu, kad nuo namų tyrelės (obuolių) pilvuko nepūstų g.gif
Atsakyti
žinoma
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 02 03, 16:37)
Na mes dar tik pradedam atrasti tyrelių pasaulį  biggrin.gif  Nuo vakar pradėjom skanauti HIPP obuolių tyrele, tai truputį pasiraukėm, o vėliau tik ir gaudėm mamos ranką su šaukštu  lotuliukas.gif , tokia kaip obuolių tyrelę gal ir pati daryčiau, bet kažkaip baisu, kad nuo namų tyrelės (obuolių) pilvuko nepūstų  g.gif

teisybe. tik va dar klausima. jei ir darote pacios tyreles, kaip pvz obuole sutrinate, kad butu vientisa mase? g.gif nes man nepavyxta... schmoll.gif vis tiek tokiais gabaliukais lieka, bijau, kad nepaspringtu... karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2007 02 05, 00:44)
teisybe. tik va dar klausima. jei ir darote pacios tyreles, kaip pvz obuole sutrinate, kad butu vientisa mase?  g.gif nes man nepavyxta...  schmoll.gif vis tiek tokiais gabaliukais lieka, bijau, kad nepaspringtu... karsta.gif

Su blenderiu sutrinu per 1min ir tyrele gaunasi tokia pat kaip ir pirktine thumbup.gif su juo ir darzovienes visas trinu, tas aparatas tikrai daug pravercia ir yra nebrangus ~40Lt
Atsakyti