mes irgi valgom Hipp ir Milupa, mažiukei patinka tai ir duodu

QUOTE(Kat @ 2007 02 01, 21:40)
Na aš skaitau skaitau ir tikrai nerandu nei druskos, nei pipirų.
Perku Hipp firmos. Na nėra ten tokių dalykų! Neklaidinkit.
Kad pigiau-tai faktas neginčijamas. O dėl sveikumo, galima būtų ilgai diskutuoti.

Kad pigiau-tai faktas neginčijamas. O dėl sveikumo, galima būtų ilgai diskutuoti.

Kat, mes irgi mėgstam HIPP. Dėl tų priedų mamos teisios. Aš pati nustebau. PVZ., cukraus vaisinėse tyrelėse HIPP nėra (daugumoje), bet kartą darsyk perskaičiau slyvų HIPP tyrelės sudėtį. kaip koks Šerlokas H. atradau cukrų, mat slyvos juk iš tikrųjų rūgščios. Dabar druska. atidžiau paskaičius bent jau tokioje HIPP triušis+pankolis+bulvės yra. Nu bet čia gali pasirinkti, tarkim pirkti tada slyvas kitos firmos.
O triušieną duodu, nes pati verdu veršieną, kiaulieną be druskos, tai retkarčiais jeigu gaus.............. Nu tu mane supratai

Tiesa, PRITARIU - HIPPE pipirų man nepavyko aptikti. Aišku, dar ne visas mėsas išbandėm.
QUOTE(uhu @ 2007 02 01, 23:46)
Kat, mes irgi mėgstam HIPP. Dėl tų priedų mamos teisios. Aš pati nustebau. PVZ., cukraus vaisinėse tyrelėse HIPP nėra (daugumoje), bet kartą darsyk perskaičiau slyvų HIPP tyrelės sudėtį. kaip koks Šerlokas H. atradau cukrų, mat slyvos juk iš tikrųjų rūgščios. Dabar druska. atidžiau paskaičius bent jau tokioje HIPP triušis+pankolis+bulvės yra. Nu bet čia gali pasirinkti, tarkim pirkti tada slyvas kitos firmos.
O triušieną duodu, nes pati verdu veršieną, kiaulieną be druskos, tai retkarčiais jeigu gaus.............. Nu tu mane supratai
.
Tiesa, PRITARIU - HIPPE pipirų man nepavyko aptikti. Aišku, dar ne visas mėsas išbandėm.

Taip, as irgi parduotuvese ilgai studijuoju vaikiskas tyreles, kol nusiperku

Na manau tikrai nieko blogo jei ir pitktinem kosytem maitint, tik jau galiojimus ju reik stebeti. Nes uz gero men. man ir saviski reiks damaitineti. Tai bandysiu pati daryti, bet jei nevalgys tai ir nesikankinsiu duosiu pirktines

Darzoviu tyreles pradejo noriai valgyti tik kokiu 6 men,duodavau ir pirktiniu Hipp,ir pati virdavau,nenoredavo jis ju.Dabar dazniausiai verdu pati is naturaliu produktu,o jei kurnors isvaziuojame duodu pirktines Hipp,bet ne visas jis jas valgo
.Manau,kad geriau paciai virti,jeigu yra galimybe aisku

Aš nuperku taip pat tyrelių Hipp, bet tų vaisinių, nes kitas pati stengiuosi daryti

sveikos mamytes
as savo dukrytei duodu hipp tyreles ji jas valgo i noriai,nematau nieko blogo del ju juk jos ruostos specialiai kudikams.Jai tik valgo tai ir duokit

mes tai valgom tik HIPP tyreles
nes manau kad jos tikrai gerai paruoštos ir subalansuotos juk tokia firma šioje srityje dirba daug metu ir atsako už savo kokybe

Na mes dar tik pradedam atrasti tyrelių pasaulį
Nuo vakar pradėjom skanauti HIPP obuolių tyrele, tai truputį pasiraukėm, o vėliau tik ir gaudėm mamos ranką su šaukštu
, tokia kaip obuolių tyrelę gal ir pati daryčiau, bet kažkaip baisu, kad nuo namų tyrelės (obuolių) pilvuko nepūstų

žinoma
QUOTE(gooda @ 2007 02 03, 16:37)
Na mes dar tik pradedam atrasti tyrelių pasaulį
Nuo vakar pradėjom skanauti HIPP obuolių tyrele, tai truputį pasiraukėm, o vėliau tik ir gaudėm mamos ranką su šaukštu
, tokia kaip obuolių tyrelę gal ir pati daryčiau, bet kažkaip baisu, kad nuo namų tyrelės (obuolių) pilvuko nepūstų 

teisybe. tik va dar klausima. jei ir darote pacios tyreles, kaip pvz obuole sutrinate, kad butu vientisa mase?

QUOTE(Agnyte... @ 2007 02 05, 00:44)
teisybe. tik va dar klausima. jei ir darote pacios tyreles, kaip pvz obuole sutrinate, kad butu vientisa mase?
nes man nepavyxta...
vis tiek tokiais gabaliukais lieka, bijau, kad nepaspringtu... 

Su blenderiu sutrinu per 1min ir tyrele gaunasi tokia pat kaip ir pirktine