Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 18:54)
kai paragavau ta tyrele su kalakutiena, tai toks slamstas, kad siaubas. manoji paragavo viena sauksta ir viska isspjove, tai atidaviau suniui.tai viska gaminu ir darau pati.

o manoji kaip tik labai gerai valgo HIPP tyrelę su kalakutiena thumbup.gif
... kiek žmonių, tiek nuomonių ...
ar atkreipėte į tyreles dėmesį, kad yra užrašas, jog pagaminta pagal įstatymą, nenaudojant jokių konservantų, dažiklių, skonio stipriklių ir pan. Manau, kad tokios tyrelės didelės žalos nepridarys, o skonių įvairovė žymiai platesnė, pvz, net neįsivaizduoju kaip reiktų paruošti kalakutieną su kukurūzais ar ten dar kokiais pastarnokais doh.gif o kadangi mano mažylė suvalgo tik po pusę indelio per vieną kartą, tai tikrai kasdien neprivirčiau įvairių skonių, g.gif
tai čia kažin dar kas pigiau ir gaunasi, ar pirkti ekologiškas daržoves ir iš jų gaminti košę, kuros visos nesuvalgys ir dalį reikės išmesti (naudojamos dujos, elektra ir kt.), ar pirkti paruoštą tyrę, kurią visą suvalgo g.gif
Kol kas kol valgo tik po pusę indelio, perku HIPP, o kai pradės daugiau valgyti, manau gaminsiu pati ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tukana: 12 vasario 2007 - 14:49
o as perku tik vaisines tyreles desertui..mat viena karta pabandzius darzoviene su mesa, tai bedu turejom...viska isveme, o paskui ir kt.maisto neprieme...o paragavus paciai - skonis toks bjaurus, tad nesuprantu kaip vaikuciams toki maisteli valgyt... g.gif todel viska gaminu pati ir nematau jokio vargo, kad ir ne viska dukryte suvalgo.. mirksiukas.gif bet aisku kiekv.vaikiukas skirtingas, vienam tinka, kitam ne..ir dar priklauso kokios galbut rusies tos tyreles...bet viena karta nusvilus, kt.jau ir bijau bandyt... wub.gif
Atsakyti
verdu kiekviena diena kosytes ir vargo nematau, nes tuo paciu ir pati ta pati pavalgau ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytei nepatinka pirktines tireles,tai gaminu pati kas antra diena(pacios pagamintas darzoves galima laikyti saldituve 24 val.)Bet girdejau vieno pediatro nuomone,kad tireles is parduotuviu yra geriau,nes padarytos is ekologiskai svariu produktu ir praeina labai daug patikrinimu pries atsirandant parduotuviu lentinose.
Atsakyti
Kartis nuperku MAŽAS AR HIPP su slyvom ar slyvos suo obuoliais. O šiaip tai pati padarau ir daržovienių i vaisinių tyrelių. Kažkaip man patikimiau. Mėsą taip pat pati paruošiu.
Atsakyti
Aš neįsivaizduoju, kaip susitvarkyčiau, jei reiktų gaminti tik pačiai. Dabar sergu, sloga bėga upeliu, galvą skauda, o vaikiukas neleidžia prigulti, tai visas išganymas tyrelės su mėsa - pašildei ir gatava.

Be to, žiemą, iš kur jūs, mamos, traukiat įvairių daržovių. Aš suprantu morka, bulvė, o kita??
Atsakyti
[COLOR=red] Musiskis irgi labai skaniai valgo pirktines tyreles thumbup.gif juk pati is ekologisku drzoviu virti negleciau, nes ju neturiu o parduotuveje visur daugiau chemijos nei sviezios darzoves verysad.gif kai tik prades augti pirmieji vaisiai ir darzoves zadu iskart virti pati, ziemos metu mano manymu naturliau uz parduotuveje pirkta tyrele nieko neisvirsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol ks mes valgom tik vaisines tyreles, o dažovių su mėsa ir kruopų košes verdu pati. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vipe @ 2007 02 14, 00:33)
Kol ks mes valgom tik vaisines tyreles, o dažovių su mėsa ir kruopų košes  verdu pati. mirksiukas.gif

mano mazoji nevalgo nei pirktiniu kosyciu su mesa, nei tyreles labai megsta. tenka paciai viska virti ir obuoli tarkuoti ir pan.
Atsakyti
Rytais algom 'sublenderiuotus' vaisius, o pietums ir vakarienei- hipp kosytes is darzoviu+mesyte essen.gif:
Atsakyti
o musiski nuo hipp ir nestle tyreliu ir kosiu beria, o nuo tu paprastu ir pigesniu ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek paskaičiau daugelis duodate Hipp firmos tyreles, o beveik atsiliepimų nėra apie lietuviškas "Mažas" tyreles. Gal kurios bandėte? ax.gif
Atsakyti