pilnai zindydama dukryte (jai tada buvo 7 men) sulaukiau pirmuju mmm. Kaip tik sutapo primaitinimas gydomuoju misiniu (cia del sveikatos bedu). Pienuko jau jauciau, kad vis mazeja, stengiausi is paskutiniuju duoti zisti kiek tik imanoma, o ir prasesi istisai- kas valanda mazdaug. MAtyt, ne upes jau tekejo... bet po keliu savaiciu, kai pastojau, NUO PIRMOS DIENOS NESTUMO, mano dukryte eme nebe taip noriai zisti, atsitraukdavo, vis reciau prasydavosi

Pienuko vis mazejo, bet baigiau zindyti galutinai kai jau mazei buvo 10,5 men, o man apie 14 nestumo savaiciu. Nieko nenutraukiau dirbtinai- dukryte pati vis maziau ir maziau ejo prie kruties...ir tiek... gaila buvo, buvau nusiteikusi maitinti iki gimdymo ir po jo, nes del sveikatos bedeliu reikejo zindyti kuo ilgiau...taciau- tik nebegavo mano mp, ir dukrytes bedos stebuklingai baigesi.
dabar zindau pametinuka, dukryte nelenda ir nepraso pienuko, bet nusitraukti ir duoti jai gerti kazkaip nesiryztu, ne kazin kas ten paskui broliukui liks, anas irgi daznai valgo.... bet susimastau, kad noreciau, jog ciklas greit atsinaujintu