Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(Mind @ 2008 02 03, 12:16)
Taip. Pirmiausiai - pas seimos gydytoja. smile.gif

unsure.gif
viespateliau, as baile absoliuti. buvau uzsirasius pas gydytoja bet "pamirsau". nu shakes. o gal tikrai pamirsau... blyn jaucia mano kunas kad slapta ji papjaustinet noriu nutempt... biggrin.gif
as siaubingai bijau kokiu tai zaizdu - kai man apendixa pjove, tai gal pusantro menesio po operacijos (kai jau siulu aisku nebuvo ir viskas uzgije buvo) netycia pamirsau kad pilvas pjautas ir paziurejau. pirma karta po operacijos paziurejau i savo pilva... isivaizduojat? blush2.gif mama visa laika ten ji tvarste -as net i ta puse neziurejau..
dabar jau ne su mam gyvenu, tai jei po operacijos pati turesiu kojom rupintis tai vaje... g.gif
ten labai matosi kokie tai pjuviai/siuvimai/zaizdos?nebuna kokiu melyniu ar dar ko?
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 02 03, 17:22)
unsure.gif
viespateliau, as baile absoliuti. buvau uzsirasius pas gydytoja bet "pamirsau". nu shakes. o gal tikrai pamirsau... blyn jaucia mano kunas kad slapta ji papjaustinet noriu nutempt... biggrin.gif
as siaubingai bijau kokiu tai zaizdu - kai man apendixa pjove, tai gal pusantro menesio po operacijos (kai jau siulu aisku nebuvo ir viskas uzgije buvo) netycia pamirsau kad pilvas pjautas ir paziurejau. pirma karta po operacijos paziurejau i savo pilva... isivaizduojat?  blush2.gif  mama visa laika ten ji tvarste -as net i ta puse neziurejau..
dabar jau ne su mam gyvenu, tai jei po operacijos pati turesiu kojom rupintis tai vaje...  g.gif
ten labai matosi kokie tai pjuviai/siuvimai/zaizdos?nebuna kokiu melyniu ar dar ko?

blink.gif ir dar koookios žaizdos ir dar koookios mėlynės blink.gif doh.gif
tai gal Tu apie kokį kitą būdą pagalvok...gal lazeriu šalint tas venas, ar kaip....nes jei negali žiūrėt į save supjaustytą, o apart Tavęs nebus kam, tai ne kas unsure.gif

jaučiu, kad biški išgąsdinau cool.gif na bet taip jau yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 03 vasario 2008 - 17:32
[quote=DODA,2008 02 03, 18:31]

Nemeluok... biggrin.gif ... nieko ten baisaus nera - tik mazyciai pjuviai keliose vietose. O jei tos venos nera labai visa koja sudarkiusios, tai nieko ten siaubingo visai nebus.
Ir melynes nedideles. O i jas ziuret paciai visai nereikes, nes i perrisimus tereikia nueiti i seimos klinika ir seseles perrisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 03 vasario 2008 - 19:13
[quote=Mind,2008 02 03, 19:11]
[quote=DODA,2008 02 03, 18:31]
Nemeluok... biggrin.gif ... nieko ten baisaus nera - tik mazyciai pjuviai keliose vietose. O jei tos venos nera labai visa koja sudarkiusios, tai nieko ten siaubingo visai nebus.
Ir melynes nedideles. O i jas ziuret paciai visai nereikes, nes i perrisimus tereikia nueiti i seimos klinika ir seseles perrisa.
[/quote]
nu blyyyn, pas mane kokios mėlynės buvo doh.gif Visa šlaunis tamsiai mėlyna wacko.gif O ir persirišinėjau pati unsure.gif (nesiuntė į perrišimus, tik pasakė ką nusipirkti ir kaip perrišinėti) su MB pagalba rolleyes.gif , nes kažkaip man į savo žaizdas žiūrint silpna darydavosi mega_shok.gif
Atsakyti
cia jus dalinates bedomis su koju venomis. o as vargstu su ranku venomis. turiu didziausia kompleksa, nes kai silta tai ranku venos tiesiog issoksta i pavirsiu. as dar nei vienos savo metu nesutikau, kad butu tokiom venom. drabuziu ieskau kuo ilgesnem rankovem, kad nesimatytu. kazin ar imanoma ka nors pakeisti, nezinot? pas gydytojus nesikreipiau, nes manau, kad nepagelbes, o gal as klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madeina: 03 vasario 2008 - 20:17
QUOTE(madeina @ 2008 02 03, 21:16)
cia jus dalinates bedomis su koju venomis. o as vargstu su ranku venomis. turiu didziausia kompleksa, nes kai silta tai ranku venos tiesiog issoksta i pavirsiu. as dar nei vienos savo metu nesutikau, kad butu tokiom venom. drabuziu ieskau kuo ilgesnem rankovem, kad nesimatytu. kazin ar imanoma ka nors pakeisti, nezinot? pas gydytojus nesikreipiau, nes manau, kad nepagelbes, o gal as klystu?

As tai manau kad pirmas kelias - gydytojas. Tik taip tu issiaiskinsi, ka galima pakeisti ir ka tau daryti... g.gif Nesu su tuo susidurusi - pirmakart girdziu. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(DODA @ 2008 02 03, 20:52)
nu blyyyn, pas mane kokios mėlynės buvo  doh.gif  Visa šlaunis tamsiai mėlyna  wacko.gif  O ir persirišinėjau pati unsure.gif (nesiuntė į perrišimus, tik pasakė ką nusipirkti ir kaip perrišinėti)  su MB pagalba  rolleyes.gif , nes kažkaip man į savo žaizdas žiūrint silpna darydavosi  mega_shok.gif

As tai pirma karta pati persirisau po siulu istraukimo (siek tiek salicilo spiritu pavaliau), o jei labai bijoma, tai koki pora kartu galima ir mamos paprasyt,kad perristu... biggrin.gif O iki siulu istraukimo jiems privaloma perristi - tuo labiau as ir pasakiau, kad pati nesiliesiu prie savo kojos. As irgi is bailiu blush2.gif . O melynes kazkokios buvo atsirade, bet juk tai yra niekis... irnesakyk.gif O pjuviai tai visai nebaisus - na sako,kad tas gydytojas, kur mane operavo, labai graziai moterims kojas operuoja (tik,turbut, pacioms reikia pasistengt ju nesubjaurot, o operuotis kuo anksciau).
Atsakyti
Na va, pabuvojau šiandien pas šeimos gydytoją ir paprašiau siuntimo į Kauno klinikas , pagaliau ryžausi karsta.gif Užsiregistravau, konsultacija tik 02 19d.O kaži kiek reiks laukti iki operacijos??? O JUMS KAIP BUVO?ILGAI LAUKĖTE?
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 02 04, 22:48)
Na va, pabuvojau šiandien pas šeimos gydytoją  ir paprašiau siuntimo į Kauno klinikas , pagaliau ryžausi karsta.gif Užsiregistravau, konsultacija tik 02 19d.O kaži kiek reiks laukti iki operacijos??? O JUMS KAIP BUVO?ILGAI LAUKĖTE?

Aš irgi šiandien buvau konsultacijoje. Neprisiruošiau jau daug daug metų. Pagaliau ryžausi užsiregistruoti vienoje privačioje klinikoje. Registravausi ketvirtadienį vakare internetu. Penktadienį ryte gavau žinutę, kad esu užregistruota pirmadieniui, t. y. šiandien. Šiandien po darbo nuvykau, ištyrė echoskopu venų vožtuvus, prišnekėjo, kad labai uždelsta ir suderinome operacijos datą kovo mėn., nes pati taip norėjau. Man tai visas procesas buvo thumbup.gif . Susimokėjau už paslaugą, bet likau labain patenkinta. už operaciją reikės mokėti 600 Lt, nes likusią dalį kompensuoja ligonių kasos. Labai džiaugiuosi, kad nereiks ,,dėti į kišenę" gydytojui, nes tai man yra pats bjauriausias dalykas...
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 02 04, 22:48)
Na va, pabuvojau šiandien pas šeimos gydytoją  ir paprašiau siuntimo į Kauno klinikas , pagaliau ryžausi karsta.gif Užsiregistravau, konsultacija tik 02 19d.O kaži kiek reiks laukti iki operacijos??? O JUMS KAIP BUVO?ILGAI LAUKĖTE?

Tai priklauso nuo to, kokia uzsirasiusiuju eile turi tas gydytojas, pas kuri tu eisi. Labai greitai nebuna - gali reiket palaukt koki meneseli kita. As tai buvau pas savo geguzes menesi, bet prasiau operacijos rudeniui, nes man vasara reikejo isvaziuoti. Tai ir paskyre spalio men. Be to rudeni operuotis dar geriau ir del to, kad per ziema sau ramiausiai gali vaikscioti su bintu, ar su elastine kojine, nes ja nesioti reikia 6 men. O vasara, as manau, tai - baisus nepatogumas.
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 02 04, 21:48)

tai gan greitai susisukai bigsmile.gif
mano pirmas vizitas pas bendrosios praktikos gydytoją buvo balandžio mėn., operacija - lapkritį blink.gif Jei būtų rimta bėda, tai per tiek laiko venos nuo plėtimosi ir susprognėt galėtų cool.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas domejotes GK klinikoje daroma venu pasalinima lazeriu? kazin kokios ten kainos?
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2008 02 05, 18:56)
Sveikos, gal kas domejotes GK klinikoje daroma venu pasalinima lazeriu? kazin kokios ten kainos?

smile.gif Kaina gal ten pasako?Nes gal pagal sudėtingumą,net nežinau. g.gif
Atsakyti