QUOTE(madeina @ 2008 02 03, 21:16)
cia jus dalinates bedomis su koju venomis. o as vargstu su ranku venomis. turiu didziausia kompleksa, nes kai silta tai ranku venos tiesiog issoksta i pavirsiu. as dar nei vienos savo metu nesutikau, kad butu tokiom venom. drabuziu ieskau kuo ilgesnem rankovem, kad nesimatytu. kazin ar imanoma ka nors pakeisti, nezinot? pas gydytojus nesikreipiau, nes manau, kad nepagelbes, o gal as klystu?
As tai manau kad pirmas kelias - gydytojas. Tik taip tu issiaiskinsi, ka galima pakeisti ir ka tau daryti...

Nesu su tuo susidurusi - pirmakart girdziu.
Papildyta:
QUOTE(DODA @ 2008 02 03, 20:52)
nu blyyyn, pas mane kokios mėlynės buvo

Visa šlaunis tamsiai mėlyna

O ir persirišinėjau pati

(nesiuntė į perrišimus, tik pasakė ką nusipirkti ir kaip perrišinėti) su MB pagalba

, nes kažkaip man į savo žaizdas žiūrint silpna darydavosi
As tai pirma karta pati persirisau po siulu istraukimo (siek tiek salicilo spiritu pavaliau), o jei labai bijoma, tai koki pora kartu galima ir mamos paprasyt,kad perristu...

O iki siulu istraukimo jiems privaloma perristi - tuo labiau as ir pasakiau, kad pati nesiliesiu prie savo kojos. As irgi is bailiu

. O melynes kazkokios buvo atsirade, bet juk tai yra niekis...

O pjuviai tai visai nebaisus - na sako,kad tas gydytojas, kur mane operavo, labai graziai moterims kojas operuoja (tik,turbut, pacioms reikia pasistengt ju nesubjaurot, o operuotis kuo anksciau).