QUOTE(La Bronė @ 2008 02 01, 14:51)
Numirčiau iš gėdos, jei manęs taip paklaustų...
Prieš keletą metų buvau priversta duoti vokelį, kuriame buvo 1000 Lt, už operaciją, kuri buvo skubiai būtina vyrui. Labai bijojau, kad vyras nenumirtų, tai atrodo net baisu nebuvo, bet šiaip, jei be jokios skubos - negaliu prisiversti ir tiek...
O jie to tik ir laukia...
Papildyta:
QUOTE(-ELI- @ 2008 02 01, 15:37)
Aš irgi turiu tą "dovaną" paveldėjus iš tėčio. Pas mane buvo jau baisiai, ypač po gimdymo išsiplėtę venos kairės kojos. Ir nuo kojos kelio lenkmens žemyn iki pėdos.
Aš jas išsioperavau prieš 1m. Tai dabar sakyčiau, kad reikia operuotis kol dar būna mažai išsiplėtę. Operacija tada būtu laiku ir grožio atžvilgiu, nes pas mane
dabar liko ir randukų ir deformacijų. Ir man išėmė tik tas pažeistas venas, darinius, o kitas paliko. Tai vėl toks venų voratinklis jau matosi odos paviršiuje.
Bet dabar aš jau nežinau ar darysiu tą operaciją dar kartą
Tai va butent taves ir noreciau paklausti,kaip tu jauteisi po operacijos,ar tau neskaudejo blauzda ir kirksni? Kirksni skauda labai,o ypac naktimis,o tuo paciu skauda ir blauzda,bet ne visada. Be to blauzdoje labai ilgai neissivaiksciojo vienas sukietejimas. Dabar nesuprantu,kas ten...lyg ir suminkstejo,bet koja beveik visada istinus.Man buvo issiplete taip pat,kaip ir tau. Auksciausia pjuvi man dare pakinklyje,nors daugumai daro kirksnyje. Kur tau dare? As - 4 men po operacijos.
Ir kaip tu aplamai dabar jautiesi?