Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(La Bronė @ 2008 02 01, 14:35)
Va, būtent, mane ir glumina tas dėjimas į kišenę, nemoku aš tokių dalykų daryt ir man net kažkaip žema. Geriau jau aš oficialiai sumokėčiau...

Na as dedu tokiais atvejais gydytojams i kisene. Kuo labiau bijau, tuo daugiau dedu lotuliukas.gif. Dejau ir si karta, labai paprastai...svarbu, kad ne koridoriuj prie zmoniu tai daryti. O jei vieni du... vienas juokas. Jiems tai labai patinka, o ir pats, rodos, apsidraudi...Jei negeda jiems, tai del ko man turi buti geda..? Gydytojas si karta paklause su ironija : "tai kodel ne po operacijos?", o as ir atsakiau: "po operacijos gali pasidaryti gaila". Tai, zinoma, priklauso , koks yra gydytojas ir kokia pagarba jam jauti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 01, 14:45)
Na as dedu tokiais atvejais gydytojams i kisene. Kuo labiau bijau, tuo daugiau dedu lotuliukas.gif. Dejau ir si karta, labai paprastai...svarbu, kad ne koridoriuj prie zmoniu tai daryti. O jei vieni du... vienas juokas. Jiems tai labai patinka, o ir pats, rodos, apsidraudi...Jei negeda jiems, tai del ko man turi buti geda..? Gydytojas si karta paklause su ironija : "tai kodel ne po operacijos?", o as ir atsakiau: "po operacijos gali pasidaryti gaila". Tai, zinoma, priklauso , koks yra gydytojas ir kokia pagarba jam jauti... blush2.gif

Numirčiau iš gėdos, jei manęs taip paklaustų...
Prieš keletą metų buvau priversta duoti vokelį, kuriame buvo 1000 Lt, už operaciją, kuri buvo skubiai būtina vyrui. Labai bijojau, kad vyras nenumirtų, tai atrodo net baisu nebuvo, bet šiaip, jei be jokios skubos - negaliu prisiversti ir tiek...
Atsakyti
Aš irgi turiu tą "dovaną" paveldėjus iš tėčio. Pas mane buvo jau baisiai, ypač po gimdymo išsiplėtę venos kairės kojos. Ir nuo kojos kelio lenkmens žemyn iki pėdos.
Aš jas išsioperavau prieš 1m. Tai dabar sakyčiau, kad reikia operuotis kol dar būna mažai išsiplėtę. Operacija tada būtu laiku ir grožio atžvilgiu, nes pas mane
dabar liko ir randukų ir deformacijų. Ir man išėmė tik tas pažeistas venas, darinius, o kitas paliko. Tai vėl toks venų voratinklis jau matosi odos paviršiuje.
Bet dabar aš jau nežinau ar darysiu tą operaciją dar kartą g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 02 01, 14:51)
Numirčiau iš gėdos, jei manęs taip paklaustų...
Prieš keletą metų buvau priversta duoti vokelį, kuriame buvo 1000 Lt, už operaciją, kuri buvo skubiai būtina vyrui. Labai bijojau, kad vyras nenumirtų, tai atrodo net baisu nebuvo, bet šiaip, jei be jokios skubos - negaliu prisiversti ir tiek...

O jie to tik ir laukia...
Papildyta:
QUOTE(-ELI- @ 2008 02 01, 15:37)
Aš irgi turiu tą "dovaną" paveldėjus iš tėčio. Pas mane buvo jau baisiai, ypač po gimdymo išsiplėtę venos kairės kojos. Ir nuo kojos kelio lenkmens žemyn iki pėdos.
Aš jas išsioperavau prieš 1m. Tai dabar sakyčiau, kad reikia operuotis kol dar būna mažai išsiplėtę. Operacija tada būtu laiku ir grožio atžvilgiu, nes pas mane
dabar liko ir randukų ir deformacijų. Ir man išėmė tik tas pažeistas venas, darinius, o kitas paliko. Tai vėl toks venų voratinklis jau matosi odos paviršiuje.
Bet dabar aš jau nežinau ar darysiu tą operaciją dar kartą g.gif

Tai va butent taves ir noreciau paklausti,kaip tu jauteisi po operacijos,ar tau neskaudejo blauzda ir kirksni? Kirksni skauda labai,o ypac naktimis,o tuo paciu skauda ir blauzda,bet ne visada. Be to blauzdoje labai ilgai neissivaiksciojo vienas sukietejimas. Dabar nesuprantu,kas ten...lyg ir suminkstejo,bet koja beveik visada istinus.Man buvo issiplete taip pat,kaip ir tau. Auksciausia pjuvi man dare pakinklyje,nors daugumai daro kirksnyje. Kur tau dare? As - 4 men po operacijos.
Ir kaip tu aplamai dabar jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 01 vasario 2008 - 15:04
QUOTE(Mind @ 2008 02 01, 15:00)
Tai va butent taves ir noreciau paklausti,kaip tu jauteisi po operacijos,ar tau neskaudejo blauzda ir kirksni? Kirksni skauda labai,o ypac naktimis,o tuo paciu skauda ir blauzda,bet ne visada. Be to blauzdoje labai ilgai neissivaiksciojo vienas sukietejimas. Dabar nesuprantu,kas ten...lyg ir suminkstejo,bet koja beveik visada istinus.Man buvo issiplete taip pat,kaip ir tau. Auksciausia pjuvi man dare pakinklyje,nors daugumai daro kirksnyje. Kur tau dare? As - 4 men po operacijos.
Ir kaip tu aplamai dabar jautiesi?

kiek pamenu, jau gan senokai Tau skauda tą kirkšnį. Skausmas nepakito? Vis taip pat, nei kiek nemažėja? kažkaip galvojau, kad su laiku praeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 01, 18:28)
kiek pamenu, jau gan senokai Tau skauda tą kirkšnį. Skausmas nepakito? Vis taip pat, nei kiek nemažėja? kažkaip galvojau, kad su laiku praeis  g.gif

Skausmas lygiai toks pat ir beveik kasdien. Tik tas sukietejimas kaip ir isnyko atrodo,nors toks paburkimas vistiek jauciamas. Tik dabar galvoju, kaip sako, jei jau yra kazkas pazeista, tai ar oro permaina, ar kas, tai visada labiau jauciama. Tai gal taip galvoti, net nezinau... Nerimauju todel, kad balandzio men man reikia isvaziuoti is Lietuvos ilgesniam laikui ir iki to laiko privalau buti sveika. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 01, 19:42)
Skausmas lygiai toks pat ir beveik kasdien. Tik tas sukietejimas kaip ir isnyko atrodo,nors toks paburkimas vistiek jauciamas. Tik dabar galvoju, kaip sako, jei jau yra kazkas pazeista, tai ar oro permaina, ar kas, tai visada labiau jauciama. Tai gal taip galvoti, net nezinau... Nerimauju todel, kad balandzio men man reikia isvaziuoti is Lietuvos ilgesniam laikui ir iki to laiko privalau buti sveika. blush2.gif

na jai išvykt ruošiesi, tai tikrai, geriau užsienį sveikatos problemų neturėt doh.gif
nzn, gal praleidau kokį postą blush2.gif , tai norėjau paklaust ar buvau pas gydytoją dėl to skausmo?
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 01, 21:06)
na jai išvykt ruošiesi, tai tikrai, geriau užsienį sveikatos problemų neturėt  doh.gif
nzn, gal praleidau kokį postą  blush2.gif , tai norėjau paklaust ar buvau pas gydytoją dėl to skausmo?

Ai, cia man bus, turbut, labai sudetinga papasakot...
Nagi buvo uzsidegusi ta koja, kazkas buvo susiformave viduj tokio kieto ir skausmingo, ir temperatura buvo pakilusi, nulekiau i ligonine pas operavusi gydytoja ir nepagavau. Jis snekedamas telefonu grazioj formoj is ligonines isejo. Negriebsi gi uz pakarpos , visgi gydytojas ir dar pasiputes toks. O buvo penktadienis... Tai vel nusipirkau Detralex'a ir per iseigines geriau. Atsileido... ir galvoju, tai ka as dabar jam nuejusi parodysiu? Paziures kaip i durna...nuejau pas seimos gydytoja ir viska jai isdesciau, galvoju, ji vistiek daugiau supranta, nei as. Jei reikes, pasius pas angio. Tai ji ir paziurejo kaip ne i labai gudria... Bet kadangi esam daug bendravusios, tai ji mane pazista ir patikejo, kad man visdelto nera gerai. Israse siuntima pasidaryti kraujo tyrima(D-dimerus), ar nera kresulio, ar kokio uzdegimo. Tyrimas buvo normos ribose ir gydytoja konstatavo fakta, kad skaudet man neturi ir, jei nueisiu pas angiochirurga, tai jis nieko daugiau nei ji man nepasakys. Liepe dar 2 men gerti tuos pacius vaistus. Viskas. Nu va ir nebezinau, ar gerai cia viskas bus, kai vel nutrauksiu vaistu vartojima...
Atsakyti
na, tai panašu, kad belieka gerti vaistukus ir laukti pagerėjimo.
Tikėkimės praeis, juk ir pats organizmas kovoja, atsinaujina karts nuo karto.
Lauksim su gerom naujienom. group.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 01, 21:57)
na, tai panašu, kad belieka gerti vaistukus ir laukti pagerėjimo.
Tikėkimės praeis, juk ir pats organizmas kovoja, atsinaujina karts nuo karto.
Lauksim su gerom naujienom. group.gif  4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms, ir aš turiu šią bėdelę. Noriu paklausti, kur pirmiausia kreiptis, pas šeimos gydytoją, kad duotų siuntimą?Ačiū
Atsakyti
Taip. Pirmiausiai - pas seimos gydytoja. smile.gif
Atsakyti