Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(tina2 @ 2008 03 15, 10:40)
jau rasiau savo recepra: cyclo3forte + venotrain. Bet gal geriau pasikonsultuok su gydytoju  mirksiukas.gif

Aciu, neimanoma su tais gydytojais visai. Be to... nelabai daug ir tu vaistu musu bedai, matyt. (Cia taip nusprendziau, pasiskaicius temele mirksiukas.gif ) Gal nepakenks. O gal ir vaistininke paklius kokia geresne, patars ka. Bandysiu pirkt. Tikiuos, nors profilaktiskai pades. ax.gif
Atsakyti
MAN JAU KETVIRTADIENĮ OPERUOS........PASIGUODŽIAU blush2.gif blush2.gif blush2.gif

JAU BIJAU blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 03 16, 22:17)
MAN JAU KETVIRTADIENĮ OPERUOS........PASIGUODŽIAU    blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

JAU BIJAU blink.gif

mane ryt...
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 03 16, 22:24)
mane ryt...

DRAMBLIONIŠKOS SĖKMĖS TAU wub.gif

LAUKSIM ŽINIŲ
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 03 16, 23:44)
DRAMBLIONIŠKOS SĖKMĖS TAU wub.gif

LAUKSIM ŽINIŲ

Pasiklausiau Palmyros astrologines prognozes per BTV. Tai mano ženklui pasakė, kad ryt tokia diena, kai jau nebėr blogiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 16 kovo 2008 - 22:50
QUOTE(La Bronė @ 2008 03 16, 23:49)
Pasiklausiau Palmyros astrologines prognozes per BTV. Tai mano ženklui pasakė, kad ryt tokia diena, kai jau nebėr blogiau  blink.gif

Sekmes! O horoskopai kiekvienam laikrastyje kitokie, paskaityk isryt smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 03 16, 23:49)
Pasiklausiau Palmyros astrologines prognozes per BTV. Tai mano ženklui pasakė, kad ryt tokia diena, kai jau nebėr blogiau  blink.gif

VISKAS BUS GERAI - TURI BŪTI GERAI.

VIEN JAU ČIA KOKIĄ PALAIKYMO KOMANDĄ TURI... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 03 17, 12:23)
VISKAS BUS GERAI - TURI BŪTI GERAI.

VIEN JAU ČIA KOKIĄ PALAIKYMO KOMANDĄ TURI... wub.gif

Ačiū 4u.gif Pirmą valandą turiu išeiti iš namų, bet negaliu net pradėti ruoštis blush2.gif Ir kas čia man tokiai drąsuolei atitiko... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 17 kovo 2008 - 11:34
Sekmes jums moterytes 4u.gif Nepergyvenkit, viskas bus gerai. Man, tokiai bailei, viskas praejo gerai, bus gerai ir jums. thumbup.gif
Atsakyti
Butu idomu suzinoti, kokio amziaus cia esancios serga sia liga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 03 17, 15:29)
Butu idomu suzinoti, kokio amziaus cia esancios serga sia liga?  4u.gif

Man 29 metai, bet venos jau atsirado kai buvau paaugle, aisku, kad dar nebuvo issokusios. O issoko kokiu 21-riu verysad.gif Bet mano atveju - tai paveldima, nes mociute is tevo puses tokia beda turi.

Sekmes, mergaites 4u.gif Nebijokite, viskas bus gerai. As kazkaip ir nebijojau pacios operacijos, gal tik tos narkozes daugiau g.gif Bet man gal pasiseke, nes operacijos diena man buvo paskirta kovo 27-a, o as paprasiau gydytojo, kad jei bus galimybe - noriu operuotis greiciau. Tai man gydytojas paskambino vasario vidury ir pranese, kad yra laisva vieta po 2 dienu. As suspejau pas hirurga siuntimo, tyrimus padariau ir i klinika. Gal taip ir laiko laukti ir galvoti nebuvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 03 17, 14:29)
Butu idomu suzinoti, kokio amziaus cia esancios serga sia liga?  4u.gif

Man taip pat 29m.Per nėštumą priaugau 22 kg. doh.gif tai dau davė...bet man taip pat paveldima....tėtė, močiutė..... doh.gif
Atsakyti