Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(La Bronė @ 2008 03 19, 14:16)
man jokių neigiamų pasekmių kol kas, o kas tau buvo?  blink.gif

apskritai nuskausminamaus sunkiai pernešu, o po venų operacijos (prieš du metus) beveik savaitę lovoj pragulėjau dėl nerealaus galvos skausmo wacko.gif

neseniai irgi operavausi su vietiniais nuskausminamaisiais, tai super....nemalonu buvo tik kol vaistus leido, o po savaitės, jei ne mėlynės, tai apie operaciją būčiau ir pamiršus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 03 19, 15:24)
apskritai nuskausminamaus sunkiai pernešu, o po venų operacijos (prieš du metus) beveik savaitę lovoj pragulėjau dėl nerealaus galvos skausmo  wacko.gif

neseniai irgi operavausi su vietiniais nuskausminamaisiais, tai super....nemalonu buvo tik kol vaistus leido, o po savaitės, jei ne mėlynės, tai apie operaciją būčiau ir pamiršus  biggrin.gif

Man tai nieko... Na gal toks truputėlį skrandžio pilnumas jautėsi ir valgyt nieko nesinorėjo...
Atsakyti
Kaip jautiesi prabėgus dar dienelei?
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 03 19, 18:44)
Kaip jautiesi prabėgus dar dienelei?

Jau pradėjo nervinti ta neįgalumo būsena, o šiaip tai pagal būklę tai turbūt gerai...
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 03 19, 20:00)
Jau pradėjo nervinti ta neįgalumo būsena, o šiaip tai pagal būklę tai turbūt gerai...

Kokia cia dar neigalumo busena sugalvojai? biggrin.gif
Juk vaikstai normaliai... biggrin.gif
Atsakyti
tikrai g.gif kas per nįgalumo būsena?
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 19, 20:47)
Kokia cia dar neigalumo busena sugalvojai? biggrin.gif
Juk vaikstai normaliai... biggrin.gif

Ale ne kaip stirna bėgioju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 03 20, 13:37)
Ale ne kaip stirna  bėgioju  tongue.gif

Tuoj begiosi ir kaip stirna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 20, 16:48)
Tuoj begiosi ir kaip stirna biggrin.gif

Tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif MANĘS NEOPERAVO.......SUSIRGAU RAUDONKEPURAITĖM doh.gif NUKĖLĖ OPERACIJĄ 04 03 smile.gif VISI PLANAI KEIČIASI tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 03 21, 11:51)
doh.gif MANĘS NEOPERAVO.......SUSIRGAU RAUDONKEPURAITĖM doh.gif NUKĖLĖ OPERACIJĄ  04 03 smile.gif VISI PLANAI KEIČIASI  tongue.gif

Na ką darysi. Taip bus tik geriau, nes net neįsivaizduoju kaip reikėtų susitvarkyt, esant tokiai padėčiai. Laikykis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 03 19, 16:24)
apskritai nuskausminamaus sunkiai pernešu, o po venų operacijos (prieš du metus) beveik savaitę lovoj pragulėjau dėl nerealaus galvos skausmo  wacko.gif

neseniai irgi operavausi su vietiniais nuskausminamaisiais, tai super....nemalonu buvo tik kol vaistus leido, o po savaitės, jei ne mėlynės, tai apie operaciją būčiau ir pamiršus  biggrin.gif

Ir as pilna narkoze pernesiau nekaip doh.gif beveik savaite negalejau atsikelti del nerealaus galvos skausmo verysad.gif Kaip ir rasiau, norejau spinalines nejautros, o man ja darant, pasidare labai silpna - tai gydytoja nutare daryti pilna unsure.gif Ir pasake, kad gydantis dantis, perspeciau gydytojus, kad gali buti panasi organizmo reakcija. Nors kaip ir nepastebejau, kad gydantis dantis po nuskausminimo man butu negerai g.gif
Atsakyti