Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

merginos, o jei vena neiššokus, bet tiesiog gerai matosi g.gif ar čia jau pirmas simtomas ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 03 31, 12:03)
merginos, o jei vena neiššokus, bet tiesiog gerai matosi  g.gif  ar čia jau pirmas simtomas ? unsure.gif

panašu į tai... g.gif pas mane tai yra paveldimumas (močiutė "padovanojo"), tai tokio staigaus jų atsiradimo kaip ir nepastebėjau, Jos pas mane po truputį ryškėjo, ryškėjo, o po to į paviršių iššoko doh.gif ir jau kai pradėjo visai trukdyt gyvent-teko operuoti. Bet tuo viskas nesibaigė, ant kitos kojos jau lenda paviršiun "gyvačiukė"mėlyna unsure.gif O pas tave nepamačius, sunku pasakyt:hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidukas: 31 kovo 2008 - 13:42
QUOTE(lidukas @ 2008 03 31, 14:41)
panašu į tai... g.gif pas mane tai yra paveldimumas (močiutė "padovanojo"), tai tokio staigaus jų atsiradimo kaip ir nepastebėjau, Jos pas mane po truputį ryškėjo, ryškėjo, o po to į paviršių iššoko doh.gif ir jau kai pradėjo visai trukdyt gyvent-teko operuoti. Bet tuo viskas nesibaigė, ant kitos kojos jau lenda paviršiun "gyvačiukė"mėlyna unsure.gif O pas tave nepamačius, sunku pasakyt:hm

verysad.gif sakai unsure.gif
pas mano mamą irgi yra bet jos nėra baisiai iššokusios tiesiog truputį pakilusios mėlynos unsure.gif ir kiek žinau mama kažkokį kremą tepa.
o pas mane tai tiesiog matosi mėlyna kraujagyslė gal 2 cm ilgio ant kelio kitos pusės, bet neiššokus kolkas unsure.gif

o jūs ką nors naudojat, kad pristabdyti visą reikalą arba profilaktiškai apsisaugot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 03 31, 15:44)
verysad.gif  sakai  unsure.gif
pas mano mamą irgi yra bet jos nėra baisiai iššokusios tiesiog truputį pakilusios mėlynos  unsure.gif ir kiek žinau mama kažkokį kremą tepa.
o pas mane tai tiesiog matosi mėlyna kraujagyslė gal 2 cm ilgio ant kelio kitos pusės, bet neiššokus kolkas  unsure.gif

o jūs ką nors naudojat, kad pristabdyti visą reikalą arba profilaktiškai apsisaugot  g.gif

na, man kairei kojai jau jokie tepaliukai negelbėjo, išlindo venų raizginys baisus ir skaudėdavo jau verysad.gif po operacijos jau 5 metai praėjo, liko tik randeliai. venos nekankina jau, bet vistiek yra gerokai matomos ir ant operuotos kojos ir ant dešinės cray.gif Teplioju dabar abi kojas įvairiais heparino turinčiais tepalais, ir labai tikiuosi, kad gal nereikės antros operacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 03 31, 16:01)
na, man kairei kojai jau jokie tepaliukai negelbėjo, išlindo venų raizginys baisus ir skaudėdavo jau verysad.gif po operacijos jau 5 metai praėjo, liko tik randeliai. venos nekankina jau, bet vistiek yra gerokai matomos ir ant operuotos kojos ir ant dešinės cray.gif Teplioju dabar abi kojas įvairiais heparino turinčiais tepalais, ir labai tikiuosi, kad gal nereikės antros operacijos ax.gif

console.gif
eisiu aš tikriausiai į vaistinę pasiteirausiu, kokį tepaliuką nusipirkt pradėsiu tepliotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 03 31, 16:27)
console.gif
eisiu aš tikriausiai į vaistinę pasiteirausiu, kokį tepaliuką nusipirkt pradėsiu tepliotis  unsure.gif

drinks_cheers.gif tepliokis, gal pas tave dar visai neblogi reikalai ir tepalais pastiprinusi venų sieneles išvengsi didesnių bėdų. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir aš klausimėlių labiau patyrusioms 4u.gif
Ar jūs tepėt siūles kokiu nors tepalu, kad randų neliktų? ar padėjo?
Per kiek laiko išsiskirstė mėlynės?
Kiek laiko praėjus po operacijos vietoj elastinio binto pradėjot naudoti kompresines kojines?
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 03 31, 17:06)
Turiu ir aš klausimėlių labiau patyrusioms  4u.gif 
Ar jūs tepėt siūles kokiu nors tepalu, kad randų neliktų? ar padėjo?
Per kiek laiko išsiskirstė mėlynės?
Kiek laiko praėjus po operacijos vietoj elastinio binto pradėjot naudoti kompresines kojines?

kiek pamenu elastinį bintą nešiojau 2 savaites, po to perėjau prie kojinių ax.gif o per kiek laiko mėlynės pranyko? mastau.gif persiprašau, nepamenu blush2.gif randelius bandžiau tept contratubex(gal pavadinimą nelabai tiksliai parašiau, nes neturiu dėžutės kad pažiūrėt), bet laukiamo rezultato negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 03 31, 17:14)
kiek pamenu elastinį bintą nešiojau 2 savaites, po to perėjau prie kojinių ax.gif o per kiek laiko mėlynės pranyko? mastau.gif persiprašau, nepamenu blush2.gif randelius bandžiau tept contratubex(gal pavadinimą nelabai tiksliai parašiau, nes neturiu dėžutės kad pažiūrėt), bet laukiamo rezultato negavau verysad.gif

Ačiū 4u.gif Man po operacijos praėjo dvi savaitės, bet aš kojinės dar ko gero neužsitempčiau sad.gif skauda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 31 kovo 2008 - 16:28
QUOTE(lidukas @ 2008 03 31, 16:37)
drinks_cheers.gif tepliokis, gal pas tave dar visai neblogi reikalai ir tepalais pastiprinusi venų sieneles išvengsi didesnių bėdų. Sėkmės 4u.gif

ačiū parašysiu kokį tepalą įsigijau bigsmile.gif rytoj eisiu nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 03 31, 17:31)
ačiū parašysiu kokį tepalą įsigijau  bigsmile.gif  rytoj eisiu nusipirkt  ax.gif

prašyk tepalo tokio, kur būtų didesnis kiekis heparino sudėtyj-jie efektyvesni, nes dabar tų tepalų tiek, kad pasiklyst juose galima hihihi.gif ikiki bye1.gif
Atsakyti
As irgi turejau problema del venos. Buvo nedidelis visai guzelis, bet stovimas darbas ir koja pradejo skaudeti, po darbo dienos ji labiau patindavo. Per kosultacija pasake, kad reikia operuoti, nes toliau bus tik blogiau ir opercija bus sudetingesne. O vaistu dar nera israsta, kad venas atstatytu. Taigi 26d. isoperavo, treciadieni trauks siulus.
Papildyta:
Melynem labai gerai tepalas "Traumeel S", jis homeopatinis. kainuoja apie 20lt.
Gyditojas sake, kad kojine pradeti nesioti, kai isims siulus
Atsakyti