Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

Nusipirkau Lioton 1000 gelį, jame daugiausiai heparino (sakė vaisininkė) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 04 01, 12:05)
Nusipirkau Lioton 1000 gelį, jame daugiausiai heparino (sakė vaisininkė)  ax.gif

Lazinames, kad nepades? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravis @ 2008 02 06, 22:49)
Jei bus toli uzrasymas, tai duok zinot, gal galesiu padet wink.gif

Gal gali padėt? 4u.gif Net gegužės mėn. užrašė mane... verysad.gif parašysiu į až...
Atsakyti
QUOTE(Gravis @ 2008 04 01, 13:09)
Lazinames, kad nepades? smile.gif

ane unsure.gif o kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 04 01, 14:33)
ane  unsure.gif  o kodėl?  g.gif

todel, kad joks tepalas neataugina venos voztuvu, o heparinas tik skystina krauja ir NIEKAIP neitakoja venos sieneles tonosu ir voztuvu bukles. Ir dar, tepalo formoje jis veikia tik vietiskai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravis @ 2008 04 01, 15:42)
todel, kad joks tepalas neataugina venos voztuvu, o heparinas tik skystina krauja ir NIEKAIP neitakoja venos sieneles tonosu ir voztuvu bukles. Ir dar, tepalo formoje jis veikia tik vietiskai. smile.gif

na man kolkas nėra iššokiusios, gal ir neiššoks niekada unsure.gif aš čia profilaktiškai sakiau blush2.gif
Atsakyti
PATARKITE ką daryti......?Buvo suplanuota operacija, iš to streso - raudonkepuraitės....Operaciją nukėlė.Paskyrė po 2 savaičių.
O dabar pasigavau virusą....temperatūra sloga....

SOOOOOOOOOOOS KĄ DARYTI, OPERACIJA UŽ 2 DIENŲ....
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 04 01, 17:42)
PATARKITE ką daryti......?Buvo suplanuota operacija, iš to streso  - raudonkepuraitės....Operaciją nukėlė.Paskyrė po 2 savaičių.
O dabar pasigavau virusą....temperatūra sloga....
SOOOOOOOOOOOS KĄ DARYTI, OPERACIJA UŽ 2 DIENŲ....

Nu nelemtis tau sad.gif Gerk aflubiną ir pažiūrėk kaip ryt bus. jei bus temperatūra, tai vėl nukels sad.gif
Atsakyti
O man del tu "raudonkepuraiciu" niekas operacijos neatideliojo, nes sake, kad tai jiems netrukdo, tik patare tampona isideti. Nustebau tada, nes kitur man buvo sakyta kitaip - kad tomis dienomis buna suaktyvejusi kraujotaka, o operuoti patartina po ju (po tu "raudonkepuraiciu).
Tai gal iseitu pasiskambinti gydytojui ir pasitarti del savo problemu, gal atidetu operacijos data velesniam laikui...Negaluodama nerizikuok. As irgi padariau klaida. Rodes, kad nesergu, o tik truputi nosis uzgulta - niekam nieko ir nesakiau. O po operacijos kaip pablogejo! Ten, turbut, su tais visokiais vamzdeliais ta virusa isnesiojo is nosiarykles. Ir sirgau labai ilgai...Ir antibiotiku labai daug isgeriau...
Tarkis su gydytoju, kad atidetu, nerizikuok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 01 balandžio 2008 - 18:59
Ačiukas už patarimus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, man irgi kitą savaitę darys operaciją. Jau po truputį pradedu bijoti unsure.gif Kas liečia raudonkepuraites, man irgi nukėlė operacijos datą, nes pradžioj buvo paskirtas kitas laikas, bet pasiskaičiavau, kad atkeliaus raudonkepurės, pasiskambinau gydytojui ir nukėlė.
Atsakyti
sveikutes..man per nestuma pradejo aisketi ant koju tokie kaip sutrukineje kapiliarai, net nzn kaip paaiskint.... susirupinau, nes jie vis ryskeja... g.gif ar tai jau varikozes pozymiai? blink.gif unsure.gif
Atsakyti