Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių raj. mokyklos

Gal žinote kokios "Ryto" pradinių klasių mokytojos mokykloje š.m. rugsėjį turės pirmokus? Gal galite parašyti kokius atsiliepimus ar patarimus apie konkrečią mokytoją? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2009 04 14, 11:11)
Gal žinote kokios "Ryto" pradinių klasių mokytojos mokykloje š.m. rugsėjį turės pirmokus? Gal galite parašyti kokius atsiliepimus ar patarimus apie konkrečią mokytoją? Būčiau labai dėkinga  smile.gif

Mes eisime pas mokytoja Kristina Miseikiene... siais metais kiek pavyko issiaiskinti ji geriausia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eviola @ 2009 04 14, 20:14)
Mes eisime pas mokytoja Kristina Miseikiene... siais metais kiek pavyko issiaiskinti ji geriausia smile.gif 4u.gif

Labai ačiū už atsakymą, o gal ir žinote kokią papildomą pakraipą ji turės (dailės, meno ar informac.technologijų)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2009 04 15, 10:38)
Labai ačiū už atsakymą, o gal ir žinote kokią papildomą pakraipą ji turės (dailės, meno ar informac.technologijų)?  4u.gif

Kiek man yra žinoma tai bus informaciniu technologiju klase 4u.gif
Atsakyti
O kaip suzinoti, kokia pakraipa tures mokytoja, jei jos ir pacios nelabai kolkas zino?
Atsakyti
Labas vakaras, o as kaip minejau anksciau - uzrasiau y Spindulio mokykla- bus tik 2 pradines klases. Atviru duru dienose susipazinom su mokytojom, o birzelio pradzioje eisim y mokyklele, zesim kaip seksis, jei bus laaabai blogai bandysiu dar taikytis y Ryto mokykla. Kaip bus taip. Mokykloje tik 500 mokiniu - negaug - palyginus su Ryto mokykla, todel tikiuosi didesnio demesio vaikams. Bureliu Spindulyje yra nemazai - zinoma del ju kokybes dalima padiskutuoti. Man svarbiausiai buvo, kad yra prailginta grupe. iki siol netgi nemokama.
Atsakyti
QUOTE(quita_ @ 2009 05 27, 21:32)
Labas vakaras, o as  kaip minejau anksciau - uzrasiau y Spindulio mokykla- bus tik 2 pradines klases. Atviru duru dienose susipazinom su mokytojom,  o birzelio pradzioje eisim y mokyklele, zesim kaip seksis, jei bus laaabai blogai bandysiu dar taikytis y Ryto mokykla.  Kaip bus taip.  Mokykloje tik 500 mokiniu - negaug - palyginus su Ryto mokykla, todel tikiuosi didesnio demesio vaikams. Bureliu Spindulyje yra nemazai - zinoma del ju kokybes dalima padiskutuoti. Man svarbiausiai buvo, kad yra  prailginta grupe. iki siol netgi nemokama.

"Spinduly" labai geras šaškių būrelis thumbup.gif o tiksliau jo vadovas labai moka su vaikais užsiimti smile.gif Mano draugė ten anksčiau mokytojavo, tai stebėdavosi kad didžiausi padūkėliai nesuvaldomi pamokose, tam būrelyje tylut tylutėliai smile.gif Ir tai pasiekiama ne rėkimu smile.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad Spindulio mokykloje ruošiasi išformuoti būsimas trečias klases ir palikti iš dviejų tik vieną. Ar teisybė? Ką apie tai žinote?
Atsakyti
Laba diena, mano kaimynu mergaite busima trecioke, lanko ,,Spindulio" mokykla, jai patinka cia mokytis. Pasidomejau,sake, kad bus dvi trecios klases. Birzelio pradzioje ,,Spindulio" mokykloje vyko busimu pirmoku mokyklele, vedziau savo dukra. Atsiliepimai geri, dirbo trys malonios, kurybingos mokytojos, dukrai labai patiko mokykleleje aplinka, bendravimas, uzduotys, ji susipazino su naujais draugais. uzrasiau dukra i 1 klase ,,Spindulio" mokykloje. dar zinau, kad mokykloje veikia priesmokykline grupe. i ja priimami 5,5 - 6 metu vaikai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimute* @ 2009 06 06, 15:27)
Laba diena, mano kaimynu mergaite busima trecioke, lanko ,,Spindulio" mokykla, jai patinka cia mokytis. Pasidomejau,sake, kad bus dvi trecios klases. Birzelio pradzioje ,,Spindulio" mokykloje vyko busimu pirmoku mokyklele, vedziau savo dukra. Atsiliepimai geri, dirbo trys malonios, kurybingos mokytojos, dukrai labai patiko mokykleleje aplinka, bendravimas, uzduotys, ji susipazino su naujais draugais. uzrasiau dukra i 1 klase ,,Spindulio" mokykloje. dar zinau, kad mokykloje veikia priesmokykline grupe. i ja priimami 5,5 - 6 metu vaikai.  smile.gif

Savo sūnų užrašiau į "Spindulio" mokyklą. Bet stovyklėlėj nebuvom,nes jis į užsienį išvažiavo gegužę. Norėjau paklaust gal kas žino iki kada galiu kreiptis dėl sutarties pasirašymo?
Atsakyti
QUOTE(eviola @ 2009 03 16, 23:14)
:
[b O apie Spindulio mokykla negaliu pasakyti nieko gero, kadangi mano sūnus buvo sumuštas prie jos ir buvo reikalaujama iš jo pinigų wub.gif Eidama dienos metu pati bijau praeiti šia mokyklą... :verysad

Na čia jau viršūnė. Nors žinutė jau senai parašyta, bet kadangi artėja nauji mokslo metai- kraujas užvirė.
Miela ponia, mano dukra 6 metus lankė šią mokyklą ir nebuvo jokių muštynių, jokių užpuolimų ar pan. O kai pagavo prieš porą chuliganaujančius palei mokyklą, pasirodė, kad jie iš "Ryto". Taip kad nereikia lialia.
Kas tam "Rytui" darosi? Iš kur tokia neapykanta "Spinduliui" ? Konkurenciją pajuto, kai mokykloje direktorė (Spindulio) tvarką įvedė?
Negražūs žaidimai vyksta jau seniai, net "listovkių" lygyje.
Ką galiu pasakyti apie mokyklą.Mano dukros mokytoja buvo Raimonda. Mes lankėm nuo trečios klasės. Mokytoja super.Jauna, bet tvarka pas ją buvo ideali (šiemet, berods, turi antrokus). O kokie buvo vaidinimai, fantastika.
Mes nuo 5 klasės mokyklos nekeitėm, nes būtų buvus jau trečia mokykla, o beto klasė buvo labai stipri, tai ir vėliau gerus mokytojus gavom. Apie lituanistę Aušrą patylėsiu, gaila, kad TOKIE mokytojai palieka pedagoginį darbą (verkė vaikai, kai atsisveikino), labai stipri biologijos, chemijos, gera matematikos mokytoja. Žodžiu, viskas ten buvo tvarkoje.
Gal tik 7 klasės pabaigoje pajutau, kad jau norisi greičiau dingti, paaiškinu, nes vyresnėliai -9, 10 ne patys stipriausi... O pažintys mezgasi, įtaką daro.
Dabar kas yra kas į savo vietas sustatys gimnazija, tada ir matysim, ar buvau teisi.
Atsakyti
Apie minėtas mokyklas pastaraisiais metais neteko girdėt jokių atsiliepimų, tad nežinau kuo jos skiriasi. Aš įsitikinusi, kad pradinukui svarbiausia yra tinkama mokytoja, o ne pastatas. Bet Ryto direktorę jau perpratau - mėgsta sakyti netiesą, nes galvoja, kad nepasidomėsi ir nesužinosi doh.gif , o bendravimo kultūra ypač žemo lygio. Kadangi žinau kelių švietimo įstaigų darbą iš vidaus, tai tikrai supratau, kad Ryto mokyklos direktorė žaidžia labai negražius ir purvinus žaidimus.
Melo kojos trumpos, bet ne visi dar tai žino doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti