Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių raj. mokyklos

QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 02, 09:37)
Na gal 10 metų ir seni laikai doh.gif Būtent prieš tiek metų tuometinis direktorius pragėrė mokyklos reputaciją blink.gif Bet jau septyni metai, kai pasikeitus direktorė ir ji stengiasi ištraukti mokyklą iš to liūno smile.gif Ten yra daugiau problemų 5-10 klasėse, bet pradinės tikrai neblogos smile.gif

Siaip as turejau galvoje dar senesnius:) Pati ten mokiausi kazkada. Zinoma, galbut dabar jau viskas ir geriau, taciau susitepti varda galima labai greitai, va kad ji pataisyti, reikia jau daug daugiau laiko smile.gif
Atsakyti
Oho įdomu prieš kiek metų baigėt ? smile.gif Aš šią mokyklą baigiau prieš 21 metus(siaubas kaip jau daug doh.gif ) Tai tada ji buvo niekuo neišsiskirianti iš bendro mokyklų kontingento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 02, 14:18)
Oho įdomu prieš kiek metų baigėt ? smile.gif Aš šią mokyklą baigiau prieš 21 metus(siaubas kaip jau daug doh.gif ) Tai tada ji buvo niekuo neišsiskirianti iš bendro mokyklų kontingento smile.gif

Tikrai baisiai jau daug smile.gif As 1982 metais ja pradejau lankyti smile.gif Po poros metu perejau i 41, dabartine Karoliniskiu gimnazija. O ja bebaigiant tai visi, kuriems nesisekdavo mokslai ejo i 47, nes ten priimdavo visus...
Atsakyti
Mes gyvename visai salia Spindulio mokyklos , nes per gatve eiti nereik. Nesinori mergaites leisti toliau , nes vedzioti tikrai galimybes nera. Gal galit parasyti mok pavarde.... smile.gif , vistiek jau po Nauju metu eisim kalbeti su Spindulio arba Ryto mokyklos direktoriais.
Aciu visiems.
Atsakyti
QUOTE(quita_ @ 2008 10 06, 18:57)
Mes  gyvename visai salia  Spindulio mokyklos , nes per gatve eiti nereik. Nesinori  mergaites leisti  toliau , nes vedzioti tikrai galimybes  nera.  Gal galit  parasyti  mok pavarde.... smile.gif , vistiek jau  po Nauju metu eisim kalbeti su Spindulio arba  Ryto mokyklos  direktoriais. 
Aciu visiems.

Atsakiau i AZ smile.gif
Atsakyti
lankiau "ryta"-na,mokykla kaip mokykla,visgi i gimnazija pabegau.

apie spinduli girdejus daugybe negraziu faktu,bendravus su mokiniais is ten,isvada-vyresnese klasese mokosi tikri atsilikeliai.
beveik durnynas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 10 08, 16:25)
lankiau "ryta"-na,mokykla kaip mokykla,visgi i gimnazija pabegau.

Gal į Karoliniškių gimnaziją? Jei taip, tai kaip ten sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 02, 15:18)

Noreciau paklausti o antroka kokia mokytoja moko? ir ar patenkinti?
Atsakyti
O vat antroko mokytoja nelabai schmoll.gif Ją brolienei rekomendavo pažįstama, kurios mergaitė baigė 4 klases. Bet ten buvo mergaitė smile.gif , o nuėjo mano sūnėnas ir pasirodo kad mokytoja myli tik mergaites, o berniukai jai buvę nebuvę :mastau Tai vat, kas vienam vaikui gerai - kitam problema blink.gif
Atsakyti
o kokia mokytojos pavarde? mes irgi lankom 2 klase
Atsakyti
Mano abi dukros irgi lanko Spindulio mokykla ir pati esu ja baigusi smile.gif Vyresne 6 klaseje, jaunesne 4-oje. Esu patenkinta sia mokykla, jokiu problemu neturim. Ketvirtokes mokytoja nuostabi, per visus 4 metus nenusivylem.
Atsakyti
QUOTE(vyaute @ 2008 10 10, 18:42)
o kokia mokytojos pavarde? mes irgi lankom 2 klase

Mokytojos pavardės nežinau schmoll.gif bet sakė kad ilgais tamsiais(lygtai g.gif ) plaukais ir su akiniais smile.gif
Atsakyti