Taip, o kur paminėta, kad, norėdami patekti pas šeimos gydytoją, turėsit savaitę laukti??? Čia ir dabar tokia tvarka bus visada? Paskambini pirmadienį, tai vietos tik penktadieniui, ir tai vieta vienintelė, kuri laikoma rezerve

Tai jei su sveikata blogai, tai ką siūlote, Pauliau, daryti? Laukti, ar lėkti ieškoti kitos poliklinikos, kito gydytojo, kuriam mokėt tenka? O įdomiausia, kad nuėjus pas gydytoją, paklausus, kad negi čia masiniai susirgimai, kad eilės, tai pati nustemba, nes pacientų nėr pas ją masės... Kas gali paaiškinti kas vyksta? Ar dabar taip ir bus, kad gydytoja priims į dieną kokius 5 pacientus, ar čia tiesiog registratorės nenoras žiūrėti į žurnalą? Kodėl jūs iki šiol nepadarot elektroninės registracijos pas šeimos gydytojus, kur viskas matoma?
Kodėl nuėjus priduoti kraujo, man puola akis drąskyti, kad mokėti reikia, kaip jūs to nežinojot, pas mus dabar mokama, arba laukit kelias dienas, o dar ir už kraujo induką susimokėkit... O įdomu iš kur aš tai sužinosiu, jei apie tai niekur neparašyta??? Negi sunku? Tada manau ir nepasitenkinimų nebus. Tai ar galiu dabar tiksliai sužinoti, ar net vaikui/ man/ vyrui susirgus, norint atlikti skubius tyrimus, už viską teks mokėti?
Nustebau, kad net po operacijos, kai skambinau užsiregistruoti pas šeimos gydytoją, aš buvau atkalbinėjama nuo užsiregistravimo, buvo sakoma, kad tik atneškit tą išrašą iš ligoninės ir viskas, kam jums pas tą gydytoją dar eiti

Na tikrai, kam? Tarsi pramogaut susiruošiau, ane?
Nepamenu kada tiek kritikos pažėrusi buvau...