Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Viskas aišku, bet o kur dabar jį gauti? nes klausiau pas vieną mergaitė, sakė, kad su arbatmedžiu dabar yra tik kaukė. g.gif Šiaip dar esu kartą vaistinėje nusipirkusi toki tepaliuką kur 100% arbatmedžio aliejukas, bet jis man nieko nepadėjo. Nežinau kodėl, man niekas nepadeda verysad.gif

Tegu mergaitė nemeluoja, užsakyti galima netgi tada, jei nėra kataloge mirksiukas.gif Beje, kažkada neužilgo turėtų būti su nemaža nuolaida
Atsakyti

net valgyti normaliai negaliu, nes puse lūpos herpesuotos.
Nesirgau Herpiu beveik metus, kol profilaktiškai aplink lūpas tepiau Zoviraxu. Bet tik 2 sav. nepasitepiau ir užpuolė. Pabandykite. Vieną kartą į savaitę ir kaskart kai tik pradedate jausti niežėjimą.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 08, 09:33)
net valgyti normaliai negaliu, nes puse lūpos herpesuotos.
Nesirgau Herpiu beveik metus, kol profilaktiškai aplink lūpas tepiau Zoviraxu. Bet tik 2 sav. nepasitepiau ir užpuolė.  Pabandykite. Vieną kartą į savaitę ir kaskart kai tik pradedate jausti niežėjimą.

Nežinau, kiek bandžiau, vos pradedant kilti teplioti, tai niekas nepadeda jei kyla, tai ir iškyla, kažkodėl dažniausiai net daugiau išplinta doh.gif Gal todėl, kad tiesiog nepažeistas vietas betepant ir netyčia užkliudau ir toliau užsikrečia virusas g.gif
Atsakyti
O man padeda, jei pradedant niezteti pasitepu - arba visai neiskyla, arba iskyla zymiai mazesnis ir greciau uzgija.
Beja, nebutina pirkti brangaus Zovirax'o (jei jis vis dar brangus), yra pigesniu priemoniu su tokia pat veikliaja medziaga. Aciclovir, Acic ir pan. Kaina kelis kart mazesne, o poveikis toks pats thumbup.gif
Atsakyti
kaip kad man cia patare, nusprendziau ne tepliotis visokiais tepaliukais, o pagerti acicloviro tableciu. tuo labiau, kad man pusleline daznai buna nosyje, kur tas patepimas ilgai nesilaiko - su nosine pastoviai ta tepala nutrinu. na ir zinokit, man visai patiko thumbup.gif jau koki menesi - jokiu problemu (tfu tfu tfu, kad neprisisnekeciau tongue.gif) keleta kartu buvo pozymiu, kad jau turetu iskilti, bet pageriau ir viskas normaliai. tik kad tos tabletes nelabai pigios blink.gif
Atsakyti
O kokia ju kaina ir kuriam laikui ju uztenka?
Atsakyti
25 tabletes ir kainuoja apie 28 Lt. nors reiktu dar geriau pasidometi - gal kaip tepaliuku atveju, atsizvelgiant i gamintojus, kainos skiriasi. man vaistineje dave Acic. Jeigu atvejis skubus, reikia gerti 3 kartus per diena.
Atsakyti
Tai tadu nieko gero, brangoka g.gif Jau tada geriau nusipirkti vitaminu arba papildu ir taip sustiprinti organizma, ir herpesas nebepuls, ir kitos ligos nebelies wink.gif
Atsakyti
Man dar visai nieko, jau kai būna herpes visam gražume, Gentomicino tepalas-greičiau sugyja arba cinko tepaliukas-sausina, tada šašiukas greičiau susidaro ir nukrenta.
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 08, 14:16)
Tai tadu nieko gero, brangoka g.gif Jau tada geriau nusipirkti vitaminu arba papildu ir taip sustiprinti organizma, ir herpesas nebepuls, ir kitos ligos nebelies wink.gif

Tai va, kad brangoka blink.gif Bet jei kazkas tikrai padeda, tai kartais verta ir siek tiek daugiau sumoketi negu pirkalioti visokias pigesnes ir neveiksmingas priemones 4u.gif O vien vitaminai man nelabai padeda blink.gif
Atsakyti
Sutinku, kad geriau viena brangi priemone nei kelios abejotinos, bet pigesnes. Man nuo herpeso padejo paprastas tepaliukas, pirkau vaistineje gal uz 7-8 litus, jau keli meti stovi, net puses nesunaudojau doh.gif Reiks pasitikrint, ar galiojimas nespejo pasibaigt user posted image
Atsakyti
Kiekvienas atranda sau tinkama priemone. Gerai, kai kazkas padeda mirksiukas.gif Nors, aisku, kuo ta priemone pigesne, tuo fainiau.
Tepaliukai labiau gydo isoriskai, o tabletes - labiau is vidaus. Kaip jau minejau, man paskutiniu metu buvo problemos su herpesu nosyje, kur neisejo tepaliuku naudoti, todel ir teko pabandyti pagerti tas tabletes.
Atsakyti