Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Na tai nei viena nebandet kaip siuliau - zvaidzdutes ar dar vadinamo vietnamietisko tepalo? Man idomu, ar jis tik man, mamai ir keliom draugem padeda ar jau galiu uzpatentuot isradima biggrin.gif ?

neseniai buvo iskilus pusle, kazkaip uzsiziopsojau, per velai tept emiau, bet ta pacia diena zvaigzdute pusle sutrauke.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 12 13, 18:34)
Na tai nei viena nebandet kaip siuliau - zvaidzdutes ar dar vadinamo vietnamietisko tepalo? Man idomu, ar jis tik man, mamai ir keliom draugem padeda ar jau galiu uzpatentuot isradima  biggrin.gif ?

neseniai buvo iskilus pusle, kazkaip uzsiziopsojau, per velai tept emiau, bet ta pacia diena zvaigzdute pusle sutrauke.

Na, aš ant pūslelės netepiau, tepiau jau ant šąšiuko beveik užsidėjusio, bet na, man nieko nepadėjo schmoll.gif , nuo tų visų bandymų, vietoj savaites - gijo dvi... O raudoniukas dar ir mėnesiui praėjus nepraeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2005 12 14, 09:40)
Na, aš ant pūslelės netepiau, tepiau jau ant šąšiuko beveik užsidėjusio, bet na, man nieko nepadėjo  schmoll.gif , nuo tų visų bandymų, vietoj savaites - gijo dvi... O raudoniukas dar ir mėnesiui praėjus nepraeina  verysad.gif

tai ant sasiuko nera prasmes jau tept. Labiausia padeda dar tik pajutus niezejima imt tept arba atsiradus puslytei. Man tai tikrai padeda, bet tepu tik pusle issikelusia, nes be to tepaliuko tai man pusle sugeba laikytis ir vis atsinaujint 3-5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 08, 12:26)
Sutinku, kad geriau viena brangi priemone nei kelios abejotinos, bet pigesnes. Man nuo herpeso padejo paprastas tepaliukas, pirkau vaistineje gal uz 7-8 litus, jau keli meti stovi, net puses nesunaudojau doh.gif Reiks pasitikrint, ar galiojimas nespejo pasibaigt  user posted image

va as irgi isitikinau, kad geriau kartais geriau nepagaileti tu pinigeliu ir tureti veiksminga priemone. Lupu pusleline- mano pastovus palydovas. Pastoviai naudojau zovirax'a thumbup.gif thumbup.gif . bet paskutini karta pagailejau as pinigeliu ir galvoju ismeginsiu pigesni varianta. tai dabar keikiuosi nusipirkusi ta pugu tepaliuka, kuris man asmeniskai veikia taip pat jei as uzsitepciau dantu pastos schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu kartas nuo karto tokią problemėlę, man geriausias vaistas nuo herpio yra ACIC tepaliukas, beveik tas pats poveikis kaip zoviraxo, o kaina 3 kart mazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 16 gruodžio 2005 - 22:37
Labas! 4u.gif
Mane uzpuole bedos-jau kelis menesius kankinuosi su tuo herpesu.Islindo ant zando,issikele,isbujojo.Buvau ne karta pas gydytoja,isgeriau visa kursa didelem dozem Aciclovira,tepu cinko tepalu,hormonini tepala buvo paskyre,bet deja,rezultato beveik jokio.Truputi apstabde plitima,bet pusleles visvien keliasi,niekur nedingsta,tik ne taip intensyviai. blink.gif
Gal kas zinote kokiu nors gydymo priemoniu,gal kokiu liaudisku,ar kokiu vitaminu reikia gerti,kad viskas praeitu?
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2005 12 20, 11:14)
Labas! 4u.gif
Mane uzpuole bedos-jau kelis menesius kankinuosi su tuo herpesu.Islindo ant zando,issikele,isbujojo.Buvau ne karta pas gydytoja,isgeriau visa kursa didelem dozem Aciclovira,tepu cinko tepalu,hormonini tepala buvo paskyre,bet deja,rezultato beveik jokio.Truputi apstabde plitima,bet pusleles visvien keliasi,niekur nedingsta,tik ne taip intensyviai. blink.gif
Gal kas zinote kokiu nors gydymo priemoniu,gal kokiu liaudisku,ar kokiu vitaminu reikia gerti,kad viskas praeitu?

aš tai nusipirkdavau vaistinėj siūlomo tepliuko, tai per savaitę praeidavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 12 20, 12:26)
aš tai nusipirkdavau vaistinėj siūlomo tepliuko, tai per savaitę praeidavo g.gif

Taigi,kad nepraeina. aggressive.gif verysad.gif
Atsakyti
Cia jei jau turi sita 'dziaugsma' tai ir visalaik turesi...
Manau reikia tik pajutus tept zovirax ar acic, as pati tepu acic. Man atsiranda nei is sio nei is to, aisku, gal kaltas nusilpes imunitetas, kuris nestipreja nuo pastovaus streso, netaisyklingos mitybos, nuolatinio neissimiegojimo, vienzo, ratu taip viskas ir eina... doh.gif cia jau reiktu liaudiskom priemonem stiprint organisma, ne kitaip...
Atsakyti
O gal kas zinote tel.,kaip pasiskambinti i Kairiukscio g-veje esanti odos ligu centra? Internete nerandu informacijos blush2.gif
Atsakyti
Herpesus puikiai gydo KĖNIO ALIEJUS. Kuo dažniau tepsit,tup greičiau praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
LAPUTE, gal gali pasakyt kur jo gaut, ar buna vaistineje? Man atrodo, kad jis ir nuo kitu dalyku padeda, reiks paieskot infirmacijos..
Atsakyti