na as irgi herpi turiu, man net operavo lupas nuo jo, na ka, as tepu carbosin tepalu, arba Karvalol, bet zinokit s... cia viskas yra, niekas nepadeda, jis savaime praeina paskui... zirtec padeda tabletes, jeigu labai jau ispucia
Si karta tas herpesas isgasdino mane ne juokais..
Pries kelias savaites turejau nosyje (cia man iprasta vieta vercia, lupas labai retai isvercia). Ir dabar jau kokia gera savaite lupu sone pasirode kelios pusleles, tepiau carbosan geliu. Vakar jau atrode kad lyg ir gyja, mazeja, siandien atsikeliau, isverstos nebe lupos o kokios geros 4 pusles lupu apacioje, jau pacioje odoje..
begau issigandusi i vaistine nusipirkau Acyclostad tepalo, kaip manot ar cia taip normalu?

Pries kelias savaites turejau nosyje (cia man iprasta vieta vercia, lupas labai retai isvercia). Ir dabar jau kokia gera savaite lupu sone pasirode kelios pusleles, tepiau carbosan geliu. Vakar jau atrode kad lyg ir gyja, mazeja, siandien atsikeliau, isverstos nebe lupos o kokios geros 4 pusles lupu apacioje, jau pacioje odoje..

merginos, pabandykit herpesą tepti grynu eteriniu arbatmedžio aliejumi 
pati herpeso neturiu (tfu tfu, aišku), bet mačiau, kaip nuo aliejuko gyja veidas - išbertos lūpos, smakras ir dar priedo žandas

pati herpeso neturiu (tfu tfu, aišku), bet mačiau, kaip nuo aliejuko gyja veidas - išbertos lūpos, smakras ir dar priedo žandas

Na ir mane kartais kamuoja šis džiaugsmas ir neįsivaizduoju ką daryti. Nes kai iškyla, tai per visą lūpą, nosį. Tai tepliojuosi cinko tepalu, gal ir nieko. Ir labai dažnai herpesas atsiranda mano 4 m. dikrytei. Ką su ją daryti, tai net neįsivaizduoju. Nes vaikams nelabai ką ir patepsi. Gal galite ką patarti?
mamuliukai, stiprinkit organizmą, imuninę sistemą, tada nekibs tie siaubai

Na ka esu ir as su herpesu ant lupu, bet tokiu dideliu, kad lupa istinus ir atrodau, kaip anciukas..blogiausia, tai, kad man ryt vaziuot reikia pas sese i jos vaiko krikstynas
neisivaizduoju ka daryti.. visa gyvenima mane sitas dalykas kankina, ko tik nebandzius ir nelabai kas padeda..kas kart kai jis atsiranda puolu i depresija ir tos kelios savaites atrodo labai ilgos..
Kazkada grizus is Palangos nuo saules istino lupos ir atsirado herpesas, atrodziau baisiai ir turejau eiti i darba..o darbas bendravimas su klijentais
taigi paskambinau direktoriui ir pasakiau, kad mociute mire ir dvi dienas nejau i darba, grizau i darba, o direktorius ir kolegos man uzuojauta reiske, nesmagiai jauciaus, bet kitos iseities nebuvo..
Siaip naudoju tepaliuka "Vectavir", kai tik pradeda kilti patepu ir padeda, bet si kart buvau turkijoj ir pamirsau pasiimt

Kazkada grizus is Palangos nuo saules istino lupos ir atsirado herpesas, atrodziau baisiai ir turejau eiti i darba..o darbas bendravimas su klijentais

Siaip naudoju tepaliuka "Vectavir", kai tik pradeda kilti patepu ir padeda, bet si kart buvau turkijoj ir pamirsau pasiimt

as taip pat turiu herpesa-mano gydymo budas acic bet tabletemis 400 stiprumo.Praeina gan greitai ir antra kart neberia.
Man vakar nupirko tas acic 400 tabletes, isgeriau 5 tabletes per diena ir siandien atsikeliau jau su nebeistinusia lupa

Mergaites, kokie pavojai tyko jei herpesas iskyla nestumo metu? (tik taip klausiu)
ir kaip nuo to saugotis , juk tada organizmas ypatingai imlus visokioms zarazoms :/
Kaip buti ramioms besilaukiancioms moterims del jo, jei ir siaip jis turi tokia gudrybe karts nuo karto iskilti..
ir kaip nuo to saugotis , juk tada organizmas ypatingai imlus visokioms zarazoms :/
Kaip buti ramioms besilaukiancioms moterims del jo, jei ir siaip jis turi tokia gudrybe karts nuo karto iskilti..
Sveiki. Stai ka radau apie ta herpesa. Jo isgydyti tradicinemis priemonemis neimanoma. Tai, kas pasirodo ant lupos, cia tik liudyjimas, kad ji turite. Virusas pagrinde isikuria ant nervu kamieno ir tuos nervus blokuoja, ne visai, bet dalinai. Nuo to, tie zmones, kurie turi si virusa, tampa tingesni, jiems truksta energijos, net ju kitokia pasauleziura, nes jei toks virusas isikuria kur ant nervu, kurie atsakingi uz priimama informacija, ten rega, klausa, jutimas,... tuomet zmogus gauni ne visa info srauta, o jis tarsi pristabdomas. Su tuom virus gyventi galima, bet toks gyvenimas labiau panasus i vaziavima su gerokai prisuktu kuru, kai negali isibegeti gyvenime pilnu pajegimu. Meginsiu kituose forumuose ieskoti atsakymo, kur liaudis masto kiek placiau.
QUOTE(ram @ 2008 07 15, 08:18)
Sveiki. Stai ka radau apie ta herpesa. Jo isgydyti tradicinemis priemonemis neimanoma. Tai, kas pasirodo ant lupos, cia tik liudyjimas, kad ji turite. Virusas pagrinde isikuria ant nervu kamieno ir tuos nervus blokuoja, ne visai, bet dalinai. Nuo to, tie zmones, kurie turi si virusa, tampa tingesni, jiems truksta energijos, net ju kitokia pasauleziura, nes jei toks virusas isikuria kur ant nervu, kurie atsakingi uz priimama informacija, ten rega, klausa, jutimas,... tuomet zmogus gauni ne visa info srauta, o jis tarsi pristabdomas. Su tuom virus gyventi galima, bet toks gyvenimas labiau panasus i vaziavima su gerokai prisuktu kuru, kai negali isibegeti gyvenime pilnu pajegimu. Meginsiu kituose forumuose ieskoti atsakymo, kur liaudis masto kiek placiau.
Šiaip medicina sakoo ,kad ji limfazgiuose randasi
Labai biauri ir pavojinga yra ši liga