Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Man nuo lupu puslelines labai padeda dantu pasta. O tie visi tepaliukai is vaistines taip nudegina oda doh.gif , kad kol viskas atsistato - nemazai laiko praeina .
Atsakyti
Nuo herpeso labai gerai siera is ausies. thumbup.gif Nelabai estetiškai skamba blush2.gif ,bet tikrai efektyvu. Reikia paimti is savo ausies sieros ir tiesiog uztept ant herpeso. 2-3 kartai is herpeso nei kvapo. Nebutina visa diena vaiksciot siera issitepus,bet kol bunat namie...
Tepaliukai gerai,bet teks ilgai gydytis...
Dantu pastai gal ir padeda,bet tikrai nera gerai...
Atsakyti
Mano draugė naudoja pleistriuką compeed, naudoja kiekviną dieną ištisą parą ir nesusidaro joks šašas bei greičiau praeina.
Atsakyti
tie pleistriukai tai tikrai thumbup.gif ypac laiku pajutus pozymius uztenka ir viena uzsiklijuoti keliom valandom rolleyes.gif ir beveik nesimato... ir pakrapstyt nesigauna blush2.gif
tik tiek kad ne visur ji galima gerai uzklijuoti (lupu kampuciuose praktiskai neimanoma - tuoj atsiklijuoja).
Atsakyti
Turėjau ir aš šitą džiaugsmą doh.gif Man tepalai visai nepadėjo,šašą uždeda tai greitai bet kol jis nudžūdavo po apačia jau kitas augdavo.Vaikščiojau šašuota kaip su ūsais doh.gif Mane išgelbėjo paprasčiausias salicilo spiritas,tik jis ir nudžiovino visus šašiukus.Jausmas aišku nemalonus kai patepi,nes spiritas nudegina,bet daugiau niekas nepadėjo.Valydavau kelis kartus per dieną.Dabar kai tik pajaučiu,kad pradeda perštėt tuoj ir valau su spiritu,tada ir nebelenda tos bjaurybės. thumbup.gif
Atsakyti
o man labai gerai padėjo arbatmedžio eterinis aliejus smile.gif greitai nudžiovino tas pūsleles. dabar tik šašiukai tokie liko, belieka tik laukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muscata @ 2008 08 31, 20:32)
o man labai gerai padėjo arbatmedžio eterinis aliejus smile.gif greitai nudžiovino tas pūsleles. dabar tik šašiukai tokie liko, belieka tik laukt blush2.gif

Gal galetum pasidalinti kur ta aliejuka galima rasti nusipirkti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Parker @ 2008 09 04, 08:29)
Gal galetum pasidalinti kur ta aliejuka galima rasti nusipirkti?  unsure.gif

as tai vaistineje pirkau.
Atsakyti
as kelis men geriu cesnako vitaminus ir man visa ta laika nera buve herpio pfu pfu pfu,nes karta i pora savaiciu pasirodydavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Parker @ 2008 09 04, 08:29)

Pirkau būtent tai Ezoteriniame centre AUM dėl vaistinių tai net nežinau, bet manau irgi galima rasti wink.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą prieš pusmetį, radau ir išbandžiau daug liaudiškų ir šiuolaikinių vaistukų. Ir amne kankina herpesas ant lūpų, pastoviai atsiranda, jei pabūnu "dirbtiniame" vėjyje. Prie jūros kai vėjuota - nieko, o vat atrakcionuose pasisupus ar mašinoj be stogo pasivažinėjus, žiūrėk kitą rytą ir pūpso ant lūpos ta gyvatė bash.gif O labiausiai man padėjo natūralus medus wink.gif ar tik pajutus herpeso požymius, ar ant pūpsančių pūslelių užtepu medaus - tikras vaistas. Svarbiausiai, kad nebeplinta toliau ir išnaikina visiškai po kelių dienų. Bet kadangi medutis yra saldus, gana greit "nusivalgo". Tai aš į beveik sunaudoto lūpų balzamo/vazelino tūbelę pridedu medaus, kai reikia - pasuku ir kaip su vazelinu lūpytes tik šmaukšt, šmaukšt. Super thumbup.gif
Atsakyti
visko neperskaiciau, bet gal nepasikartosiu. mano draugei (kaip ir man) pastoviai vis atsiranda tu nelemtu "dovaneliu". pries kelias dienas sutikau ja. buvau ' pasipuosus" herpesu. ji sake, kad naudojo kaskokias tabletes, vos tik pajutus pirmuosius pozymius. ir jau apie metus gyvana be herpio. pati dar nebandziau, nes maitinu. bet butinai imsiuos kaip nebemaitinsiu ax.gif manau vaistineje zinotu kas per vaistai mirksiukas.gif
Atsakyti